Şimdi Ara

Telefon alıcam ancak karar veremedim

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
221
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler bayramda telefon alıcam ancak bir karar veremedim, kaç gündür lumia lumia dedim ama bugün telefonları gördüm siz ne önerirsiniz ?

1-Sony Xperia SP
    2-Nexus 4
    3-Lumia 925
    4-HTC One X

Telefonda ne yaparım ?

-İnternette Takılırım
    -Oyun Oynarım
    -Uygulamalarla Uğraşırım
    -Sosyal Ağlarla uğraşırım (TWİTTER)
    -Fotoğraf Çekerim

Önerilerinizi bekliyorum.

• aradığın özellikler n4'te
  • Uygulamalar ve oyunlar ile fazla uğraşırım dersen Nexus 4 veya G alın. İnternet ve kamerada Lumialar üstünler .One X eskidi bence.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Great.Wave kullanıcısına yanıt
    Hocam Nexus 4'de fazla tanınmış bir tel değil çevremde bende yeni duydum, htc düşünüyorum şuan lumia alırım ancak wp8'in ne olcağı daha belli değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: kralst44

Hocam Nexus 4'de fazla tanınmış bir tel değil çevremde bende yeni duydum, htc düşünüyorum şuan lumia alırım ancak wp8'in ne olcağı daha belli değil

Nexus4 Google ve Lg İşbirliğiyle Yapılan Bir Telefondur Duymadım Diye Öyle Kestirip Atılmaması Gerekir Bence Ama Kamerası Çok İyi Değil
  • Google'ın Nexus'lar ne ise Lumia'larda öyle olacak. Ama 925 yerine 920 öneririm. 920 32 GB hafızaya sahip. Ama ağır ve kalın gelebilir

• kesinlikle nexus 4 derim ama hafızası sıkıntı yaratabilir , onuda dikkate al
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar Merhabalar ben max 600 liraya kadar telefon almayı düşünüyorum Aklımdakiler Samsung Galaxy Trend S7560---- wonder i8150 - hangisini önerirsiniz ve iyi kötü yanlarını yazarsanız sevinirim Trend s 7560 bayaa hoşuma gitti yanlız
  • quote:

Orijinalden alıntı: kralst44

Beyler bayramda telefon alıcam ancak bir karar veremedim, kaç gündür lumia lumia dedim ama bugün telefonları gördüm siz ne önerirsiniz ?

1-Sony Xperia SP
    2-Nexus 4
    3-Lumia 925
    4-HTC One X

Telefonda ne yaparım ?

-İnternette Takılırım
    -Oyun Oynarım
    -Uygulamalarla Uğraşırım
    -Sosyal Ağlarla uğraşırım (TWİTTER)
    -Fotoğraf Çekerim

Önerilerinizi bekliyorum.

Xperia spadreno 320 gpu ıle oyunlarda cok rahat edersın ve 2370 batarya ıle nette gezınıosun dıye adaptoru yanında tasıman gerekmez,kasası cogu rakıbınden saglamdır ve zaten tasarım ve renklı serıt barı benzersız.cok cok memnunum.

• 1 yıldan fazla nexus kullanmıs bır kullanıcı olarak,xperıa sp onerırım.
  • Nexus4 ne kadar performans için üretildiyse de Xperia SP de çok iyi.
    Güncelleme takıntınız yoksa . Multimedya performansı için SP derim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.