Bildirim
Telefon alıcam ama yardımınız gerekli (2. sayfa)
Camper Erkek Mw adana K100935-003 : Amazon.com.tr: Moda
https://www.amazon.com.tr/dp/B0DCCYH6B3
14 sa. önce paylaşıldı
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
cankal hocam steve tam bir anti-gm ahahaha. yav anlarım da bu kadar kin nefret niye arkadaş hala onu anlamış değilim -
-
xperia sp alican ama ciyayi yukseltmen lazim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: stevejones
quote:
Orijinalden alıntı: 0z0z
O halde fikirlerini şurdan burdan forumlarda yazanlardan kopyala yapıştırla yapma. Nasreddin hocanın dediği gibi daldan düşmeden anlayamazsın bir de cihazları kullananları dinlemek ya da benim yaptığım gibi alıp denemek lazım eski tabirle onun dışında kalanlara "TEVATÜR" denir
Bak guzel kardesım tahmınım senınde bıldıgın yada bılmıyorsan ogrenmek zorunda oldugun bırsey varkı,neyı yapıp yapmayacagımı ben bılırım,aynı senınkılerı sen bılecegın gıbı..
cıhazları kullananları dınlemek lazım,sana kesınlıkle ve kesınlıkle hak verıyorum,kı benım paylastıklarımda opel corsa kullanıp tat domates salcası hakkında krıtıklerını yazmıyor,gen.mob alıp kullanmıs ve yorumlamıs kısıler,belkıde ss lerım okumadın..
ayrıca benım mesajlarımı goren aa yıne aynı ss lı mesajları passlamıs dıyor olabılır,halbukı elımde cok fazla var bazen 5nı oraya,bır baska 10 tanesını dıger konuya ılk defa paylastıgım 15 tanesını baska konuya eklıyorum yanı her zaman aynı degıl.
Eskıyı yenıyı bılmem,eskıler ucuz etın yahnısı yavan olur derler gm aslında odur,illa eskılerse mevzubahıs..
bazen bana kızan fanboylar kendı konularında ıclerınde bıle anlasamıyorlar,hatta bır gm magduru bır baska gm magduruna sıtem edıyor senın basına gelmeyınce gmd kotuluyor dıyorsun gelınce baska vb.al onun ılk ss lerını sımdı verıyorum,o yuzden sen + benzerlerın + gmcılerın cıhazalrı baskalarına nasıl onerdegını ama kendılerının ne cektıgı goruyor okuyorum..ve daha once baska gmcılerede uzunca yazdım cankal bılır telefonu kotulemıyorum telefon zaten kotu,kınımde nefretımde yok ogrencı adamın zar zor bır araya getırdıgı 650 lırasını,carcur ettırıp,vılla oturan cakalların cebıne gıtmesıne gonlum razı degıl.
EDIT : Bu en son yenı SS ım ıcın arkadaslar sızlerı etıketledım,gorun bakın budamı gol değil..
Opel corsa vs tat domates
İyi güldüm
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
GM Discovery al bütçen rahat yeter.
Aradığın özellikler sp ye çıkıyor. Neden diye sor oyun ve batarya önceliğin. Nexus 4 ile ap arasında oyun performansını hissetmezsin çünkü fark yok. Sp deki ekran kartı(gpu) s4 ile xperia z de kullanılıyor. Oyun için en önemli etken Gpu dur.
Batarya olarak n4 ten 1.5 kat 2 kat iyidir. Kamerası da n4 ten daha iyi.
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: 0z0z
O halde fikirlerini şurdan burdan forumlarda yazanlardan kopyala yapıştırla yapma. Nasreddin hocanın dediği gibi daldan düşmeden anlayamazsın bir de cihazları kullananları dinlemek ya da benim yaptığım gibi alıp denemek lazım eski tabirle onun dışında kalanlara "TEVATÜR" denir
Bak guzel kardesım tahmınım senınde bıldıgın yada bılmıyorsan ogrenmek zorunda oldugun bırsey varkı,neyı yapıp yapmayacagımı ben bılırım,aynı senınkılerı sen bılecegın gıbı..
cıhazları kullananları dınlemek lazım,sana kesınlıkle ve kesınlıkle hak verıyorum,kı benım paylastıklarımda opel corsa kullanıp tat domates salcası hakkında krıtıklerını yazmıyor,gen.mob alıp kullanmıs ve yorumlamıs kısıler,belkıde ss lerım okumadın..
ayrıca benım mesajlarımı goren aa yıne aynı ss lı mesajları passlamıs dıyor olabılır,halbukı elımde cok fazla var bazen 5nı oraya,bır baska 10 tanesını dıger konuya ılk defa paylastıgım 15 tanesını baska konuya eklıyorum yanı her zaman aynı degıl.
Eskıyı yenıyı bılmem,eskıler ucuz etın yahnısı yavan olur derler gm aslında odur,illa eskılerse mevzubahıs..
bazen bana kızan fanboylar kendı konularında ıclerınde bıle anlasamıyorlar,hatta bır gm magduru bır baska gm magduruna sıtem edıyor senın basına gelmeyınce gmd kotuluyor dıyorsun gelınce baska vb.al onun ılk ss lerını sımdı verıyorum,o yuzden sen + benzerlerın + gmcılerın cıhazalrı baskalarına nasıl onerdegını ama kendılerının ne cektıgı goruyor okuyorum..ve daha once baska gmcılerede uzunca yazdım cankal bılır telefonu kotulemıyorum telefon zaten kotu,kınımde nefretımde yok ogrencı adamın zar zor bır araya getırdıgı 650 lırasını,carcur ettırıp,vılla oturan cakalların cebıne gıtmesıne gonlum razı degıl.
EDIT : Bu en son yenı SS ım ıcın arkadaslar sızlerı etıketledım,gorun bakın budamı gol değil..
stev ifla olmaz bu millet şu ss lerini ben nasıl temin etcem stev kirli dökümanları bende paylaşacam kaç kişiyi kurtardık kardır.
-
Tamam anlaşıldı sizler birbirinizden alıntı yapan tat salça lobisisiniz ok
Pm atacaktim sana ayarlarindan dolayi atamiyorum sen bana ataran cevap tan yazayim
quote:
Pm atacaktim sana ayarlarindan dolayi atamiyorum sen bana ataran cevap tan yazayim
yaw stev arkdaş isteği gönderdim gene profilini göremiyorum. -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: cankal
Xperia l 89 tl ilave koyabilirsen.sp al daha iyi olur.
+1 sp ıle hem o butcede rahat oyun deneyımı yasarsın cunku sp de xperıa z dekı gpu var hemde 2370 batarya ıle gun ıcınde cok rahat edersın ayrıca zaten rakıplerıne nazaran kasası daha saglam yapıda,dıscoverye falan para kaptırma yazık olur gerek cıhaz gerek servıs sıkıntılı...
Sende ne gmd düşmanıymışsın be kardeş tamam güzel telefon değil bana göre ama çoğu kişi sorunsuz kullanıyor heryere aynı resimleri atıyorsun o resimler eskidi artık bana göre çöp telefon ama bu kadarda batırılmaz bir telefon
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
-
anlat anlat ...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi stevejones -- 27 Nisan 2014; 18:46:33 > -
tamam arkadaşlar sp alıcam karar verdim ama konu daha çok gm oldu. Benım anlamadığım sey steve kendı yorumunu ve düşüncesinı yazıyo,başkalarını hataya düşmesin diye uyarıyo ne var bunda? Ki bende aynı görüşteyim sadece dile getirmiyorum -
Haklarında olumsuz birşey söylersen hemen fanboy yaparlar milleti asıl fan boy kendileri G2 almadan öncede sp'yi savunuyordu sözde millete yardımcı oluyorlar telefonun hep olumlu özelliklerini yazarlar olumsuz tek birşey yazdıklarını görmedim bu şahısların önerilerini dikkate almamalarını tavsiye ediyorum forumda konu açan arkadaşların. -
Milletin tepkisini çeken önerdiği telefonların olumsuz yönlerinden bahsetmemesi sürekli olumlu yönlerini söylüyor bu objektiflik değildir kendi kullandığı telefon iyi diğerleri kötü mantığı samimi değildir ben 9 ay boyunca kullandım discovery elimde falanda kalmadı he yazılımsal sorunları vardı ama şarj soketi vs. gibi sorunları hiç yaşamadım çevremdekilerde yaşamadı ekranı kırılmasaydı hala kullanıyor olacaktım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Razor Crest -- 28 Nisan 2014; 9:12:32 > -
quote:
Orijinalden alıntı: Z1mBaBwE
Haklarında olumsuz birşey söylersen hemen fanboy yaparlar milleti asıl fan boy kendileri G2 almadan öncede sp'yi savunuyordu sözde millete yardımcı oluyorlar telefonun hep olumlu özelliklerini yazarlar olumsuz tek birşey yazdıklarını görmedim bu şahısların önerilerini dikkate almamalarını tavsiye ediyorum forumda konu açan arkadaşların.
Asıl fanboy o g2 veya sp den başka cihaz önerdiğini görmedim böyle insanları forumdan uzaklaştıracaksın
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
Monitore gozlerinle bakmayi dene htcden apple kadar onerilerimi gorursun
arkadaşlar elime bi miktar daha para geçti ve xperia z1 aldım arkadaşımda vardı hep kıskanıyodum ama kıskanmakta haklıymışım 1.750 lira verdim ama hiç pişman değilim her kuruşunu hak edıyor. Havuzun içinde video çekebiliyorum eşsiz bi zevk. Kamerası muazzam. Oyunlar jet. Sadece tek bi ufak sorunum var telefon biraz çabuk ısınıyor sanki
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X