Şimdi Ara

Telefon alacağım yardım edermisiniz?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
1
Favori
469
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar telefon almak istiyorum yalnız ne alacağım bir türlü karar veremedim, yardımlarınızı bekliyorum.

Öncelikle 1000-1.200 tl bütçem var ve teli yaklaşık olarak 1,5 ay falan sonra alacağım. Aradığım özelliklerden bazıları şunlar;

1-ekran çözünürlüğü /kalitesi iyi olmalı ve 4.0-5.0 inç arası büyüklükte olmalı.

2-olabildiğince ince olsun yani 10 mm'yi geçmesin.

3- güncelleme konusunda hassasımdır.

4-kasmasın. En azından kanser etmesin, restart falan uğraştırmasın.Pek oyun oynamayı sevmem telefonda fakat arada oynarım oyunlarda da sıkıntı yaşatmasın.

5-şarjı 1,2 günü çıkarsın yeter.

6-16 gb hafıza yeter bana.

8-fiyat aralığımdan yukarıda ama alana kadar düşer dediğiniz cihazlara da açığım.

Yorum yapan ve konuyu okuyan arkadaşlarıma teşekkür ederim. İyi forumlar dilerim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Arwen16 -- 8 Kasım 2013; 19:49:30 >

• Xperia Sp
  • wp kullanabilirsen lumia 925 alabilirsin :)
  • hem hızlı hem saglam xperıa Sp,pişman etmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Arwen16

Arkadaşlar telefon almak istiyorum yalnız ne alacağım bir türlü karar veremedim, yardımlarınızı bekliyorum.

Öncelikle 1000-1.200 tl bütçem var ve teli yaklaşık olarak 1,5 ay falan sonra alacağım. Aradığım özelliklerden bazıları şunlar;

1-ekran çözünürlüğü /kalitesi iyi olmalı ve 4.0-5.0 inç arası büyüklükte olmalı.

2-olabildiğince ince olsun yani 10 mm'yi geçmesin.

3- güncelleme konusunda hassasımdır.

4-kasmasın. En azından kanser etmesin, restart falan uğraştırmasın.Pek oyun oynamayı sevmem telefonda fakat arada oynarım oyunlarda da sıkıntı yaşatmasın.

5-şarjı 1,2 günü çıkarsın yeter.

6-16 gb hafıza yeter bana.

8-fiyat aralığımdan yukarıda ama alana kadar düşer dediğiniz cihazlara da açığım.

Yorum yapan ve konuyu okuyan arkadaşlarıma teşekkür ederim. İyi forumlar dilerim.

16 gb dahılı yok ama sd destegı ve aralık ayında guncelleme alacagı ve bataryanın benzersız performansı,rakiplerınden oldukca saglam olusu xperia sp yı one cıkarıyor bence.adreno 320 gpuda bır baska artısı SP nin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Batarya hariç nexus 4 powerbankla çözülebilir

• Arwen16 A kullanıcısına yanıt
    Kardeş Öyle 1000-1200 arası bişey almana gerek yok sana mükemmel bi telefon öerecem Ben HTC Desire X kullanıyorum. Şimdi ki aklım olssa sana önereceğim teli alırdım.

http://www.nasabilgisayar.com/GENERAL-MOBILE-DISCOVERY-8MP-3G-16GB-BEYAZ,PR-4452408.html

Özelliklerinede bi bak istersen.

Arka Kamera : 8MP
    Bekleme Süresi : 270 saat
    Dahili Hafıza : 4GB
    Görüntülü Konuşma : Var
    Hat Sayısı : Çift hatlı
    İşlemci Hızı : 1.2 GHz
    İşlemci Tipi : Dört Çekirdek
    İşletim Sistemi : Android 4.2
    Kablosuz Bağlantı : Bluetooth
    Kablosuz Bağlantı : WiFi
    Kamera Işığı : Var
    Kart Yuva : Micro SD
    Konuşma Süresi : 12 Saat
    LCD Çözünürlük : 1280x720 piksel
    LCD Ekran : 4.7 inç
    LCD Tipi : IPS
    Ön Kamera : 2MP
    Renk : Beyaz
    Ses/Video : MP3 Çalar
    Ses/Video : Video Kaydedici
    Ses/Video : Video Oynatıcı
    Tasarım : Dokunmatik
    Uygulamalar : internet

Şu aralar Çok popüler bi telefon popüler olmasındada hakkı var yani

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Nexus 4 çok duydum ismini nasıl bir telefon + ları ve - leri olarak ?
  • Xperia sp,hızı ve saglamlıgı,cok ıyı gıden bataryası var.sd kart destegıde artısı

• S4 mini alabilirsin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Nexus 4 çok duydum ismini nasıl bir telefon + ları ve - leri olarak ?

nexus + ları 2 gb ram ve guncelleme destegı dır...

nexus - lerı sarjı sık kullanımda gunu cıkaramaz,kamera performansı ve kasa malzeme kalıtesı cokta ıyı degıl ve nıspeten dayanıksızdır,sd kart destegı yoktur,rakıplerıne nazaran ısı problemlerıde mevcuttur.
  • o cıvarlarda xperıa SP onerebılırım,kendım aylardır memnunum,saglamlıgını bızzat ıstemedende olsa ( cok dusurdum) test etmıs oldum,ama yılbasında sonra 1300 cıvarlarına paralel xperıa Z de bulunabılırse,o cok daha ıyı olur.Ama nexusmu sp mı dersen,benım tercıhım kesınlıkle kaya gibi SP olur.

• 10 mm lik Xperia Sp'yi beğeneceginizi sanmiyorum.Bence gidin telefonlari yerinde inceleyin.Tasarimi hosunuza giden telefonu alin.Cunki yazdiklarinizdan anladigim kadariyla telefonu fazla yoğun kullanmayacaksınız.Ben olsaydım optimus g alirdim herhalde.

• peki bütçemi 1300 küsüre çıkarabilme ihtimalim var lg g2 falan bulabilirsem önerir misiniz o telefonu ?
  • quote:

peki bütçemi 1300 küsüre çıkarabilme ihtimalim var lg g2 falan bulabilirsem önerir misiniz o telefonu ?

Oneriyorum.Butcenizi yukseltebilirseniz bence alin.Suan iki eksigi var.Birincisi kamerasinda kasmalar mevcut.Ikincisi arttirilabilir hafiza yok.Siz her ne kadar 16 gb yeter desenizde belirtmek istedim.
    1.5 ay sonra alacaginiz icin Nexus 5'ide beklemenizi tavsiye ederim.En uzun sure en hizli guncellemeyi Nexus 5 alacak.

• lg g2 alabiliyorsan hiç bekleme derim
  • xperıa sp tavsıye edebılırım,daha sonrada nexus guzel telefondur ama sarjı sıkıntılı biraz.
  • peki lg g2 ler kaç tl bilgisi olan var mı
  • 1400 1500 cıvarlarında yerıne gore dıye bılıyorum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.