Şimdi Ara

Telefon alacağım 3 model arasındayım

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
468
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • iPhone 6 mı Xperia Z2 mi yoksa Htc one m8 mi alayım?

Htc m8 kullandım çok memnundum cihazdan sattığımda ağladım

İPhone 5s vardı Androidi özledim Nexus 5 aldım onuda sattım

Xperia z1 vardı çalındı

Aralarında en stabili tabi ki iostu ama şimdi android L gelecek ve ben ne alacağıma karar veremedim.

Sony de çalışıyorum, şirket z1 verecek ama o hep açık olmak zorunda ve şirket harici aramalar yasak kısacası patronlara alo yapıcam bir tek (whatsapta serbest) ama şirket numarası olacak kişisel kullanamam.

Kendi hattım üzerine cihaz alıcam ay sonuna kadar sabredersem z3 alırım veya note 4 turkcele puan artışı ile ilgili evrak gönderdim 3 gün içinde arayacaklar eğer olumlu olursa hemen alıcam eğer olmazsa ay sonuna kadar bekleyeceğim, durum karışık yani.

Lg g3 almam 2k çok gereksiz.

Telefonu müzik-kamera-facebook-twitter-oyun-whatsapp için kullanıyorum.
    Küçük ekranlı kamerası ve ses kalitesi leş telefon önermeyin. Şimdiden teşekkür eder herkese hayırlı günler/geceler dilerim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LGSalesB -- 9 Ekim 2014; 2:10:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• havada karada iphone6 64gb lık
  • Note 4 de 2k ekranli

• iphone 5s kullandıysan iphone 6 alma bence neredeyse aynı deneyim için gereksiz. iphone tarafından 6+ alabilirsin OIS i baya başarılı tmm çok kesio görüntüden ama olur okadar bide pil olarak daha tatminkar olur. yada tekrar 5s al en azından tasarımı daha güzel. ios un stabiliteside şu an için tartışılır sıkıntılı çıktı bu sürüm.

sony ben şahsen almam. yanlış anlama güzel telefon z serisi ama 6 ayda model yenilenmesi çok yanlış. g3 ün g4 ü çıkacak note 4 ün note 5 i çıkacak z3 ün z5 i cıkacak 1 yıl sonra herkes 1 nesil eskirken sen 2 nesil eskiyceksin.

g3 konusunda hard core oyuncuysan haklısın donanım sıkıntı çıkartabilir daha sonra cıkacak oyunlarda

geriye htc ve note 4 kalıyor. iyi kötü kısmını biliyosundur htc nin zaten kulanmışsın. Bu 2 si arasında tercih sana kalmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: raxtar

iphone 5s kullandıysan iphone 6 alma bence neredeyse aynı deneyim için gereksiz. iphone tarafından 6+ alabilirsin OIS i baya başarılı tmm çok kesio görüntüden ama olur okadar bide pil olarak daha tatminkar olur. yada tekrar 5s al en azından tasarımı daha güzel. ios un stabiliteside şu an için tartışılır sıkıntılı çıktı bu sürüm.

sony ben şahsen almam. yanlış anlama güzel telefon z serisi ama 6 ayda model yenilenmesi çok yanlış. g3 ün g4 ü çıkacak note 4 ün note 5 i çıkacak z3 ün z5 i cıkacak 1 yıl sonra herkes 1 nesil eskirken sen 2 nesil eskiyceksin.

g3 konusunda hard core oyuncuysan haklısın donanım sıkıntı çıkartabilir daha sonra cıkacak oyunlarda

geriye htc ve note 4 kalıyor. iyi kötü kısmını biliyosundur htc nin zaten kulanmışsın. Bu 2 si arasında tercih sana kalmış.

Turkcell finansbank cihaz kredisine mesaj attım z2 ve ip6 plus için ikiside onaylandı elinde ip6 plus olan bayii bulmam gerek yada hiç beklemeden z2 alacağım nereye sorsam cihaz yok diyor

• iphone 6 gereksiz pahalı m8 derim ben en azından iphone 6 ucuzlayana kadar
  • Acikcasi ip6 butcesinde z3 varken digerleri biraz geri planda kalir benim icin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bence ıphone 6 kardeşim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Shameles

Bence ıphone 6 kardeşim

128 lik modeli hiç bir yerde yok

• quote:

Orijinalden alıntı: raxtar

iphone 5s kullandıysan iphone 6 alma bence neredeyse aynı deneyim için gereksiz. iphone tarafından 6+ alabilirsin OIS i baya başarılı tmm çok kesio görüntüden ama olur okadar bide pil olarak daha tatminkar olur. yada tekrar 5s al en azından tasarımı daha güzel. ios un stabiliteside şu an için tartışılır sıkıntılı çıktı bu sürüm.

Birader eskise ne olacak? Z3 donanım olarak harika. Çıksa da alsak.

Evet fanboyum.

• Z3

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.