Şimdi Ara

teledünya pvr kutular (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
48
Cevap
0
Favori
4.252
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • pozitek hd kutumu next ile değiştirmek istediğimi söyledim ama olmuyormuş
  • next gene de ıyıdır kayıt olayı her turlu ıyı bence
  • vallaha ben 1 ay önceye kadar çatır çatır her kanalı geziyordum kayıt yaparken ne olduysa son 2 haftadır kayıt yaparken sadece 5 6 kanalı gezmeme izin verir oldu.

Örnek vermek gerekirse eskiden kanal d kaydedilirken tv8 izlenebilirdi. Şu anda izlenemiyor. Cihaz desteklemiyor diyeceksiniz çift tunner falan..

Peki şimdi tv8 de önceden timer kurdunuz .... Kanal D kaydediyorsunuz ve timer devreye giriyor kanal D kaydedilirken TV8 i izleyebiliyorsunuz. Madem cihaz desteklemiyor neden böyle ? Mesela show tv kaydederken kanal D yi izlemek YASAK... Fakat Kanal D de bir programa timer ayarlayın (kanıt izliyecem diye kurmuştum) o zamanda show tv izliyor ve bir program kaydediyordum, show tv izlerken kanal D ye geçmek mümkün olmadığı halde timer başlıyor dedi ve direk kanal d ye geçti. Ben Kanal D yi izlerken show tv de program kaydedilmiş... Normalde bunu yapmak YASAK eskiden tüm kanalları gezebiliyordum...

Şimdi bişey daha deneyin. Aynı gün içinde 3 4 dk sonrasına timer kurmaya çalışın, yasaklamışlar onu da güncelleme ile. Ama ertesi gün için kafadan saat sallayın o saatte program olmasa bile timer ayarlanabiliyor, fakat mesela bugün 24 03 2012 saat 00:17 değil mi... 00:18 00:25 falan yapmanız imkansız timer 'ı geçersiz diyip duruyor.... Neden çünkü kanal kaydederken o kanal izleyebileceksiniz dediğim yöntemle.... Ve bu yüzden sanırım 1 saatlik süre içerisinde timer ayarlamaya da yasak getirilmiş 2 3 saat sonrasını yazarsanız tamam ok diyor, yoksa daha az vakitlere geçersiz diyor...

Tek sorumlu burda Teledünyadır ve bizi aptal yerine koymaya devam ediyor. Herşeye kutulara uzaktan erişim hakkı olduğundan bizim haberimiz olmadan herşeyi değiştirebiliyor. Kimilerin ocak ayında falan böyleymiş , bende son 2 haftadır falan böyle olmaya başladı. Saçmalığın daniskası....

Araştırıyorum, kutunun yazılımındaki saçma sapanlıkları tek tek bulacam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazılımcı Online -- 24 Mart 2012; 0:24:27 >

• Arkadaşlar eski bir ses sistemim var ve bu ses sistemimi şu ana kadar sorunsuz bir şekilde kullandım.
    bu lanet olası Next hc-12'nin arkasında SPDIF midir nedir (herhalde coax gibi bir şey oluyor) bundan var.
    benim ses sistemimde böyle bir giriş/çıkış yok. ne yapmam gerekiyor? teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: h7kn

Arkadaşlar eski bir ses sistemim var ve bu ses sistemimi şu ana kadar sorunsuz bir şekilde kullandım.
    bu lanet olası Next hc-12'nin arkasında SPDIF midir nedir (herhalde coax gibi bir şey oluyor) bundan var.
    benim ses sistemimde böyle bir giriş/çıkış yok. ne yapmam gerekiyor? teşekkürler.

Kirmizi ve beyaz renklerde ss icin analok baglantisi var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bir comcast ın dvr ına bak birde bizimkine

http://www.comcast.com/Corporate/Learn/DigitalCable/DVR.html
  • hocam dvr servisi ücretli galiba onlarda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: apespecter

hocam dvr servisi ücretli galiba onlarda.

ücretli ama comcast gigital kablo yayın yapan en büyük şirket ve dvr sistemlrinde 5 tuner var aynı anda 5 program kaydediyorsun.. bizede böyle bişi lazım
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.