Şimdi Ara

Teledünya kampanyalarında Son gün 30 eylül

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
1
Favori
449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Son gün yarınmış zannedersem ..ben de seçim arifesindeyim ve 47 ekran led tv aldim ve hd box yada conax ci modül ile kullanmayi dusunuyorum (kanal geçişleri 3-4 sn arasiymiş uzun bir süre bu)

Beklentilerim

quote:

1-Açıkçası beklentilerim şöle 12 aydan fazla taahhüt vermek istemiyorum

2-Kurulum ve hd box parası vermek istemiyorum

3-ayda max olarak internet faturama 20 tl eklenebilir

4-Sinema , tv dizileri ile işim olmaz (internetten zaten izlemem gerekeni izliyorum) sadece belgesel ,haber ve spor program & kanalları ile ilgileniyorum

Simdi tüm tarifeleri incelediğim de malesef bunların hepsini karşılayan bir paket yok ama gene de benim gibi son güne bırakmış arkadaşlara seçim konusunda yardımcı olursaniz seviniriz.

Herkes için teledünya 24 ay taahhüt üst paket AYDA 20 TL 2 yılda toplam 480 tl

TELEDÜNYA ÜST PAKET 24 AY HD KUTU HEDİYE ÜCRETSİZ ÜCRETSİZ

türksat kablo
    Türksat Kablo Resmi Web Sitesine Hoş Geldiniz.
    http://turksatkablo.com.tr/tv-kampanyalar-detay.aspx?ID=191

------------

Temel fiyatın üst paket İLK 6 AY 12,5 TL İLK 6 AYDAN SONRA GÜNCEL TARİFE ÜZERİNDEN bu ise toplam : 240 tl yapiyor 12 ay taahhüt ile

TELEDÜNYA ÜST PAKET 12 AY

TAKSİTLİ 4 TL*12 AY=48 TL YA DA PEŞİN 43 TL ÜCRETSİZ

***** ilk 6 ay 12.5 tl sonra 20 tl ama galiba Kablo TV kurulum ücreti 48 tl ödeyecem ve hd tv box da ayrıca almak zorunda kalicam ki açıkçası bunu conax mödül alarak kullanabilirim herhalde ?

• quote:

Orijinalden alıntı: streamin
    son gün bugündü kampanyalar için ..bugünü yemişler ve tüm kampanyalar bitirilmiş :( ne diyim ki...kablotv ile devam edicem

Bugün de geçerli olması lazım dostum emin misin?
    Herkes İçin Teledünya HD Kampanyası
    Son Başvuru : 30.09.2013 yazıyor.

• streamin S kullanıcısına yanıt
    SLM KABLOLU YAYIN TELEDÜNYA SINISIZ İNTERNET 5'Lİ PAKET KULLANIYORUM 24 AY Taahhüt VAR EYLÜL DE BİTİYOR KULLANDIGIM YERDEN TAŞINDIGIM VEDE GİTTİGİM YERDE OLMADIGI İÇİN DEVİR YAPMAK İSTİYORUM receiver modem VAR İSTEYEN ARKADAŞLAR 48,50 ÖDÜYORUM MESAJ ATSINLAR İZMİR BUCADAYIM
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.