Şimdi Ara

Teledünya için lcd led tavsiye istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
461
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kablo tv için 42" tavsiyelere ihtiyacım var teledünya düşünüyorum ekstra cihaz almadan kartı tvye takatrak izleme olayı varmış hd yayınlar nasıl olur sizce ve kalitesi nasıldır?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F65A60EA1 -- 18 Mayıs 2010; 14:14:38 >

• lg led tvnin parlama olayı nasıldır ve sadece teledünya kartını takarak hd yayınlar dahil izledyebilirmiyim sorunsuz bir şekilde.Diğer ikisiyle 500tl fark var fiyat olarak ancak özellik olarak nasıldır durum ve değermi sizce 500 lira farkla lg almak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F65A60EA1 -- 15 Mayıs 2010; 23:23:51 >
  • SL serisinde yansıma mevcut ancak rahatsız olan sadece bir kişiye denk geldim. Benim görüşüm: 'Benim tv köşede duruyor, sağdan gün ışığını alıyor ama yansımadan şikayetçi değilim.'

Teledünya yayınlarını modül kullanarak set box'sız izleyebilirsiniz. Bunun için TV'nin menüsünden 'Ülke' seçeneğini 'Finlandiya' olarak değiştirmeniz gerekir. Bu değişiklik TV menü dilini etkilemez, menüleri yine Türkçe olarak kullanabilirsiniz.

LG SL serisi
    http://forum.donanimhaber.com/m_34634648/mpage_1/key_/tm.htm
  • phlips 8 serisi8404 8684 veya 8694. Genelde 8404 bulursun. Eletroworld te 8684 teknosada 8694.
  • quote:

Orijinalden alıntı: invisible

phlips 8 serisi8404 8684 veya 8694. Genelde 8404 bulursun. Eletroworld te 8684 teknosada 8694.

kablo tvde performans olarak takılma felan oluyormu yani hd filmleri usbden oynatırkenki sorunlar gibi. philips serisiyle lg arasında ne fark vardır birisi led diğerleri lcd sanırım. ben izleme mesafem çok uzun olmamasına rağmen kablo tvden dolayı 42" almayı düşünüyorum sizce doğru mantıkmıdır kablo tv kaliteli olduğu için büyük ekranda lcd gibi o klasik pixelleşme olayını yaşamam diye düşünüyorum.
  • arkadaşlar kablo tv için yorumlar lcd tvde çamur gibi olduğu yönünde bu analog kablo tv içinmi teledünya vs. içinmi? standart sd uydu yayınıyla teledünya yayınını lcd led vs. tvlerde karşılaştırınca durum nedir ? ben teledünyanın 42" lcd veya led tvlerde sd ye göre çoooook iyi olduğunu okumuştum doğrumudur?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar kablo tv olayınıda bir çözüme kavuştursak ?
  • Libadiyede oturacağım arkadaşlar teledünya kullanmayı düşünüyorum fikirleriniz alırsam iyi olur teledünya yerine sağlam bir çanak lnb ve reciever 3lüsüyle daha iyi sd alırsın diyorsanız uyduyaa geçebilirim. Ancak tv tavsiyesi istiyorum uzaklık en fazla 3 mt olacak 2000 lirayı çok aşmak istemiyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-F65A60EA1 -- 18 Mayıs 2010; 14:16:30 >
  • Teledünya kutu ile kullanıyorum !

Kart almanı tavsiye etmem,bazı kanalları tanımama gibi sorunlar çıkabiliyor !

Kaldıkı HD kutu ile nerdeyse aynı fiyata yakın kart fiyatları !

Seg ve Sony tv var,ikisindede görüntü muhteşem kanal geçişlerinde hiç bir sorun yok !

Daha önce normal kablo tv vardı fakat kutudan sonra görüntü % 100 fark ediyor,açıkcası pahalı bir Lcd yada Plazmaya girme derim !

Görüntü aslında tvden çok evdeki tv kablolarıyla alakalı,kötü bir scart kablosu en pahalı tvde olsa verim alamazsın !

Bunu yaşadım kablo tv kurulumunda scrat kablosuda hediye verdiler elbetteki kullanmadım diğer scart kablosu ile %100 görüntü farkı yaratıyor !

Maç yayınları sorunsuz bir çok lcd kullananda problem yaşanabiliyor,ben yayının kalitesine bağlıyorum daha önce fark vardı hareketli görüntülerde anormallik vs,teledünyadan sonra muhteşem !

Dediğim gibi pahalı tvler tamam ama boş yerede fuzuli para verme derim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.