Şimdi Ara

Teledunya HD mi Dsmart HD

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
3.222
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar odama dsmart yada teledunya baglatcam sizce hangisi daha ucuza gelir ve kanallar hakkında bilgi alabilirmiyim .Birde bu teledunyada HD diyolar ama sadece 3-4 kanal HD kanald star vs Hd ye gecermi ? dsmartta onlar hd diye biiliyorum



  • forumda istediğim cevabı bulamadiğim için yeni konu actim gereksiz ise özür dilerim
  • D-Smart'ta;

    Kanal D HD

    Star HD

    Discovery HD

    HDTV Smart - geceyarısından sonra PentHouse HD

    Sinema TV 1-2 HD

    Eurosport HD kanalları var

    Teledünya'da ise Sinema TV 1-2 HD, NG HD ve Eurosport HD kanalları var.

    D-Smart içerik olarak daha zengin fakat Teledünya fiyat olarak daha avantajlı.

    300 liraya HD alıcı alsan 135 liraya da D-Smart modül alsan smart paketi 1 yıl, HD kanalları 6 ay bedava izlersin, ondan sonra istersen devam edersin fiyatlar D-Smart'ın sitesinde yazıyor. Alıcı senin olduğu için hareket özgürlüğün olur.

    Teledünya'da ise 210 liraya alıcıyı alırsın, aylık 9.5 liraya sadece National Geographic HD ve Eurosport HD kanallarını izlersin, Sinema TV'leri de izlemek istersen aylık +11.5 Tl daha verirsin. Aboneiğini bitirirsen de alıcını satabilirsen satarsın yada atarsın, çünkü DVB-C alıcı bi işine yaramaz.

    Karar senin.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SilentOfGoats -- 7 Nisan 2010; 13:08:06 >




  • Bende aynı durumdayım hangi platformu seçeyim.

    Teledünya'da iki tanecik HD kanal var ama SD olarak da 7-8 belgesel kanalı. Birde üye olursan 2 HD sinema kanalı.

    Dsmart'ta ise KanalD ve Star'ın HD kanalları (ki genelde izlediğim kanallar) 2 HD belgesel, 2 HD spor ve 2'de HD sinema... HD paketi alabilmek için 3 ana paketten birini almak gerekiyor. +Şampiyonlar Ligi ve UEFA'da Dsmart'ta.

    Maliyetlerine gelince, Teledünya temel paket aylık 9.5 lira, HD sinema paketlisi 11.5 lira... Ya TV'de DVB-C tuner olmalı ya da set box almak gerek. DVB-C tuner varsa 100 lira modül masrafı ile ilk sene toplam yıllık maliyet 248 lira.

    Dsmart ise smart paket yıllık 69 lira, HD paket yıllık 119 lira. HD kanalları alacağımıza göre HD receiver gerek ya da HD receiverımıza modül. Güncel yıllık masraf 188 lira. Dsmart'lı receiverlar hakkında bilgim yok. Receiver olarak Dsmart'a bağlı kalmak istemiyorsan uygun HD receiverlar 350 tl'den başlıyor diye biliyorum. Modülde ilave edersek 130-175 tl yerine göre değişiyor.


    Doğan grubuna ait kanallar HD yayına geçse de SD yayınlarını devam ettirirler ve Teledünya'ya da HD kanallarını koklatmaz herhalde yoksa Dsmart'ın üyesi ve geliri azalabilir.

    Diğer kanallarda ne zaman HD'ye geçer büyük bir soru işareti, hepsini arasan sorsan bu konudaki araştırmalarımız devam ediyor derler.

    Digitürk ise kendi receiverını müşterisine zorla sattığı için hiç düşünmedim.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi polatz -- 7 Nisan 2010; 13:14:14 >




  • bizim salonda var teledunyanın reciveri ama baska birşey iççin kullanilamio d smartta baska seye gecebilceğim için daha mantıklı geldi ama teledunyada yakında hd yayınları vermeye baslar cunku hemen hemen cogu kişi teledunyaya gecio

    birde teledunya internetle beraber daha uygun hem dsmart hem adsl daha fazla ucret odemek gerekio bunda ikisini ucuza gelio



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bbuugg -- 7 Nisan 2010; 15:07:24 >
  • Madem yeni bir konu olmuş bende bir daha sorayım istedim. Modül ile HD Setup Box arasında görüntü farkı oluyor mu?
  • Bir soru da ben sormak istiyorum. İkisinin arasında yayın kalitesi farkı var mı?
  • Salı günü evimize Teledünya HD receiver taktırdık şimdilik HD olarak EurosportHD ve NGC HD kanalı var. Ek ücret vererek sinema HD kanallarınıda açtırabiliyorsun. HD reeiverla birlikte 24 ay vadeli aldık. ayda toplam olarak 20 liraya geldi. digitürk ve d-smarta baktığımızda daha karlı bence. hem receiverin yanında altın uçlu HDMI kabloda geliyor. sırf onun fiyatı zten 40 TL civarı. özelliklede yağmur yağdı,fırtına çıktı yayın bozuldu derdi yok. tahimin 6 -7 senedir kablotv kullanıyoruz evde bağlı 3 televizyon var ve şimdiye kadar hiç problem yaşamadık. Nazar değmesein hep böyle gitsin İnşallah. sırf eurosport ve NGC kanallarının görüntü kalitesi bile hayran bıraktı beni. eğer belgesel ve film seyrederim futbol benim için çok önemli değil diyorsan Teledünyayı şiddetle tavsiye ederim.
  • Şimdi ek olarak Nat Geo Wild HD yayına başladı. Yakında başka HD kanallarda gelecekmiş.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.