Merhabalar. Lig tv maç paketini almayı dusunmuyorum. bunun dısında teledunya hd kullanıyorum. dıgıturk almaya değer ne var tavsıyenız nedır ?
Teledünya yı iptal edip digitürk e mi geçmeyi düşünüyorsunuz tam anlayamadım
Evet ole dusunuyorum. Belki uydunet icin iptal etmeyebilirim
quote:
Orijinalden alıntı: dogussonmez
Merhabalar. Lig tv maç paketini almayı dusunmuyorum. bunun dısında teledunya hd kullanıyorum. dıgıturk almaya değer ne var tavsıyenız nedır ?
Aslında sizin kanallardan beklentiniz ön planda ve bir içerekiği seyretmek için belli bir para çıkartmanın mantıklı gelip gelmemesi durumu çok önemli.Eğer,www.digitürk.com sitesine girip kanal listesine bakıp,paket fiyatlarını incelerseniz daha iyi karar verebilirsiniz.
Eğer,müzik ve eğlence kanallarını seviyorsanız sadece Digitürk'te olan MCM POP,VH1,MTV,MTV LIVE HD müzik kanalları var ve Show Plus kanalında Buffy Vampire Slayer dizisinin yanı sıra SKY platformundaki tematik kanallarında da yayınlanan Antone Burdain No rRservation,American Idol,British Talent,American Talent,X Factor yarışma priogramları var.Ayrıca,E! kanalında saat 01:00'den sonra yayınlanan Amerikanın Top 20 seri cinayeti,Ameirkanın Top 20 kadın katilleri gibi ilgi çekici realty programları var.
Belgesel kanallarında,Nat Geo kanalları,Discovery Kanalları,History ve Zone Reality kanalları var.
Spor kanalları içeriğinde ,ESPN America HD,ESPN Classic,FOX Sports HD,Extreme Sports,Sports HD,Ntv Spor HD,Eurosprt HD ve Eurosport 3D'nin Türkiye hakları sadece Digitürk'e ait.
Çocuk Kanallarıdan Digitürk Disney Channel ile anlaşmalı olduğu için Disney XD (Pokemo'nun son sezonu Dünya ile aynı anda yayınlanıyor), Disney Channel,Disney Junior ve Nckoledoen JR (1 Mayısta)Nickoledoen HD (1 Temmuzda) var.
Dizi kanallarındaki diziler Amerika'dan 48 saat sonra veya aynı hafta yayınlanıyor ki 3 dizi kanalında HD yayın yapıyor.
Film kanallarından ben son derece memnunum.Mesela,sinemalarda geçen sene oynayan farklı ülke yapımı filmler MMX Festival'de oynuyor.Ayrıca kısa bir süre içinde MMX kanallarının hepsi HD olacak.
Bir başka özellikte Digitürk IQ özelliği.Digi Plus üyesi olmadan da kaçırdığı dizi ve programları buradan da seyredebilirsin.Ayrıca,Dizi ve Film paketi üyeliğine göre IQ üzerinden de listedeki filmleri ve dizileri seyredebilirsin.
Tabiki,kanalları ve kanal program içeriklerini inceleyerek,Teledinya ile Digitürk arasında kıyaslama yaparak kararı vermek size düşüyor.Lig TV hariç yukarıda yazdığım kanalların hepsini seyretmeniz 60 TL civarı (Giriş Paketi + 5 Keyif Paketi + Film Paketi + Dizi Paketi + HD Uydu alıcı) Tabi kampanyalardan yararlanırsanız yazdığım fiyattan daha az ödeyerek seyredebilirsiniz.
Aciklaman icin cok sagol faydali oldu
Sakın ola digiturke üye olayım filan demeyin. Üye olursun memnun kalmazsın kapatmak için bin dereden su götürürüsün delirtirler adamı uzak durun...
teledünya da digiturk de açık şu an evde. teledünya uydunetten dolayı var 2 lira için kapatmıyorum açıkcası :).
digiturkle kıyas kabul olmaz.
önerim tüm kanalları izlemeniz şu an 16 ay taahhütle kurulum artı digiturk plus hediye(12 ay boyunca). ilk 4 ay da indirim var. alacaksanız digiturk plus tavsiye ediyorum.
eğer bu kadar çok tv izlemiyorum diyorsanız müzik eğlence kanallarını bile alsanız memnun kalırsınız. Home tv'de dr.öz ü seyretmeyi unutmayın :).
bilmiyorum daha ne kadar böyle gider ama mtv live hd inanılmaz yayın kalitesine sahip.
film ve dizi kanaları arasında seçim yapmanız gerekirse dizi kanalları bence daha başarılı.
digitürk plus normal tüplü tvlerde kullanılabılıyor mu ?
Ben digitürk' ten teledünya' ya geçtim. Gayet memnunum. Digitürk' ün bütün keyif paketlerini ve hd alırsanız aylık 30 TL civarı para verirsiniz teledünya' da ise 12.5 TL. 3-5 kanal için değer mi siz karar verin. Ayrıca görüntü kalitesi daha iyi ve kötü hava koşullarından etkilenmiyor.
Ben de üçünün HD'si vardı. Digitürk'ü iptal ettirdim. Digitürk hiçbir işime yaramadı desem olur. D-Smart idare eder ama pahalı. En iyisi Uydunet.
quote:
Orijinalden alıntı: efsaneazim
Evet. Tüplü TV'ye kayıt ve VOD özelliği yüzünden alınabilir.
quote:
Orijinalden alıntı: GoldPunch
quote:
Orijinalden alıntı: efsaneazim
Evet. Tüplü TV'ye kayıt ve VOD özelliği yüzünden alınabilir.
saol kardeş
quote:
Orijinalden alıntı: dogussonmez
sakın ha amannn...
tek başına VH1 yeter, müzik sever bir insansan Digiturk, Belgesel de seviyorsan yine Digiturk,
Müzik ve Belgesel konusunda daha iyi bir seçenek yok maalesef.
quote:
Orijinalden alıntı: foreone
teledünya da digiturk de açık şu an evde. teledünya uydunetten dolayı var 2 lira için kapatmıyorum açıkcası :).
digiturkle kıyas kabul olmaz.
önerim tüm kanalları izlemeniz şu an 16 ay taahhütle kurulum artı digiturk plus hediye(12 ay boyunca). ilk 4 ay da indirim var. alacaksanız digiturk plus tavsiye ediyorum.
eğer bu kadar çok tv izlemiyorum diyorsanız müzik eğlence kanallarını bile alsanız memnun kalırsınız. Home tv'de dr.öz ü seyretmeyi unutmayın :).
bilmiyorum daha ne kadar böyle gider ama mtv live hd inanılmaz yayın kalitesine sahip.
film ve dizi kanaları arasında seçim yapmanız gerekirse dizi kanalları bence daha başarılı.
Sağlık konusunda mükemmel bilgiler veriyor Dr. Oz kesinlikle izlenmeli, genelde bayanları hedef alsada genel sağlık bilgileri çok iyi sağlık dolu
Digitürk kesinlikle tavisye ederim,
Bazı ufak tefek sorunlar dışında ben de oldukça memnunum Digitürk'ten. Özellikle Nat. Geo. HD kanalları bana göre mükemmel. Digitürk'ün kanayan en büyük yarası bana göre MMX kanallarıdır, özellikle MMX Speed neredeyse ölmek üzere, o kanala muhakkak el atmaları gerekiyor. Aynı şekilde Premier'in kalitesine yakışmayan filmler yayınlanıyor (bkz: Göçük - berbat ötesi bir film).
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme