Şimdi Ara

Tekrardan weste gececegim bir sorum var.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
356
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 1.soru wildcard biletlerinin kodunu nereye girecegiz ?
    2. Kac rp verecekler ?
    3. Su ilk 10 ranked macimi atmadim suan 3w3l var sizce trde tamamlayipm geceyim trden yoksa oradami tamaliyayim (oyle bi bosluktayim ki plat1-3 arasi boostlar geliyor macima dakika 40, 90 farm dolasiyorlar etrafta)
    4, nickimi daha yeni degistim riota ticket atip bu islemi geri alabilir miyim ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Eğer orda takılacak arkadaşların , duo atacak kimselerin yoksa geçme.

• 3. soru ve 4. soru için cevabım şu ;

10 maç rankedını atıp atmaman pek önemli değil . Geçen sezon neysen ona göre değerlendirecek ama westte 1 maç üzerinden tr de ise 10 maç üzerinden değerlendirir.

diğer servera geçtiğinde zaten ismin otomatik olarak değiştirebiliyorsun . Oyuna girdiğin anda westteki adının ne olacağını soruyor ne istersen yaparsın.
  • Up

• quote:

Orijinalden alıntı: umutbulun9

3. soru ve 4. soru için cevabım şu ;

10 maç rankedını atıp atmaman pek önemli değil . Geçen sezon neysen ona göre değerlendirecek ama westte 1 maç üzerinden tr de ise 10 maç üzerinden değerlendirir.

diğer servera geçtiğinde zaten ismin otomatik olarak değiştirebiliyorsun . Oyuna girdiğin anda westteki adının ne olacağını soruyor ne istersen yaparsın.

Eğer westte o nickle bir oyuncu var ise değiştirebilirsin yoksa aynı nick olarak devam ediyor

• quote:

Orijinalden alıntı: SEANmirac

Tr pişmalıktır. Ben de birara geçmiştim, 2 gün içinde geri dönmüştüm.

Sen bronz degilmiydin.Bronzda cok sey farkedicegini sanmiyorum.

• Gayet iyi ama her fail yada üstünlük durumunda karşıdaki rakip ile dalga geçenler var.
    Nick değişikliği yapmak istiyorsan aynı nickle hesap aç westte

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Arkadaşlar ben size west nedir ne değildir diye sormadım (!) zaten zamanında bende oradaydım ve orada 2-3 hesabım var benim size sorduğum sorular belli, başka cevaplar vermeyin lutfen. Arkadaşlarım trde olduğu için geçmiştim fakat son 1 haftadır rankedda 10 dakikada 20 farmla dolaşan plat 1 adamlarmı dersiniz yoksa khazix mid yapıp 25 dakikada 24 kille dolaşmammı dersiniz yani herşey var neredeyse önceden arkadaşlar olduğu için trolluğune giriyorduk ad jungle tf yapıyordum falan baya eğlenceli geçiyordu oyunlar team rankedda vardı ama artık yavaş yavaş solo q girdiğim için bana westteki tfleri duzgun yapan rakibin hatasını kollayan adamlar lazım. İstediği kadar ward atmasın gidip yakalansın sorun değil asıl önemli olan nokta şurda o adam yakalanınca senin takımın bekliyor tekrardan o adamın doğmasını o adam doğana kadar defans pozisyonu alıyor. Geçtiğimiz sezon plat 1 seviyesindeydim bu sene dia 4-5 seviyesinde çok rahat oynuyorum kendim unrankedım fakat kardeşimin plat 1 hesabında oynuyorum genelde orianna falan oynarım karşı jungle hep beni kamplar 2-3 ward atarım ölmem ve ne zaman karşı jungle beni kamplasa oyunu kazanıyoruz çunku bota yardıma gitmenin yolunu bulup gidiyorum ve sonra bizim adcmis işid militanı olup çıkıyor. Ayrıca normalde assasinlerin metası geçti bildiğiniz gibi fakat gidin bi assasin alın bi arayıcı bide pembe totem çekin kendinize çalıya pusun 1 dakika içinde illa biri oradan tek başına geçecektir tecrubeyle sabit

• quote:

Farketmez mi? Tr' de hiç ward almıyorlar, bireysel oynuyorlar, takım moralini bozuyorlar. West' te Pembe toteme kadar alıyorlar, ejderhayı biranönce alma çabası içinde 2 takım da. Çoğu zaman ejderha savaşı çıkıyor hatta. Lanesinde ezilen adama yardıma gidiyorlar. West' i bilen bilir zaten daha da övmeyecem.

Senin bu west trden iyi muhabbeti ozentilikten baska birsey degil.Profesyonel oyuncular turkiyedeki en yuksek seviyeyi kotu gordukleri icin weste gidiyorlar.Sen bronzda west iyidir diyorsun.Bir git allah askina.

• wildcard kodları hakkında bilgilendircek yokmu nasıl kullanıcaz.
  • quote:

Sana ne dense bos, senin bildigin gibi peki.

Amacim seni rencide etmek filan degil.Ama west trden iyi demen icin en az tr challenger seviyesinde olman gerekir.

• Westin HIGH elosu trnin HIGH elosundan iyi low elo aynı bronzda geçirdim herkes 20 dk da 180 farm yapıyor gibi bir durum yok

• quote:

Orijinalden alıntı: tr-enigma

Westin HIGH elosu trnin HIGH elosundan iyi low elo aynı bronzda geçirdim herkes 20 dk da 180 farm yapıyor gibi bir durum yok

Zaten WESTTEN GEÇTİM oranın nasıl olduğunu anlatma low eloda değildim sadece sorularıma cevap arıyorum yani.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cowinenge

quote:

Westin HIGH elosu trnin HIGH elosundan iyi low elo aynı bronzda geçirdim herkes 20 dk da 180 farm yapıyor gibi bir durum yok

Zaten WESTTEN GEÇTİM oranın nasıl olduğunu anlatma low eloda değildim sadece sorularıma cevap arıyorum yani.

Senin için dememistim üstte tartışma vardı o yüzden dedim senin sorular cevaplanmış üstte

• quote:

quote:

quote:

Senin için dememistim üstte tartışma vardı o yüzden dedim senin sorular cevaplanmış üstte

Wildcard kodlarını nereye giriyoruz hocam o cevaplanmamış

• quote:

quote:

quote:

quote:

Wildcard kodlarını nereye giriyoruz hocam o cevaplanmamış

Codes diye bolum var direk marketi açınca ora olması lazim ama emin değilim %90 odadır deneyin

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.