ESKİ TOPİKTEKİ UĞRAŞLARIN BOŞA GİTMESİNE ÜZÜLMEKLE BİRLİKTE ADMİN E HAK VERMEMEKTE ELDE DİĞİL...BKZ AŞAĞIDA BENZER BİR ŞEKİLDE İHTAR ALMIŞ BİR SİTE SÖZ KONUSUDUR....
Türkiye'de fikri mülkiyetin korunması ile ilgili ulusal mevzuat gereğince Fonogram yapımcıları, üzerinde hak sahibi bulundukları fonogramlarda ( kaset ve cd lerde ) bulunan icraların tespitlerinin telli veya telsiz araçlarla satışı veya diğer biçimlerde umuma iletimine izin vermek veya yasaklamak hakkına sahiptir. İşte müvekkilimiz MÜ - YAP Bağlantılı Hak Sahibi ****** Yapımcıları Meslek Birliği de, üyeleri bulunan ****** yapımcılarının bu haklarını korumak ve takip etmek üzere kurulmuştur. MÜ - YAP Meslek Birliği ile ilgili tüm bilgileriwww.mu-yap.org ve T.C. Kültür ve Turizm Bakanlığının resmi Internet sitesinden ulaşabilirsiniz. www.********.com isimli Internet sitesi ile ilgili olarak yaptığımız incelemelerde, sitede müvekkil meslek birliğinin üyeleri ******* yapımcılarının üzerinde hak sahibi bulundukları ********** bulunan icraların gerekli izinler almaksızın ve yasadışı bir şekilde mp3 ve benzer formatlarda kullanıldığı ve umuma iletildiği belirlenmiştir. Tüm bu sebeplerle, ilgili mevzuat hükümleri gereğince iş bu e-mailimizin tarafınıza ulaşmasından itibaren 3 ( üç ) gün içerisinde sözü edilen yasa dışı kullanımın ( ihlalin ) durdurulmasını, ihlale konu mp3 lerin içerikten çıkarılmasını, aksi takdirde ise ulusal ve uluslar arası mevzuattan kaynaklanan tüm başvuru ve şikayet haklarının kullanılacağını ihtaren bildiririz.
MÜ - YAP Bağlantılı Hak Sahibi Fonogram yapımcıları Meslek Birliği Hukuk ve Lisanslama Departmanı
arkadaslar cok önemli lütfen okuyun
arkadaslar çesmealtı can beach club da dj lik yapıyorum acilen bu hafta sonuna cd ihtiyacım var yalnız anladıgınız gibi değil chill out , cafe del mar , budha bar tarzı cd ler yardımcı olursanız sevinirim bu hafta sonuna kadar cok ihtiyacım var..........
Peat Jr. and Fernando - Let It Be Love (Klubb Trax Remix) Cascada - Miracle (GinoGina Exclusive) Cascada - Everytime We Touch (Club Mix) Cascada - A Neverending Dream Cascada - One More Night Shana Vanguarde - Gimme Gimme Gimme (Royal Gigolos Club Mix) Benassi Bros Feat. Dhany - Hit My Heart (DJ Madis Remix) Benassi Bros Feat. Sandy - Feel Alive Hed Kandi - DJ Roog - Beautiful Hed Kandi - Last Night a DJ Danzel - My Arms Keep Missing You (Club Mix) Studio B - I See Girls (Freemasons Remix) Barthezz - On The Move (Earthshaker 2006 Remix) Disco Bee - Bailando (Club Mix)
Atari Teenage Riot--------Speed
Dune - Mirage (Oriental Mix) Casa Mecca - Soultani (Club Mix) Babylon Experience - Desert Strings Edouard De Tricasse - Taj Mahal Wind David Vendetta Feat. OZ - Cleopatra Mokhtar - Allo Cheb Dougba - Ana Menewliche Toumni Rabii - Daba Daba Mast - The Voice Chemssy - Technoriental Petrol Bomb - Eshtaktillak (I Missed You) A.R.A. - Serpentine (Main Dlub Mix) Louie - Oasis Karmix - Barkani Claude Challe - Psyche Paradise (Loic Vanpoucke Mix)
Victoria Halkiti ft Phoebus - Teleia (coca-cola summer)
Kali - Sam
PARADA - Track 06
203_king_africa_-_la_bomba
Dj Aligator Project - Davaj Davaj-dot +****
DJ Aligator Project - Bosnia Trance X-Press
Janet Jackson - All Night (Don't Stop)****
Randy Katana - Fancy Fair_
Randy Katana - One Solid Wave
Arkadaslar bende 2ay net yoktu ne oldu buraya ya bırı anlatsın lutfen???
Olav Basoski Feat. Michie One - Waterman (Radio Edit)
Bad Boys II Soundtrack - 04 - Nelly, P.Diddy, Murphy Lee - Shake Your Tailfeathers
CLUB LARIN VAZGEÇİLMEZ TURKÇE SARKISI
Mert_Icgoren_ortamCocugu
Mert_Icgoren_Turk_Mali
VE F&F 3 SOUNDTRACK TERAKKİ BOYS ON NUMARA DİNLEMEDİYSEN TAVSİYEMDİR...........
RASTGELE
YIGIT KARDES BUYUR............ SARISININ BURDA
Greek - Armenian - Antique - Dinata Dinata (Dance Mix)
Beyler cildircam bi sarki dinledm radyoda eskilerden ama ismini hatırlamiyorm bi kadın söylüyo
Is the love that you looking for baby Is the love that I need --- --- Darling... You make it hard to see. Bugün metro fm de çaldı.
Djeyüp TEMMUZ TÜRKÇE 2006 LiST
Nil Karaibrahimgil Pırlanta Ozinga Remix
ajda pekkan - vitrin
Gülben Ergen - Lay La Lay Lalay(HOUSE REMİX)
Kenan Doğulu- Çakkıdı(REMİX)
R.E.G. Project TEK YABANCI
Betul Demir Yaz Geliyor(DANCE MİX)
Ozan ft Natalia Sekerim Benim version 2
Demet Akalın-Afedersin(DANCE MİX)
Berksan - Öpüselim Mi
Sezen Aksu - Salla(REMİX)
quote:
Orjinalden alıntı: Em®e
iyide ama , nerdeyse yaz bitiyor
DAHA YAZIN ORTASINDA HATTA TAM KOPULACAK ZAMANLAR SEN NE DİYORSUN KARDEŞ
slm arkadaslar. dün aksam rainde bir parca caldı içinde fülüt melodileri falan var daha sonra,milleti koparıyor! sarkının ismine -friday night- dediler ama nette o kadar cok friday night cıkıyorki inanın bunu bulamadım,bu parcanın kimin oldugunu söylerseniz sewinirim,özellikle emre sen bunu mutlaka duymussundur
quote:
Orjinalden alıntı: muratyener
slm arkadaslar. dün aksam rainde bir parca caldı içinde fülüt melodileri falan var daha sonra,milleti koparıyor! sarkının ismine -friday night- dediler ama nette o kadar cok friday night cıkıyorki inanın bunu bulamadım,bu parcanın kimin oldugunu söylerseniz sewinirim,özellikle emre sen bunu mutlaka duymussundur
Rainde Calan Tolga Arkadasımdır.sana gene iyi demis Friday night diye Tolga işini bilir .Tolga genelde soylemez ama.ben mi söylesem acabaaaaaaa
adalı dj sen izmirlimiydin ya! ben seni istanbullu falan zannediyordum! tolga benimde bornovadan arkadasım ama dün kafa güzelken sordum! sen friday night diye yaz ama bulamıyabilirsin çünkü tam adı aklımda degil dedi! zaten ben dj degilim sadece dinleyiciyim! cumartesi aksamı rain pazar sabahı fontano beach club dolasır dururum! rica etsem ismini yazar mısın? şimdiden saol
dj selim'in sitesindeki fon müziğinin ismi nedir bilen varmı arkadaslar? www.djselim.net
Arkadaşlar "Sydicate Of Law-Right on time" parçanın farklı bir versiyonu kadın söylüyor,aralarda "go down,go down" diyor.Bu şarkının adını bilen var mı acaba?teşekkürler.