Şimdi Ara

:( tekrar windows etkinleştirme (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
0
Favori
52.343
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orjinalden alıntı: marcodemir

- Başlat>Çalıştır>Regedit
    - HKEY_LOCAL_MACHINE\Software\Microsoft\Windows NT\CurrentVersion\wpaevents da OOBETimer ı çift tıkla. 'ca' dizesini sil.. tamam deyip Regedit den çık.
    - Başlat>Çalıştır> "%systemroot%\system32\oobe\msoobe.exe /a" deyip enter a bas(tırnak işaretleri olmayacak).
    - 2. seçeneği (telefon ile aktivasyonu tıkla)
    - Türkiyeyi seçip(gerekmeyedebilir, ben seçtim), aşağıda çıkan kutucuklara sırayla license keyinizi girin. Boş kalan kod kutucukları olacaktır önemli değil. ok deyip menüden çıkın.
    - Restart atın.
    - tekrar Başlat>Çalıştır> "%systemroot%\system32\oobe\msoobe.exe /a" deyin(tırnaklar olmayacak dikkat edin). Çıkan menüde "Ürününüz zaten atif edilmiştir" diyecek.
    -Artık rahat rahat update edebilirsiniz

Cok Tşk. Ettim Kardeş İşime Yaradı 2 Side Oluo Eline Saglık..

• arkadaslar bende windows xp yi etkinleştiremiyorum.etkinleştirme sayınız aşıldı diyor.ürün anahtarını istiyor.ne yapmam lazım yaw.etkinleştirmezsem ne olur windowsu kullanamazmıyım??yardım pls
  • arkadaşlar uğraşmayın benim gibi bir crack programı alın ben pc aldığımda içinde orjinal windows cd si vardı bir kaç formattan sonra lisansını iptal ettişerefsizler internetten indirdiğim crack programı ile 1 dakikada windows u etkinleştirdim artık 30 saymıyor şimdi yapacanız işlem şu adresi adres çubuna yazın.
    rapidshare.com/files/117858172/vista_crackleme_hardhymeR.rar.html
    bu adresi girin free useri tıklayın 40 sanıye kadar bekleyın download butonu çıkacak tıklayın dosyayı her hangi bir klasöre kaydedin daha sonra
    www.rarlabs.com adresine gidin ve rar dosyasını indirin yoksa bu program ı çalıştıramassınız indirince daha önce indirdiğiniz crack dosyasını tıklatıp açın ondansonrası kolay 5 altı tıklama ile program yüklenim otomatik olarak pc restat yapıyor sistem özelliklerini açıp baktığınızda windows etkinleştirildi yazısını göreceksiniz. bu kadar tek yan etkisi pc açılırken fazladan birkaç yazı ekrana çıkıyor okadar iyi çalışmalar windows 500 tane işçi çıkarmış heralde cd satamadı zavallılar yaşasın korsan yazılımlar yaşasın hekırlar aslanlarım benim

• arkadşlar uğraşmayın birtane rar programı alın crack programı ındırıp çalıştırın windows sonsuza kadar etkinleşsin ben yaptım orjinal vista m var lisansı arkadaşıma ödünç verdiğim için iptal oldu bende inadım inat vista dağıtıyorum şimdi millete 5 çeşit işletim sisteminden hangisini istiyorsunuz homebasic. ultimate . bussines . premium .starter ekleyin göndereyım sonra istediğin kadar format at serkan_sore@hotmail.com
    onlar windows sa bende LAZ ım yaşasın korsanlar yaşasın hackerler
  • hoca, senin xp madem orjinal telefonla aktiflestirmeye gir ara microsoftu adam sana telefonla aktiflestirdeki grup rakamlari soracak yada sadece bir grubu soracak kac makinaya yuklu 1 diycen neden yukledin sistem coktu diycen donanimda degisiklik yaptin mi diycek hayir diycen ehh bunlarda yalan degil tabi oda sana ekranda gordugun bosluklari dolduracak sekilde rakamlar falan verecek sende dolduracan sonra finishe bas deycek bu kadar ekranda onayi gorunce telefonu yuzune kapayabilirsin
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.