Şimdi Ara

Tekrar iP4 almayı düşünüyorum [ACİL!]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
274
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bildiğiniz üzere bir iPhone 4 almıştım. Fakat abim istedi ve ona vermek zorunda kaldım. Karşılığında ise bana 800 civarı bir para verdi. Bende de bayramdan kalan 150-200 TL para var. Şimdi iPhone 4'ü seçme sebebim şu;

iOS 7'e güncellemeyeceğim.
    Subway Surfers, Temple Run 2... (Kasmamalı)
    En fazla 15-20 şarkı...
    Stabilite...

Telefona oyun yükleme şansım olmadı dediğim gibi. Şimdi yukarıda listelediklerimi kasmadan yapabilirmiyim? Yoksa HTC 8s'e yöneleceğim...

Ama abi iPhone 4 ve 4s çok şekil ya. Apple'ın en iyi tasarımı bu cihazlarda... ACİL CEVAP BEKLİYORUM!

• Valla bende iPhone 4 varken kasıyordu temple run 2 sıfır kasma istiyorsanız bulaşmayın frame atlamaları oluyor. Ha her oyunu oynatır mı oynatır orada sorun yok.
    Sizi tatmin edecek şey iPhone 4s olacaktır, 4 kolay kolay tatmin etmez.
    Yurtdışı sıfır 4s'ler 1100 tl civarında mevcut yada aynı fiyatlara çok temiz 2. eller var ona yönel.
    Htc 8s'i tavsiye etmem çok olumsuz yorum var, illa windows phone olsun diyorsan 820'e bak.
  • 3GSim vardi. Onda kasmalar oluyordu. 4te olacagini tahmin edemizdim. Nokia Lumialar hosuma gitmiyor... Forumdan bir arkadas İOS 7 yuklemis Fifa 13 ya da 12 tam hatrlamiyorum.. kasmiyor. Bu oyunda nasil kasar... Arkadaslar video cekip atacak babayigit varmidir?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kasmaz yeter de eskidi be abi , bekle 4s fln al para ekle ucuzlasın fln

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • temizinden 2. el 4S almanı tavsiye ederim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: L^Rouge

temizinden 2. el 4S almanı tavsiye ederim.

+1

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.