Şimdi Ara

Tekrar Etme Sorunsalı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
392
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • AYT konusunda olduğunca tekrarlarımı yapmaya çalışıyorum . Ama iş tytye gelince değişiyor . Özellikle de tyt fen adına . Ben yaklaşık 1 2 ay önce tüm tyt fen konularını palmelerden bitirmiştim . Ama gerekli tekrarı pek yapmadım . Yani konuların bazı ayrıntı kısımlarını hatırlamıyorum . Şimdi şöyle bir de durum var . El kitabından baştan sona o konuları tekrar etmeyi de insan hiç istemiyor . TYT fen adına tekrarı nasıl yapayım sizce ? Var mı bildiğiniz bir yt kanalı ? Şöyle otursam ve onu izlesem :)

• up :) önerilere açığım .
  • şu unutmak çok sıkıntı bir şey ya

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • fen denemesi + yanlıslarını tekrar et + ÇOK FEN DENEMESİ DAAHA knk ince ayrıntıyı aytde ara tytde değil
  • presdaition kullanıcısına yanıt
    Eyvallah hocam tamamdır , öyle bir yol izleyeceğim .
  • ne demek kardesim, her şey gönlünce olsun, başarılarrr
  • Yanına sevdiğin bir içeceği al , sessiz bir ortamda kendine anlata anlata hafif sesli mimiklerinle kendi kendinin ögretmeni gibi konuyu kendine anlat.Kendime ne osmanlı tarihi falan anlatirdim vay be.Öyle işte zevkli hale getir :) Ufak kodlamalar yaptiysan saçma falan onlari tekrar et.Ben edebiyatta son 1 ay her gün bastan sonra tekrar ederdim 1.5 saat böyle böyle.Baya kilo aldim sonra xd
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Evet gene et var
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • helixSNAA kullanıcısına yanıt
    Eyvallah eyvallah hocam :)

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.