Şimdi Ara

Tekrar denemeli miyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
344
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar ben meslek lisesinde bilgisayar bölümü son sınıf öğrencisiyim. sene başında çok iddialıydım ama bazı engeller ve hayat koşullarından dolayı ygs ye hazırlanamadım. hedefim lys değil öncelikle bunu belirteyim. altyapım hiç iyi değil. denemelerim çok kötü. ikilemdeyim yardım ederseniz sevinirim
    Ya;
    okulu bitirip 2 yıllığa yatay geçiş yapıcam, sonunda işsiz kalabilme durumu da var

Ya da;
    seneye tekrar hazırlanıcam

beni burda ikileme düşüren şu:
    2 yıllık yatay geçişlerin bu sene son olduğu söyleniyor. eğer bu doğruysa ve ben de seneye tekrar denediğimde hiç bir yeri kazanamazsam 2 yıllık üniversite okuma şansını da kaçırmış olacağım.

Sizce ne yapmalıyım?

Bir de, YGS-6 puan türünden düşük puanlardan öğrenci alan bölümler üniversiteler biliyor musunz? Belki de bu sene biri tutar da yatay geçiş yerine onlardan birine giderim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Barlashan -- 6 Şubat 2012; 20:30:40 >

• takipteyim arkadaşım bende senin gibi meslek lisesi bilgisayar bölümündeyim bende hazırlanamadim bende ikilemdeyim . Tecrübeli arkadaşlardan YARDIM bekliyoz . .
  • YGS6'dan 4 yıllık yönetim bilişim sistemleri , işletme ve bilgi yönetimi bölümlerine girebilirsin ek puanlı
  • Bilgisayar bölümü olduğum için 2 yıllık yatay geçiş sakat. Sonu işsizlik olabilir
  • bilgisayar ile alakalı olmasına gerek yok. ygs 6 dan alsın ve mümkünse puanı düşük olsun yeterli.

bir de şu ikilemde kaldığım durumda ne yapmalıyım onun üzerinden yardımcı olursanız sevinirim
  • Eger gercekten calısıcam diyosan seneye gir bence baktın olmuyo en azından 2 yıllık tutturursun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nicamerr

Eger gercekten calısıcam diyosan seneye gir bence baktın olmuyo en azından 2 yıllık tutturursun

işte ben de öyle düşünüyorum ama altyapıma güvenemiyorum. kafam almadı mı almıyo ya yine yapamazsam...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Modem tavsiye alabilir miyim?
    geçen yıl açıldı
    Bu Ekrandan Bulabilir miyim ?
    4 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • up
  • quote:

Orijinalden alıntı: Barlashan

quote:

Eger gercekten calısıcam diyosan seneye gir bence baktın olmuyo en azından 2 yıllık tutturursun

işte ben de öyle düşünüyorum ama altyapıma güvenemiyorum. kafam almadı mı almıyo ya yine yapamazsam...

Bende 1-2 saat önce buna benzer bir konu actım pek fark edilmese de :D sonuc olarak ben de meslek lisesi son sınıftayım aynı seyleri ben de cok düsündüm ama seneye calısmaya karar verdim bence sen de denemelisin olmuyorsa olmuyor 2 yıllık tutturmama gibi sansın yok cok az netle cok kolay gidersin orasını dert etme derim. Kolay gelsin simdiden

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Barlashan

quote:

Bende 1-2 saat önce buna benzer bir konu actım pek fark edilmese de :D sonuc olarak ben de meslek lisesi son sınıftayım aynı seyleri ben de cok düsündüm ama seneye calısmaya karar verdim bence sen de denemelisin olmuyorsa olmuyor 2 yıllık tutturmama gibi sansın yok cok az netle cok kolay gidersin orasını dert etme derim. Kolay gelsin simdiden

öneriler için sağol dostum

• up
  • bi önerisi olan tecrübeli arkadaş yok mu?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.