Şimdi Ara

Silinebilir (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
64
Cevap
3
Favori
7.538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • teknosanete tek geçen ben miyim arkadaş bu ne boşluk

internet yarım saat önce gitti. modem ışıkları yanıyor internet yok. sorun yaşayan varmı bağlantıda?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 2 gündür internet yok. Arıza giderildi diye mesaj atıyorlar, hala internet yok. Uygulama çalışmıyor, internet sitesinin online işlemleri açılmıyor, telefonla müşteri hizmetlerine bağlanılmıyor. Muhatap yok. Zaten öncesinde de memnun değildim, hız çok yavaştı, pek çok uygulama ve internet sitesine erişim engeli vardı. Taahhüt cayma bedeli nedir çıkma istiyorum muhatap yok. Abone olurken verdikleri hiçbir sözü tutmadılar.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • teknosa rezalet çıktı. dün 2 kez 2şer saat kesikti. gece düzeldiydi, yattım kalktım internet 20 sene öncesinin hızında. resimler 56k modem gibi yükleniyor . 3aydan öncede taşıyamıyoruz sanırım. yanlış ata oynamışız resmen . telkotürk hizmeti verenlerden uzak durun bulaşmayın.

• Uygulamaları çalışmıyor. Online işlemlere bağlanmıyor. Faturalarını bile ödeyemiyorum. Müşteri hizmetlerine bağlanamıyorum. Evet Bir de 3 ay taahhütlü. Ne yapacağımı bilemedim. Keşke hiç bulaşmasaydım. Comnet kapanınca acele ettim biraz

• 6. Gün bitiyor hâlâ internet yok. Bugün yarın diyerek oyalayıp duruyorlar. Dün bizden kaynaklı bir sorun kalmadı sizin modeminiz arızalı dediler. Kurulum ekibi yönlendirebiliriz isterseniz modemle birlikte dediler, tamam dedim. Sabah teknofix ten biri geldi kontrol etti modemde bir sorun yok sinyal gelmiyor porttandır türk telekomun müdahale etmesi gerekir teknosanet bildirirse gün içerisinde açarlar dedi. Müşteri hizmetlerine bildirdim. Gün bitiyor hâlâ internet yok. Size dönüş yapacağız deyip duruyorlar günlerdir dönen de yok. Yaklaşık 20 yıldır internet abonesiyim bu 6. farklı firma çalıştığım açık ara en kötüsü bu. Pişman ettiren de bu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi poyrazy -- 10 Ocak 2025; 15:22:3 >
  • Kesinlikle Uzak Durum Berbat ötesi , 20 günde bağlayamadılar fiber interneti bende zar zor iptal ettim. arıyorsun telefona cevap veren yok. Abone olurken Edevlet , Iptal etmek isteyince FAX - eposta istiyorlar islak imzalı. Telefonda iptal ettiklerini söylüyorlar 4 gün sonra biri sizi arıyor , islak imzalı iptal formu olmadan ,iptal edemiyoruz diyorlar.

Hayatınızın Yanlışını yapmayın , UZAK DURUN.

Abone olmak için çağrı merkezini aradığınızda ANNEM İÇİN kodunu iletmeniz gereklidir.

3 ay kalıp başka yere taşınabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Birkanbey -- 14 Mayıs 2025; 16:27:51 >

• Bugün Teknosanet aradı.Aboneligim 100mbps vdsl.Binanizda altyapinizi Superonline uzerinden verip 200mbps yapıp, modemide aboneliğiniz suresince vereceğiz dediler. Tamam dedim.Bakalim yarin gelip kurulumu tamamlasinlar görelim

• yildirimr kullanıcısına yanıt

Sitede baktım, 200 Sp yok. Burada da Tt. üzerinden neti alıp veriyor gözüküyor. Farklı durum olmasın.  

bgp.he.net
    AS209956 Telkoturk Iletisim Hizmetleri A.S. - bgp.he.net
    https://bgp.he.net/AS209956

Selamlar,

Önce Teknosanet MH aradı kendi çağrı merkezi telefonundan. (Binada VDSL var Türktelekom üzerinden Teknosanet bağlantısını aldığım.)

Ayrıca Superonline da evlere switch ile 1gbps verebiliyor.Oda mevcut altyapıda.

Onlar aradıktan sonra bu bölgeye bakan Superonline bayisi aradı. Telkotürk'ten bize bir iş ataması olmuş uygunsanız yarın gelip aktarım yapacağız dediler.

Teknosanet aboneliğim müddetince; yeni gelen modem için aylık ücret yok ve tarife fiyatınızda 200mbps de sabit kalacak dedi.

Bölgeye özgü bir durum mu bilemedim. Yarın ekip gelince durumu kontrol ederim.

İşlem gerçekleştikten sonra bilgi paylaşırsanız; faydalı olur. Hayırlı olsun.

Telkoturk'un sitesine bakınca Limitsiz tarifede 200 mbps e kadar hız diyor. Demekki olay bu tarafta net.

Öyle gibi.

en ucuz internet - evde internet - internet arıza - fiber internet - gigabit internet paketi paketleri fiyatı fiyatları
    Limitsiz Özgür İnternet- Taahhütsüz - En Ucuz İnternet - Evde İnternet - İnternet Arıza - Fiber İnternet - Gigabit İnternet Paketi Paketleri Fiyatı Fiyatları
    https://www.telkoturk.net/hesaplifiberpaketleri/limitsizozgur/

en ucuz internet - evde internet - internet arıza - fiber internet - gigabit internet paketi paketleri fiyatı fiyatları
    Avantajlı Fiber İnternet - Taahhütlü2 - En Ucuz İnternet - Evde İnternet - İnternet Arıza - Fiber İnternet - Gigabit İnternet Paketi Paketleri Fiyatı Fiyatları
    https://www.telkoturk.net/hesaplifiberpaketleri/avantajli-fiber-internet-taahhutlu2/

Gelen Modem Zyxel EX3501-T0.

Geçiş yapılırken Telkoturk kullanıcı adı şifrem değişti. Reel IP im SOL IP bloğunda.

Geçiş sonrası 200mbps e kadar bağlantı gelmesi gerekirken, bina içi SOL switchten gelen bağlantının modem arayüzünde 100mbps e olduğunu gördüm.

Akşam üzeri portun 1gbps e aktarılarak tarafıma taahhüt edilen 200mbps e hızın verilmesi için Telkotürk'e ticket açtım.

https://www.waveform.com/tools/bufferbloat?test-id=be799203-c557-47bf-949d-364607b28e9d

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yildirimr -- 30 Mayıs 2025; 21:24:8 >

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.