Bildirim
'teknosamobil abonelerine>>samsung e5 teknosa 549tl
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Biz bayiye 800'e çıkıyoruz.. Müthiş fiyat..
Ama Teknosa Mobil abonelerine özel..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Senceru -- 12 Mart 2015; 9:20:18 > -
Kim bilir teknosa mobil ile nasıl fiyat geçirmeleri yapacaklar. Aradaki 350tl farkı fazlasıyla çıkarırlar. -
quote:
549tl'ye varan indirimli fiyatlarla! *
açıklaması ne bu kısmın?? -
quote:
Orijinalden alıntı: Uzaktan Kumandan
quote:
549tl'ye varan indirimli fiyatlarla! *
açıklaması ne bu kısmın??
evet bi açıklama bulamadım. teknosa mobil lilere özel bir kod mu veriliyor. internet mağazasında geçerli mi. hiçbir açıklama yok -
arkadaşlar aradım sordum teknosa mobil hattı olanlara kampanya yani bize degil
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
başlığı da değiştir bari hocam. "teknosamobil abonelerine...." -
geçiş yapanlara oluyor muymuş? -
Hat almakla oluyosa ve sözleşme tahaüt yoksa geçerim 1800 tl ye note4 satıyor
Düzenleme: Evet şimdi baktım tarifelerde 12/24 ay kalma sözü verirsen alabiliyosun en ucuz tarifeside 22 lira. Telefonla fazla konuşmayıp 1 gb internet bana yeter mesajda atmam diyenler için düşünülebilir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CODY -- 12 Mart 2015; 10:12:39 > -
30 liraya bir tane kontorlu teknosamobil hattı alsak??
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
cihazı bu fiyattan alabilmek için 59 tl lik x4 tarifesine 24 ay taahhüt vermek gerekiyormuş.. alt yapıyı da avea sağlıyormuş.. yaklaşmayın yanarsınız
-
ne oluyoruz dedim bir an 3 gün önce aldım telefonu -
Teknosa Mobil Tekno X2, Tekno X3, Tekno X4 tarifelerinde 12/24 ay kalma sözüyle değişen tutarlarda hediye çekine hak kazanılır.
http://www.teknosamobil.com/tarife-ve-paketler/konusma/tekno-x4-tarifesi/ -
hocam memnunmusun telfondan samsung e5 . -
quote:
Orijinalden alıntı: M3K4NS1Z
hocam memnunmusun telfondan samsung e5 .
bir sıkıntı yok hocam şimdilik memnum.
hafif, güzel şık bir telefon bataryası beklediğimden iyi çıktı. -
kardeşim zenfone 6 vardı arızalı çıktı iade ettim.samsung e5 elıme aldım denedım aslında çok para vermek ıstemıyorum 900-100 arası fazla vermıycem.hosuma gitti samsung kamerası fena degıl iş görür hafifliği ıncelıgı süper cok hosuma gitti ram yeter idare eder 2-3 sene işlemcide güzel.ama ekran kartını beğenmedim adreno 306 kullanmıslar oyun oynatabılıyormu acaba kasılma varmı ınternet hızı nasıl.birde 4g baglantısı varmıdır acaba
cok soru sordum ama yardımcı olursan sevınırım :) -
quote:
Orijinalden alıntı: M3K4NS1Z
kardeşim zenfone 6 vardı arızalı çıktı iade ettim.samsung e5 elıme aldım denedım aslında çok para vermek ıstemıyorum 900-100 arası fazla vermıycem.hosuma gitti samsung kamerası fena degıl iş görür hafifliği ıncelıgı süper cok hosuma gitti ram yeter idare eder 2-3 sene işlemcide güzel.ama ekran kartını beğenmedim adreno 306 kullanmıslar oyun oynatabılıyormu acaba kasılma varmı ınternet hızı nasıl.birde 4g baglantısı varmıdır acaba
cok soru sordum ama yardımcı olursan sevınırım :)
hocam ben slr makine ile fotoğraf çektiğimden bana hiç bir telefonun kamerası iyi gelmiyor o yüzden kamerayı sadece nor almak için kullanıyorum bu yüzden kamerası iyi desem iyi değil ama bana sorarsan hiç birisi iyi değil zaten :) oyuna gelince oyunda oynamıyorum ama denemek için asphalt kurdum ve denedim hiç takılma falan olmadı.
telefon seri bir telefon kasma donma şu an için yok ama ilerde olmayacağı anlamına gelmiyor.
4g bu telefonda yok.
ben neden aldım hafifliği, pili, şık olması ve uygun fiyatı nedeniyle bunu aldım.
detaylı bilgilere ve yorumlara şuradan ulaşabilirsin.
http://forum.donanimhaber.com/m_103060131/mpage_2/f_//tm.htm#103676312
-
tesekkurler hocam kamera olayı zaten cok karısık
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X