Şimdi Ara

Teknosada HAMA x360 aksesuarları

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • selam, az önce teknosada hama markasının xbox360 aksesuarlarını gördüm şaşırdım açıkçası. sanırım konsolun gelmesine fazla kalmadı

• gelirse çok iyi olcak kazıkçı zihniyetten bir nebze olsun kurtulucaz sahte vga kabloya 50 ytl çekenlerden yakamızı kurtarıcaz
  • Aksesuar derken ne vardı?
  • hama dediğin şey hayatımda gördüğüm en kazık şeyler, orjinalinden pahalıdır
  • HAMA kablolar falan gayet kaliteli ürünlerdir ama biraz pahalı oldukları doğru.
  • Teknosa diyince bir titreme geliyor önce,genelde sorunlu bir ürün götürünce kendilerine pek oralı olmuyorlar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: zildjiann

Teknosa diyince bir titreme geliyor önce,genelde sorunlu bir ürün götürünce kendilerine pek oralı olmuyorlar.

hiç merak etme arkadaşım,onların suyu kaynadı bile.Yakında teknosa sahiplerini koli koli tuvalet kağıdı alırken görücez.Mediamarktlar gelsin onlar biraz zor iş yapacaklar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hama en kalite kablolardan biridir o kadar pahali olmasi normal..goruntu kaybi nerdeyse 0 onlarda
  • play-asia'dan satın alın daha iyi, hama marka dikey fan standları görmüştüm hem malzeme olarak kalitesiz hem de pahalılar.
  • quote:

Orjinalden alıntı: BeyazBüyü

play-asia'dan satın alın daha iyi, hama marka dikey fan standları görmüştüm hem malzeme olarak kalitesiz hem de pahalılar.

tamam oldu play-asiadan alırız sen rahat ol,herkesin imkanı ve kredi kartı var ya niye almıyalım..
  • quote:

Orjinalden alıntı: zildjiann

Teknosa diyince bir titreme geliyor önce,genelde sorunlu bir ürün götürünce kendilerine pek oralı olmuyorlar.

+1
  • Spirit_of_sLy

Teknosa bedavaya mı veriyordu, pardon o zaman.

Hama'nın ürünlerini kullandıysanız yada kullanmaya başlarsanız o zaman anlatmak istediğimi
    daha iyi anlarsınız.
  • imkanlar önemli ne play asiası yaw. yok öle kredi kartı olmayanlar var teknosa zaten kazık platin ve teknosa ayrılmaz ikili, ayrıca bence sly kardeşimiz haklı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kelto3 -- 18 Eylül 2007; 23:55:10 >
  • HAMA'nın mı?malı kaliteli?bir kere o hataya düştüm(optik kablo)bi daha asla!..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.