Şimdi Ara

Teknosa ürün iade

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
951
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar dün psp aldım , fakat memnun kalmadım, ürün iadesi oluyormu ? yada değiştirme ?

• quote:

Orijinalden alıntı: rize çayı

Arkadaşlar dün psp aldım , fakat memnun kalmadım, ürün iadesi oluyormu ? yada değiştirme ?

eskiden %15 zararla alıyorlardı ama geçen ay aldığım lg telefonu iade etmek için gittiğimde o kalktı demişlerdi ama tam emin değilim her yerde böyle mi değil mi
  • Evet ondan bende yararlanmıştım. Hatta 3 kere miydi 4 keremıydı yanlis hatırlamıyorsam telefon degıstırmıstım . Ya eger oyle derlerse çok kötu olur benım icin. Çunku orjinal oynamak lazım, oda maddıyat el vermıyecegıne gore,eger almazlarsa mecbur satmak gerekıyor. Tabi alan olursa, bu şekil sorun veren bır cihazı.
  • @rize çayı

Güzel kardeşim Teknosadan arkadaş ile görüşdüm iade alınmıyormuş maalesef tanıdık şu bu yapalım dedim ama klasik Teknosa katı kuralları engel oluyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazamsar -- 16 Ekim 2010; 18:02:44 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yazamsar
    @rize çayı

Güzel kardeşim Teknosadan arkadaş ile görüşdüm iade alınıyormuş maalesef tanıdık şu bu yapalım dedim ama klasik Teknosa katı kuralları engel oluyor.

Gittim iade etmeye, degısme olayı vs, 3 ay once kalkmıs .
  • Alınmıyormuş yerine alınıyormuş yazmışım kusura bakmayın.
  • yo, onemlı degıl kardeşım. Şimdi chip kırdırmam gerekıyor, bu chıp denilen sey , şifremi , yoksa icınde bulunan engelleyıcı bır parcamı. Ve chıp ı ortadan kaldırdıktan sonra ıstedıgım kadar oyun yukleyebilecek mıyım.Saygılarımla
  • ben teknosa ile ilgili kısmı bilmiyorum fakat illa ki psp de orjinal umd oynamak zorunda degilsiniz
    yapıcağınız versiyon değiştirme ile pspnizde, hafıza kartına attıgınız kopya oyunları rahatça oynayabilirsiniz ;)
  • quote:

yo, onemlı degıl kardeşım. Şimdi chip kırdırmam gerekıyor, bu chıp denilen sey , şifremi , yoksa icınde bulunan engelleyıcı bır parcamı. Ve chıp ı ortadan kaldırdıktan sonra ıstedıgım kadar oyun yukleyebilecek mıyım.Saygılarımla

PSP Versiyon 3004-3006 ise Kıramazsın..

PSP Firmware Versiyonu Kaç?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AbaraiRenji -- 16 Ekim 2010; 21:26:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AbaraiRenji

quote:

yo, onemlı degıl kardeşım. Şimdi chip kırdırmam gerekıyor, bu chıp denilen sey , şifremi , yoksa icınde bulunan engelleyıcı bır parcamı. Ve chıp ı ortadan kaldırdıktan sonra ıstedıgım kadar oyun yukleyebilecek mıyım.Saygılarımla

PSP Frimware versiyonunu nereden bakacam hocam ? yol gösterir misin?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: AbaraiRenji

quote:

PSP Frimware versiyonunu nereden bakacam hocam ? yol gösterir misin?

Ayarlardan System Setting'e Gelip System İnformation'a Gireceksin.. Büyük İhtimal 5.60 Üstü Falandır.. Şuan 5.03'üstüne Yapılamıyor.. Bi De PSP'nin Modeli ne? 3006 Sanırım?

• Versıyon, 3004 -5.70
  • quote:

Versıyon, 3004 -5.70

Şuan İçin Kırmak İmkansız Hocam O Versiyonda PSP'yi.. Keşke Almadan Önce Araştırıp Alsaydınız...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.