Şimdi Ara

Teknosa Mağaza TeslimSiparişlere 150TL Varan İndirim+500TL Varan Hediye Çeki+100TLBONUS

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
4.063
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Teknosa Mağaza TeslimSiparişlere 150TL Varan İndirim+500TL Varan Hediye Çeki+100TLBONUS

Kampanya sayfası:http://www.teknosa.com/kampanyalar/310/magazadan-teslim-al-150-tlye-varan-indirim-kazan

Mağazadan teslimat ile ilgili detaylı bilgi:http://www.teknosa.com/Pages/magazadan-teslim
     Teknosa Mağaza TeslimSiparişlere 150TL Varan İndirim+500TL Varan Hediye Çeki+100TLBONUS

http://www.teknosa.com/kampanyalar/315/500-tlye-varan-hediye-ceki
    Ayrıca bonus flaş uygulaması üzerinden kampanyaya katılıp 750 tl üzeri bonus ile yapılan ödemelerde 100 TL Bonus kampanyası var 1000 kişi ile sınırlı.http://www.teknosa.com/kampanyalar/314/bonusflasa-ozel-100tl-bonus

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Fussy -- 13 Kasım 2015; 16:19:02 >

• Sen adamsın reis. Eyvallah.
  • He mağazadan teslim alın da mağazaya gidin bakalım hava alırsınız .Şansınız varsa 2.ci gidişinize alırsınız ürünleri yada yarısını alırsınız artık.
  • nirvanha kullanıcısına yanıt
    ben bir şey almicam illa teknosadan bir şey alacak olanların işine yarar belki dedim, Türkiye şartlarında ancak teknosa vb. gibiler yinede kötünün iyisidir diye düşünüyorum neyse, peki mağazaya gidip ürünü bulup çalışanlara danışıp, mobilden mağaza içindeyken sipariş verilssede sorun olurmuki, çekle falan yapılan alışverişede veriyor indirimi diyor ha bide alınan üründen sonrada çek veriyorsa az biraz iş yapar herhalde diye düşünmüştüm.
    edit: internet alım şartları geçerli oluyorsa teslimat sonunda daha iyi olur,sonuçta ürünü internetten almış gibi iade hakkımızda saklı kalır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr.Fussy -- 7 Kasım 2015; 21:38:12 >
  • Ben hep bu sekilde aliyorum. Kargo magazaya geliyor, baska bir numarasi yok.

Hatta ayni urun magazada o anda olsa bile size cikarip vermiyorlar, kargonuzu bekleyin diyorlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • laider kullanıcısına yanıt
    Bir keresinde adresime istediğim ürünü UPS gitmiş mağazaya bırakmış, 5 kere telefon görüşmesi yaptım, bir daha kargo süresi beklemek istemediğim için gidip mağazadan aldım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: laider

Ben hep bu sekilde aliyorum. Kargo magazaya geliyor, baska bir numarasi yok.

Hatta ayni urun magazada o anda olsa bile size cikarip vermiyorlar, kargonuzu bekleyin diyorlar.

Ürün mağazada varsa ne kargosu bekliyorsun?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • teknosa ve bimeks pişmanlıktır beyler. bi kulaklıgı 3 haftada yollayan teslim süresine hemen teslim diyen bir firma teknosa. bimeks daha beter. her konuda kötülüyorum ben yandım el alem yanmasın.
  • Teknosa mağaza teslimatı siparişler, mağaza stoğu varsa hemen teslim, yoksa 1-5 güne düşüyor. Ürün detaylarında zaten ürün stok durumu mağaza detaylarında yazıyor. Geçen gün laptop aldım, cevahirden 1 saat sonra teslim aldım.
  • Bende ilk defa mağazadan almak gafletinde bulundum , yani teslimat seçeneğini öğle seçtim.Baktım kargonuz teslim edildi mesajı geldi gittim mağazaya hatun kişi siparişden haberi bile yok.İkna edemiyorum , falan filan neyse ürünün birini orada olduğu için ordan aldım sonra mhyi aradık bir hafta sonra bana bayağı uzak olan mağazaya ikinci defa diğer ürünü almak için gittim.Hadi beceremediniz diğer ürünü evime yollayın demi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: No Way Out

quote:

Mağaza nın sahibi ile internet satışının sahibi farklı oluyor galiba. Media markt da bi ürün alıcaktım ordaki arkadaş söylemişti bana da. Franchising olayları kısacası.

• Teşekkürler işime yaradı
  • quote:

Orijinalden alıntı: No Way Out

quote:

Nuvo indirimi yuzunden :)
    Tabii artik bitmis sanirim.

• Benim aklıma şu da geliyor. Biliyorsunuz internetten aldığınız ürünün iadesi mağazadan alınan ürüne göre çok daha kolay tüketici kanununa göre. Mağazadan görerek aldığınızdan keyfi iade yapamıyoruz veya hediye çeki, kesinti vs zorluklar çıkarıyorlar. Eğer iade durumunda internetten sipariş gibi muamele görecekse iyi fırsat.
  • O değil de ben kısa bir süre önce bir şey alacaktım ama bir sorum olacaktı ne mail ne tel kimseye ulaşamadım. Bir sorun durumunda internet alışverişleri ile ilgili konuları nasıl çözüyorsunuz?
  • arkadaşlar pazartesi günü dahilmi yoksa bu gece sonmu?

• telefon aldım mağazaya teslimat şeklinde ürünü takip ederseniz sorun olmuyor ürün şehre ulaştığı gün ups yi aradım öğleden sonra teslim edecez dediler ders çıkışı gittim teslim aldım telefon veya mesaj beklerseniz işiniz iş 2 hafta önce aldığım ürün halen teknosasanın sitesinde mağazaya sevk ediliyor olarak gözüküyor
  • arkadaşlar. bende teknosa.com da geçerli 500/50 indirim kodu var. Ama sadece cep telefonlarında geçerli. bu indirimle birleştirebilirsiniz. Pm atın anlaşırız.
  • Kampanya güncellenmiş
  • Tesekkurler

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.