Şimdi Ara

Teknosa'da LG OLED65W9PLA 65' 165 Ekran 4K UHD Smart OLED TV 34.997 TL (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
24
Cevap
0
Favori
3.030
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Satın alan arkadaşlar kurulumdan sonra yorum yapsın ona göre her odaya birer tane sipariş verebilirim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    AMD FX 8320 4.3 ghz Gigabyte 990XA-UD3 Rev.1.1 bios f13 Kingston Genesis - 8GB Kit* (2x4GB) - DDR3 1866MHz CL9 MSI HD7870 O.C. GDDR5 2GB 256Bit AMD Radeon DX11 Ekran Kartı team xtreem s3 120gb SSD WD caviar black 500 GB 7200 RPM 32MB SATA2 hdd corsair cx-750 w psu w7 ultimate 64bit Corsair Carbide 400R NOCTUA NH-U12S
  • Sicak firsatlar basliklari altinda boyle birbirini tekrar eden, yuzlerce kere aynisi yapilmis, hic bir zeka piriltisi icermeyen, adeta konusmus olmak icin konusulan , espriye benzer tarafi da olmayan sozleri sarf ederek ne amacliyorsunuz ? Bu sanirim bir kompleksin disa vurumu , yani ben burada bir laf edeyim, bilineyim, konuyla alakaliymis degilmis onemi yok, ama insanlar benim farkinda olsunlar gibi bir niyet olsa gerek

Airpods kac para ? Hatta cok daha yuksek high end kulakliklar mevcut mu ? Evet . Peki airpods indirimle bile 1.500 lerdeyken 60-70 liralara kulakliklar yok mu ? Ayni mantikla 6-7 bin liralara bulunan 65 inch tv ler de var , bunun 5-6 katina bu fiyatlara olanlar da

Yani simdi yanlis anlasilacak ama herkes sizin gibi fakir mi ya ? Ben 36 bin liraya degil ama yine 65 inc oled tv aldim 1,5 sene evvel, bunun daha dusuk modeli B7 , indirimle sununla bununla 11-12 bin liraya gelmisti , piyasa ortalamasi 15 bin liralardaydi

Bir de su akla zarar , deli sacmasi fikirden ne umuyorsunuz ? Bunu alabilecek olan kimler , burada ne isi var filan ? Kendinizi bu kadar kucultmeyin ya .. bu tv yi alabilecek olan insan 4-5 bin lira indirimli elde edecek olmayi onemsemez dusuncesi ne sakat bir kafadir , herkes maddi durumundan bagimsiz, ayni urunu elbette daha ucuza almak ister .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• çok ucuzmuş, çok değerli türk lirasiyla bu kadar ucuz TV almayı kendime yediremiyirum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.