Şimdi Ara

Teknosa.com dan PS4 almak?? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
95
Cevap
0
Favori
2.540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • cümleten geçmiş olsun arkadaşlar alan arkadaşlar ps4 müz hayırlı olsun
    Corsair Crystal Series 680X | Asus Z490-H ROG Strix | i7 10700K | G.Skill 32GB(2x16) Trident Z RGB 3600mhz | Asus Rog Strix 2080S A8G | Corsair 850W RMx White Series | Corsair Hydro Series H100i RGB Platinum | Ps5 | XSX | Nintendo Switch | Samsung LC27HG70QQMXUF 27" | MSI MAG27C | BenQ XL2720Z | Blue Yeti | Elgato HD60 Pro Steam: T3SL4 PSN : Volkan-YCL Xbox : T3SL4 C4T Nintendo ID : volkan81
  • Ve an itibariyle bitti

Oynadığım oyunlar : BF 4, BF1, FIFA 18, PES 2018
  • Gelsin cumartesi. Nolcak?

Yuuh bitmis laa
  • 3 dk dayanmadı :D
    Corsair Crystal Series 680X | Asus Z490-H ROG Strix | i7 10700K | G.Skill 32GB(2x16) Trident Z RGB 3600mhz | Asus Rog Strix 2080S A8G | Corsair 850W RMx White Series | Corsair Hydro Series H100i RGB Platinum | Ps5 | XSX | Nintendo Switch | Samsung LC27HG70QQMXUF 27" | MSI MAG27C | BenQ XL2720Z | Blue Yeti | Elgato HD60 Pro Steam: T3SL4 PSN : Volkan-YCL Xbox : T3SL4 C4T Nintendo ID : volkan81
  • Ben de 35-40 dakikadır suren f5 lerden sonra anı yakaladım, umarım yamuk olmaz...
  • arkadaşlar harbiden bitmiş işallah gelir yaaa bakalım herkese hayırlı olur işallah çok hızlı bir biçimde işlem yaptık hazırlandık.sparişiniz alınmıştır yazıyor sizde ne yazıyor onaylandı falan yazıyormuu

Playstation 5 Dijital Versiyon
    Xbox Series S
    TR Psn:sinan7037
    Xbox Gamertage:sinan7037

PS4 Oyun Alim Satim Takas Referanslarim
    @hellas@diavoloo@neo_70@colchoneros@CanUSeeThat
    @sonernural78@lastlord30@[TAB]ip@iMaster@selami023
    @AllForYouX@kucuker34@stability63@okananlar@cancemus3
    @songeneralll@10urman@jokond@sahin1406@tuilde
  • Sepete attık ödemeyi yaparken sepet boşaldı saniyelerle kaçırdık
  • Çok dehşet hızlı davrandım ya Yoksa alamayacaktık ha

• Alanlara hayirli olsun. Vardir bi hayri. Harbi alamasaydim yurtdisindan siparis edcektim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Neverwinter81

Yalnız skandal bir durum da Maximum Card yoktu kartlar listesinde. Anasayfada kampanyası var. Ps4 alayım dedim, kart yok.

aynı durumu yaşadım zaten de saniyeler içinde sepeti de sildi tükendiği için
    INTEL Core i7 13700k - MSI PRO Z790-A - NZXT Kraken X73 CPU Cooler - KINGSTON Fury Beast 64GB 5200Mhz DDR5 Ram - ASUS RTX 4080 TUF GAMING OC - Samsung 980 PRO NVMe 2TB M.2 SSD - SAMSUNG 970 EVO PLUS NVMe 1TB M.2 SSD - FSP Hydro PTM PRO ATX3.0 1200W PSU - ASUS TUF GAMING GT501 - Win11 64 Bit - ASUS XG27AQDPG QD-OLED Monitor
  • Anında sepete atıım kartı alıp gelene kadar sepet boşalmış böyle saçmalıkmı olur :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: nurISLAM

Alanlara hayirli olsun. Vardir bi hayri. Harbi alamasaydim yurtdisindan siparis edcektim.

Hocam aldığımız iyi oldu, avrupadan garantisiz ürünle uğraşamazdık. Şimdi en azından kafamız rahat...

• ben halen inanamıyorum ya aldığıma hatta aldıktan sonra sürekli baktım stokta yazıyordu biran dedim heralde kandırıldık ama tükendiyi görünce az stok olduğunu anladım..

Playstation 5 Dijital Versiyon
    Xbox Series S
    TR Psn:sinan7037
    Xbox Gamertage:sinan7037

PS4 Oyun Alim Satim Takas Referanslarim
    @hellas@diavoloo@neo_70@colchoneros@CanUSeeThat
    @sonernural78@lastlord30@[TAB]ip@iMaster@selami023
    @AllForYouX@kucuker34@stability63@okananlar@cancemus3
    @songeneralll@10urman@jokond@sahin1406@tuilde
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.