Şimdi Ara

Teknosa 24 Mart Cumartesi Turuncu İndirim (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
10.952
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • newegg gelse de dertler bitse artık
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaya727

16 gb flash bellek var mıdır insertte?

san disk 30 TL
  • quote:

Orijinalden alıntı: adamımkankam

quote:

16 gb flash bellek var mıdır insertte?

san disk 30 TL

Kampanya dışı da buna yakın bir fiyattan gidiyordu sanırım. 10-15 gibi bir fiyata düşmüştü 10 martta ama alamamıştım.
  • 32d550 almayı düşünoyorum ama indirim yok herhalde 32d450 modelinde indirim var bu modeli almak mantıklı mı yoksa 32d550 mi almalıyım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: AurorAbeam

quote:

Orijinalden alıntı: oky

evet en sonuncusu 10 marttaydı 42lw5400 almıştım, internette daha ucuza gördüm sonra.

mesela teknosa turuncu indirimde şu an ipod touch 4'ü 559'dan veriyor aynı ürün şu an vatanda 430 :)

Tam 2.elden 1 yıl garantisi kalmış touch 8gb'a 320-330 civarı bir şey verip almak üzere hazırlanıyordum. Acaba boşverip buradan mı alsam diyeceğim ama 100 lirada az değil ki

Yarın mağazasında var mı acaba indirim?

Bence ikinci el apple ipod touch alın. Zaten garantilik bir olay olmuyor, ipod touch lar çok sağlam cihazlardır.
    Eğer 400 lira gibi bir bütceniz varsa da kesinlikle 32 gb lık bir ipod almalısınız, 8gb olanların kullanım alanı 6.4 gb dır ve müzik, program vs yüklediğinizde yetersiz gelecektir.Mesala Aphalt 6 oyunu 1gb, real racing 1 gb boyutundadır.
    Umarım yardımcı olabilmişimdir.

• quote:

Orijinalden alıntı: vincentvega

Önceden ayda veya 2 ayda bir olur, adam gibi indirim yaparlardı. Şimdi her hafta yapıyorlar. Tabii indirim falan olmuyor. Vatan'ın kampanyalarına benzettiler .

Örnek olarak bugün vatanbilgisayar indirime girmeden önce Galaxy wonder %8 indirimle 799 tl idi indirime girdikten sonra %25 indirimle 858 oldu. Vatandaşımız buna da alışır bir süre sonra yutmaz olur o zaman da başka bir çare bulur kapitalizm
  • ben sabah erkenden gidip samsung 51D550 alam bir tane
  • Çok fazla TV reklamına denk geldim. Umarım stokları fazladır, insanları boş yere ümitlendirmezler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: grkmyldr

kataloğun ilk sayfasındaki netbook bu Samsung NC-110 A06TR http://www.teknosa.com/insert/

http://forum.donanimhaber.com/m_50020392/tm.htm 3. mesajda o zamanki fiyat yazıyor(haziran 2011)

ben de 500 liralık bi bilgisayar arıyorum hediye almam lazım.bu da iyiydi fiyat açısından da performansı nasıldır ki?linke bilgisayar kullanımı hakkında bişey vardır ümidiyle tıkladım ama yokmuş ama yine de 800 değil 500 lira civarı satıldığını görmüş olduk zamanında.bindirim indirimi olsa da yine de f/p bir ürün müdür? malum marka parası falan da var şimdi.

• quote:

Orijinalden alıntı: ibrahim23

32d550 almayı düşünoyorum ama indirim yok herhalde 32d450 modelinde indirim var bu modeli almak mantıklı mı yoksa 32d550 mi almalıyım.

Geçen hafta A101 e İnsert ürün olarak gelmişti 749 TL ye. Ben almıştım 1 tane. çevrende varsa bir bak A101 lere belki kalmıştır. Samsung Türkiye Garantiliydi.
  • SAMSUNG 32D450 almaya değer mi?
  • Arkadaşlar remington pg350 traş makinası 49 liraymış. Kullanan varmı acaba yorum yapabilecek ?
  • Samsung netbook kaptım ben sabah 1 tane, 499 TL'ye. Zaten 1 tane gelmişti, şanslıydım 3 saniye farkla aldım. Sabah saat 10'a 5 kala kapıdaydım. 15-20 kişi vardı, gelen.
    Alet beklediğimden şık çıktı, çok sevimli ve kaliteli bir görüntüsü var. Kırmızı renk, klavye beyaz gayet hoş görünüyor. Şimdi antivirüs avast ve libre office falan yüklüyorum
  • hacı naptınız ya teknosanın yüzüne bakılır mı dh'cisiniz siz.
  • ben kullanıyorum bıçakları keskin ama tarakları çok çabuk kırılmaya müsait.Kirli sakal bırakıyorsan al,sinekkaydı olmuyor :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: follow3

hacı naptınız ya teknosanın yüzüne bakılır mı dh'cisiniz siz.

+1
  • quote:

quote:

32d550 almayı düşünoyorum ama indirim yok herhalde 32d450 modelinde indirim var bu modeli almak mantıklı mı yoksa 32d550 mi almalıyım.

Geçen hafta A101 e İnsert ürün olarak gelmişti 749 TL ye. Ben almıştım 1 tane. çevrende varsa bir bak A101 lere belki kalmıştır. Samsung Türkiye Garantiliydi.

malesef ben şanlıurfadayım burda a101 yok elektroworld de 32d550 799 tl ordan gidip aldım benim karta vade farkı varmış 847 tl ye geldi 6 taksit
  • quote:

quote:

quote:

malesef ben şanlıurfadayım burda a101 yok elektroworld de 32d550 799 tl ordan gidip aldım benim karta vade farkı varmış 847 tl ye geldi 6 taksit

A101 de asyakarta 12 taksit fiyatı 779 muş ta benimkinden yanlışlıkla 749 çektiler sonrada geri istemediler.

Ben de mersindeyim burada da Electro w. yok. Teknosanın bu fiyata sattığı tv lerin çoğu hd ready ve usb den film oynatmıyor.

• İnsertin dışındaki ürünlere indirim yok değilmi?

Mesela 42LW4500 gibi?
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.