Şimdi Ara

TEKNOSA %10 İNDİRİM TELEFON/TV/EV ALETLERİ/TABLET/YAZICI/BEYAZ EŞYAGAMING VE NETWORK

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
2.228
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • TEKNOSA %10 İNDİRİM TELEFON/TV/EV ALETLERİ/TABLET/YAZICI/BEYAZ EŞYAGAMING VE NETWORK
    https://www.teknosa.com/

Gerçekten indirimli ürünler listesi:
    akakce.com
    Teknosa Kampanyalar� ve �ndirimleri | En Ucuzu Akak�e
    https://www.akakce.com/magaza/teknosa,1,7.html

İndirimleri görmek için sepete gitmelisiniz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cohannan -- 22 Mayıs 2019; 3:7:6 >

• Iphone 7 Plus 32 gb 3780 e geliyor. 6s Plus 2700e. Son yapılan Zam öncesi fiyatlar seviyesinde. Almak isteyen için iyi fırsat sayılır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Marka gücü garantisi takıntılı olanlar için bazı ürünlerde nispeten fiyatlar. Satıcısı teknosa-mediamarkt vb. olmayan yerlerden çok daha uyguna alınabilir.
    * Hala Iphone 6 serisi kovalamak ne kadar mantıklı bilmiyorum (fiyatlar makul bu arada kampanyayla)
    ** Uzun zamandır söylemek istiyordum. (Tekosa'ya hitaben !)
    Kliksa'yı kapatmayacaktınız, hata ettiniz ve iyi yönetemediniz lider olduğunuz sektörü.

• bütün oyunları açan tablet önerisi olan?
  • Öğle saatlerinde bu indirim yine gelmişti. iphone 7 32 GB 3149 TL'ye düşüyordu sepete ekledim birden kampanya bitti. Alamadım.

Sonrasın 2. el temiz iphone 7 32 GB 19 ay apple garantili bir telefon buldum. 2500'e anlaştık. Faturası, kutusu, kulaklığı herşeyi tamam. Pil sağlığı %99. 2-3 ay kullanılmış sadece.

Sizce ne yapmalıyım?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sarkat -- 22 Mayıs 2019; 4:8:50 >
  • sarkat kullanıcısına yanıt
    Hocam sıfır her zaman sıfırdır. %25 farkla sıfır al bence, ben de ikinci el çok baktım da bu kampanyalar varken sıfır mantıklı.

• salihmetu S kullanıcısına yanıt
    Öyle de 650 lira farkda az değil ki? 5 ay garanti oynuyor arada. Neyse yarın telefona bi bakayım olmadı alacağız artık.

Teknosa kampanyası ile oluşan indirimli fiyata 1-2 yerde de var zaten. Ama teknosa gibi kurumsal firma değil sadece
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • TV için olan indirimi ben mi göremedim? Kaldırıldı mı acaba?
  • Teknosa’daki %10’luk indirim yok olmus sanirim...

• Tesekkurler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.