Şimdi Ara

TEKNORAMA NASILDIR???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.127
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar,netten alışveriş yapıcam da,teknoramada aradığım ürünü gördüm.Bu teknorama denilen mağaza ankarada ,ben şuanda denizlideyim.Sizce netten bu siteden güvenle alışveriş yapılırmı?Mağazayı bilen ,duyan yada tecrübesi olanlar paylaşırsa sevinirim!!! Şimdiden teşekkürler...

• Bizim eve yakın, bugün bi gittim,gezdim dehset hoş cok güzel, bi de 5.1 aldım geldim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: MaDMaXXX

Bizim eve yakın, bugün bi gittim,gezdim dehset hoş cok güzel, bi de 5.1 aldım geldim...

Ben netten alışveriş yapıcam mecbur,çünkü aradığım ürün burda yok.Banka havalesi yapsam sorun çıkarırlar mı acep??? Garanti durumu nasıldır? Bunları merak ediyorum da....
  • İlk kez bugün gezdim... Hatta sitesine bile ilk kez birazdan girip bakacagım, detaylı ödeme bilgileirnin sitede oldugunu sanırım. Mağazanın ici migros gibi, gez, dokun, elle, bak, gör, begen sepete at git... kolay gelsin
  • iki kez alış verişim oldu sorun yaşamadım siteye üye olmanız gerekiyor bence güvenilir bir firma

firebal'ın getirdiği bir çok ürünü satıyorlar
  • yeri gayet güzel ama fiyatları bilmiyorum..
  • bunu bilmemde sakın bidolu.cam a güvenme

http://www.sikayetvar.com/index.php?loc=sikayet_oku&action=co&subaction=Detial&coNo=989
    quote:

Bizim eve yakın, bugün bi gittim,gezdim dehset hoş cok güzel, bi de 5.1 aldım geldim...
  • quote:

Orjinalden alıntı: lacifert

bunu bilmemde sakın bidolu.cam a güvenme

http://www.sikayetvar.com/index.php?loc=sikayet_oku&action=co&subaction=Detial&coNo=989
    quote:

Yok kardeşim,merak etme,bidoludan hayatta alışveriş yapmam,milletin kötü yorumlarını çok duydum.Eyvallah!!!

• teknorama iyidir gatewatch aldıydım 2 günde geldi sorunsuz
  • teknorama da fiyatlar piyasaya göre biraz pahalıdır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.