Şimdi Ara

TeKnOmC Pathos Ardream PK Movie

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
441
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • degisiklik ve eglence olsun die video yu cektigim 2 gunluk surede pk yaparken buff almadım
    TeKnOmC Pathos Ardream PK Movie (no buff)
    http://www.youtube.com/watch?v=u2dfUvFvTQA
    ilk videom umarım begenırsnz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi C,A -- 15 Temmuz 2007; 7:35:52 >

Orjinalden alıntı: lDarkDaqqerl

TeKnOmC kardeşm sölesen alırdım party e Eve gidince izlicem videonu umarım adına yakışır bi video yapmışsındır

saol kardesim sin
    yoq party var clanda 1500 5 tane pri var en az 3 u online oluo ama dedik buff lı herkes yapıo biz buff sız deneyelım

• kankam sen bir efsanesin. birgün bende senin gibi combo yapmayı öğrencem
  • Helal olsun ne diyeyim.O kacanlar zaten humanların yüz karası.Clanında süper.NickFox a selamlar.O kaçanların yerinde BiziCazipClandan adamlar olsaydı durum değişirdi.Yatana kadar mucadele eden insanlar.Sen bi ŞakaAltıGercek ile vs yapsana.Videoda cekerseniz süper olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lDarkDaqqerl -- 14 Temmuz 2007; 23:09:09 >

Orjinalden alıntı: lDarkDaqqerl

Yakmışsın ortalığı kardeşim Bigün senlede v.s. yapmamız lazım

saol yaparız kardesm
    Ares: item fiyatlari (Warrior)
    20 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kankam sen 1 numarasın walla bide buffla 3w1 lerini görseler son adamda soyunarak kestiğini milletin dilinden düşmessin. ama genede seni bilen bilio bende lr mage açtım mı artık dalarız ordunun arasına 2 miz tek tek alırız hepsini. teknomc efsanesi dewam etsin diğer videolarıda beklioz.

Orjinalden alıntı: TeKnOmW

kankam sen 1 numarasın walla bide buffla 3w1 lerini görseler son adamda soyunarak kestiğini milletin dilinden düşmessin. ama genede seni bilen bilio bende lr mage açtım mı artık dalarız ordunun arasına 2 miz tek tek alırız hepsini. teknomc efsanesi dewam etsin diğer videolarıda beklioz.

saol knkam onumuzdeki videolar sninle olur ins. en kısa zamanda mage i ardream de gormek dilegiyle itemlerin hazır zati zamanla daha da gelıstırırız

• izleyenler izlemeyenler videoda buff sız olmama ragmen vs den kacanlar (eger bu forumdaysa)
    yorum yaparsanız sewinirim
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.