Şimdi Ara

Teknoloji ve Haberin Yeni Adresi TeknoKurdu.Net

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • TeknoKurdu.Net kimdir ? TeknoKurdu sitesi neden kuruldu ? sorularına cevap biz kimiz sorunda kendini gösteriyor. Evet bir çok teknoloji sitesi açılıyor, kapanıyor kimisi öylece kenarda duruyor. Kurucuları bir süre sonra pes edip unutulan siteler haline geliyor. Kimisi iyi bir ivme yakalıyor ve ilerliyor. İlerledikçe özünden kopup tamamen maddiyat üzerine bir yayın hayatı tercih ediyor. Peki ya gerçek habercilik, ya kullanıcı odaklı yayıncılık ne olacak sorusu gündeme geliyor. İşte TeknoKurdu bu sorunun soncu ortaya çıkmış Teknoloji ve Haber sitesidir.

    Kaliteli ve özgün habercilik yapan teknoloji siteleri elbette var ancak bir süre sonra maddiyat bir adım öne çıkıyor. Samimiyet ortadan kayboluyor. Kullanıcı ile etkileşim yerini al gülüm ver gülüm ilişkisine bırakıyor. İlk başta kurulan samimi içten ortam biranda hayal oluyor. İşte bu noktada maddi beklentilerden tamamen uzak tamamen teknoloji haberlerine yoğunlaşan bizim gibi teknoloji kurdu insanların bir araya gelebileceği samimi bir ortamı hayal ettik ve bu ortam için yolla çıkarak TeknoKurdu.Net sitesini kurduk.

    Bu yolda yürümenin çok zor olduğunu biliyoruz. Uzun ve zor bir yolda bizim gibi düşünen teknoloji tutkunları ile bu zor yolculuğu başaracağımıza inanıyoruz. Bu zor yolculukta kısa vadede değil uzun vadede Türkiye’nin itibar sahibi sayılı teknoloji ve haber sitelerinden biri olmayı hedefliyoruz. Bu yolculukta bizim amacımız büyük para kazanalım. Maddi gelir elde edelim değil biz uzun vadede kalıcı bir site olabilmek.

    Bir teknoloji sitesinden bekleneni çok iyi biliyoruz. Doğru ve hızlı habercilik. Değişen ve gelişen teknoloji dünyasını objektif olarak hızlı şekilde okuyucuya sunabilmek bu beklentilere biz kendi adımıza bir de samimi ortamı koyduk. Habercilik doğru ve kaliteli samimi bir ortamda yapmayı kendimize amaç olarak belirledik. TeknoKurdu.Net adresinde herkes kafasında ki soruları ve düşüncelerini kısıtlama olmadan yasak olmadan sorabilmeli dedik. İşte tüm bu düşünceler TeknoKurdu.Net adresini ortaya çıkardı.

    TeknoKurdu.Net tamamen kullanıcı odaklı bir yayıncılığı ön plana çıkararak TeknoKurdu sitesine giren bir ziyaretçinin mutlu olarak ayrılmasını hedefliyor. Salt teknoloji haberlerinin yanında püf noktası diye tabir ettiğimiz tüm teknoloji ürünleri hakkında ki bilgileri Nasıl Yapılır bölümünde detaylı olarak açıklıyoruz. Bu bölüm altından kullanıcıları kafalarına takılan her türlü soruyu bizlere yöneltebiliyor. “ Bu nasıl soru buda sorulur mu? gibi küçük gören azarlayan tipte cevapların olmadığı bir ortamı hayal ettiğimiz için TeknoKurdu.Net adresini kurduk. Böyle bir ortamda yediden yetmişe, bilen yada bilmeyen herkesin teknoloji ve haber odaklı bilgisini paylaşması ve paylaşılan bilgiden faydalanması hayali ile bu yola çıktık.

    Yazımızın başında da demiştik bu yol uzun ve çok zor bir yolculuk. Bu zor yolculukta gerçekten bize inan, güvenen ve gerçek bilgiye ulaşmak isteyen sizlerle yürüyeceğiz. Hedeflerimize ve amaçlarımıza sizlerle birlikte ulaşacağımıza inanıyoruz. Şimdiden TeknoKurdu.Net adresine güvenen ve inanarak destek veren sizlere sonsuz teşekkür ediyoruz.








  • Güncel Teknoloji ve Haberleri TeknoKurdu.net Adresinden Takip Edin 


    Teknoloji siteleri için artı puan kazandıran nedir ? sorusunu sorarsak her halde en büyük artı puan net ve doğru haberi en kısa ve öz hızlı şekilde verebilmesi ve özgün haberleri sitesine taşımasıdır. Aynı zamanda Teknoloji sitesinin ne kadar kullanıcı ile etkileşime geçebildiği de okuyucunun teknoloji haber sitesinin hanesine artı puan koymasında etkilidir. 2020 yılında yayın hayatına başlayan TeknoKurdu bu saydığımız faktörleri fazlası ile yerine getiriyor. 

    Doğru hızlı ve özgün haberleri samimi bir ortamda aktaran TeknoKurdu.Net adresinde bulabileceğimiz konulara gelin beraber bakalım. Öncelikle İnternet kullanımın artması ile birlikte ve artık büyük medya kuruluşlarının da İnternet ortamında yayın yapmasıyla özellikle bir konu ön plana çıkmaya başladı. Ne kadar çok ziyaretçi ve tıklanma sayısı o kadar başarı felsefe aşağıdan yukarı haber sitelerinden, teknoloji sitelerine kadar tüm siteleri maalesef bir virüs gibi sarmış durumda tıklanma sayısını tek eksen kabul eden siteler kaliteli doğru ve özgün içerik üretmekten çok tıklama alacak konulara ilgi çekici başlıklar atarak ön plana çıkma çabaları doğal olarak İnternet ortamında doğru ve nitelikli habere ulaşmak isteyen okuyucunun gözünden kaçmadı elbette tüm haber sitelerini aynı kefeye koymak doğru olmaz. 


    İşte Türkiye'de doğru ve kaliteli yayın yapan bunu samimi bir ortamda geçekleştiren TeknoKurdu.net gibi sitelerde mevcut. TeknoKurdu adresini diğer sitelerden farklı kılan onun tüm konuları özgün bir içikle ele alması okuyucu boğmadan gerektiği kadar verebilme noktasında ki ince çizgiyi koruyabilmesi onu diğer Teknoloji ve Haber Sitelerinden ayıran nokta olarak karşımıza çıkıyor. TeknoKurdu adresinde ki haberlerin içeriği tamamen kendi editörleri tarafından hazırlanıyor. Makaleler olabildiğince sade ve gerekli bilgiyi vermeye yönelik sıkıcı bir dil kullanılmadan hazırlanıyor. Aynı zamanda hiç bir şekilde maddi bir hedefi olmayan site doğal olarak salt okuyucu odaklı bilgi vermeyi ve okuyucu ile samimi bir ortam da etkileşim kurmayı hedefliyor. 



    TeknoKurdu.Net Neler Sunuyor


    İnternet kullanımının gelişmesi doğal olarak bilgiye ulaşmayı kolaylaştırdı. Ancak hangi bilgi sorusu kafaları kurcalamaya başladı. Doğru ve net bilgi mi ? yoksa sosyal medya da ki gelişi güzel doğruluğu belli olmayan bilgi mi ? Aslında İnternet sitelerinin çoğalması bilgi kaynağının çoğalması olarak görünse de bu tam tersi bir dezavantaj oldu. Sitelerin kaynağı belli olmayan haberleri net olmayan bilgiyi aktarması doğru ve kaliteli bilgiye nasıl ulaşırım sorusunu sordurmaya başladı okuyucuya işte bu noktada TeknoKurdu.Net adresi gibi sitelerin kaliteli ve nitelikli yayınları ön plana çıkmaya başladı. Gerçekten doğru ve kaliteli Teknoloji haberine ulaşmak isteyen bilinçli okuyucu doğru kaynağı araştırıyor ve özenle seçiyor. Şuan bir sürü sitenin varlığı, kimisinin maddiyatı ön plana çıkarması ve okuyucu para olarak görmesi kimisinin tıklanma sayısını kendine dert etmesini okuyucu çok iyi analiz edebiliyor zamanla bu analizler sonucu okuyucu gerçekten bilgi veren maddi menfaatler için değil tıklanma sayısı için değil sponsor ürünlerini insanların gözüne sokan siteleri değil doğru ve kaliteli habercilik yapan TeknoKurdu.Net gibi adresleri ön plana çıkaracaktır. 


    TeknoKurdu adresini temel olarak teknoloji haberleri ön planda olmakla beraber, sosyal medya, ve gündem de ki konuları da bulabiliyorsunuz. Ayrıca Oyun ve diğer ürün incelemelerini tarafsız ve artı eksilerini sponsor etkisinde kalamadan ortaya koyan bir site olarak ön plana çıkıyor. Aynı zamanda donanım ve yazılım konularında da TeknoKurdu okuyucuya gerektiği kadar çok ayrıntıya girmeden okuyucuyu boğmadan bilgi aktarmayı başarıyor. 


    En büyük özelliği kullanıcının her seviyeli bir şekilde her soruyu rahatça sorabilmesi oluyor. Bu soru sorulur mu ? Bunu da mı bilmiyorsun gibi küçük düşürücü cevaplar asla yer olmayan TeknoKurdu adresinde en basit sorunun bile cevabı veriliyor. Buda özelliğiyle de diğer teknoloji sitelerinden bir adım daha ön plana çıkmasını sağlıyor. 


    Mevcut teknoloji ve haber sitelerinde aradığını bulamayan yeni bir yaklaşım farklı bir anlatım dili ile teknoloji haberlerini okumak gündem de ki konulardan haberdar olmak isteyenlerin tercihleri arasında TeknoKurdu.Net adresi de rahatlıkla olabilir. Sizde kaliteli ve net haberlere ulaşmak ve teknoloji dünyasında ki gelişmeleri yakından takip etmek istiyorsanız TeknoKurdu.Net adresini ziyaret edebilirsiniz.





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.