Şimdi Ara

TEKNOLOJİ UZMANI NASIL OLUNUR?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
701
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kafamda hep Teknoloji Uzmanı olmak gibi bir meslek var kendimi bu konuda yaşıma göre bayağı bilgili görüyorum, Telefonlar, Bilgisayarlar, Televizyon, Yazılım gibi alanlarda kendimi yeterli görüyorum, tabiki dahada öğrenmem gereken bir çok şey olabilir, teknoloji çok geniş. Kısacası kendimi bu işi yapabilecek şekilde görebiliyorum ancak bir Teknoloji Uzmanı (Mesut Çevik, Erdi Özüağ vs. vs. gibi) nasıl olunur hiç bilmiyorum. Çok severek yapabileceğim bir şey ancak yolunu bilmiyorum. Ayıptır sorması Teknoloji Uzmanı nasıl olunuyor?

• Lenovo (IBM) Ideapad Z500 - Windows 8.1 - i5 3230M 2.60 GHz Turbo 3.2 GHz - NVIDIA GT645M 2GB - 6GB DDR3 Ram - 1 TB (5400pm)
    iPhone 4S 32GB || Kawai KW-BM95 5+1 Speaker || SAMSUNG PS51D490A1W Plasma TV || Logitech Driving Force GT || Logitech Gamepad F310 || Philips The SNUG Headphone || Philips Shibuya Black Headphone || Sennheiser CX 200 STREET II
  • Takipteyim,ben de bunu arıyordum
  • Ingilizce bilmek gece gunduz makale yazi okumak arastirmak.imkan varsa yurtdisina fuarlara gitmek.teknolojo marketlerinde cihazi incelemek yorum yapmak.Tarafsiz olmak arkadasimiz hayatinda exper'in yanindan bile gecmeyecek iken gidip para karsiligi reklamda oynadi(neyse benim gorusum) tarafsizlik cok onemli.markanin adamo degil halkin adami olacaksin.teknoloji iphone samsung demek degil 7'den 70'e herkese hitap edip butun cihazlari bilmek zorundasin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alanı çok dar bir meslek.Nerde çalışacaksın , nerde iş bulacaksın , doğrudur işi yapabilecek bilgin vardır ama ortada iş yok.
  • cok kasmaya gerek yok dh yi cneti falan takip et yada unide elektronik falan oku sonrada silikon vadisinde ise gir apple falan yada mic yada samsungda ise gir herseyi ogrenirsin en ince ayrintisina kadar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Trevor Reznik

Lenovo (IBM) Ideapad Z500 - Windows 8.1 - i5 3230M 2.60 GHz Turbo 3.2 GHz - NVIDIA GT645M 2GB - 6GB DDR3 Ram - 1 TB (5400pm)
    iPhone 4S 32GB || Kawai KW-BM95 5+1 Speaker || SAMSUNG PS51D490A1W Plasma TV || Logitech Driving Force GT || Logitech Gamepad F310 || Philips The SNUG Headphone || Philips Shibuya Black Headphone || Sennheiser CX 200 STREET II

Yani??

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.