Şimdi Ara

teknoloji özürlü biriyim yardım edin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
219
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 5 ay önce iphone 5 almıştım iş güç internete vaktim olmuyodu ama şimdi boşum ve girmek istiyorum ve hiç anlamam bu işlerden iphone ile internete bağlanma yolları nelerdir? evde sadece kablolu internet var bunu wifi ye dönüştürebilir miyim? yoksa kullandığım hattın paketlerini mi kullanayım? bi de wifi olursa her yerden giremem heralde öyle değil mi her yerde internete bağlanabilmek istiyorum en uygun hangi şekilde halledebilirim?

• İnterneti paketi alacaksınız her yerden girmek istiyorsunuz, eğer evdeki kablolu interneti dönüştürmek isterseniz wireless modem almalısınız. Iphone 5 neden aldınız onu anlamadım 2014 yılında bu işlere bu kadar yabancı biri beni çok şaşırttı.
  • iNFeRNuS kullanıcısına yanıt
    peki hocam çok sağolun internet paketlerine bakıyım o zaman şaşırmakta haklısınız aslında ben almadım bende d900i vardı hediye geldi yoksa bi 5 sene daha kullanırdım onu sağlamdı. internet olayını da boş kalınca takılırım diye istedim
  • Mobil veri(hat sağlayıcıların interneti) çok kullanmanı tavsiye etmem , yani en azından bolca gezme.Gördüğüm kadarıyla çok ilgili değilsin bu işlerle o yüzden uyarmak istedim kotaları çok düşük oluyor o yüzden wifi bulabildiğin yerlerde wifi kullanmaya çalış

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bize de i5 hediye gelse de satsak :D
  • melihcskn M kullanıcısına yanıt
    eyv. hocam sağolun aklımda wifi vardı zatenama heryerden bağlanmak istiyodum o zaman ben önceki arkadaşın dediği gibi wireless alayım evde hiç değilse rahatça takılırım olmadı sonra istersem uygun paketlere de bakarım. uyardığınız için teşekkür ederim
  • Hocam hiç internet paketlerine bulaşma. Wifi modem al 150 lira falan orta hallisi. Kurulum cd'sinde ne yapman gerektiği yazar zaten telefonu ona bağla evde kullan internetini

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 6 gb kota 30 lira sanırım.Aylık olarak.

Evde kullanamk için 1 tane Wifili Modem Almanız yeterli.
  • çok sağolun arkadaşlar dediğiniz gibi yapıcam teşekkür ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.