Şimdi Ara

Teknoloji Odası Modifikasyonum (16 Mayıs Midi Update geldi) (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
597
Cevap
52
Favori
71.845
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar konu içi arama yapmadan yazmayın buraya

Kilidi nereden aldığını, pili bitince ne olacağını bu soruları okudukca ben bunaldım ki GoldPunch cevap yazmış 2 kere.

Bu arada çok fena imredindim acer aspire 5315 512mb ram 64mb dahili ekran kartı ile konudaki 8 sayfayı okumam yaklaşık 3 saatimi aldı
  • Birde müzik ziyafeti verseniz ?
  • samsung ezon digital door lock fiyatı nekadar bir koç tas varmı.?
  • kardeşim sen şu konunun başlığını ''servet odası'' olarak değiştiri misin? şaka bi yana allah arttırsın yaa maşallah...
  • Uzun zamandır takipteyim gerçekten harika hocam, helal olsun

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam super otesiTakip
  • Ayraç

• Oda tasarımına hala devam ediyorsan ışıklandırma için şunlara bakmanı öneririm.

http://www.teknoseyir.com/89501/philips-hue-ve-living-colors-iris-incelemesi/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ygrammar -- 16 Nisan 2013; 20:37:19 >
  • bu sabah izlemiştim bunu gerçekten çok hoşuma gitti ya,özellikle hue.umarım ileriki zamanlarda fiyatları ucuzlar yaygınlaşır
  • bu sabah izlemiştim bunu gerçekten çok hoşuma gitti ya,özellikle hue.umarım ileriki zamanlarda fiyatları ucuzlar yaygınlaşır
  • foruma coktandır girmiyordum ne kadar ilginç bir hal almış burası!

gidip ekran kartına 1000 usd bayılan, 1 hafta sonra egale edilecek hız rekorunu kırmak icin 600-700 usd sogutma bloklarına harcanmasına kimse laf etmiyor; adam 250 usdye bir kilit 300tl ye bi ısık, 500-600usd ye bir monitor almış herkes nereden geliyor bu paranın suyu diye soruyor :)))))))))))))))))) şu an hepsini satsa bir nvidia titan ekran kartı alamıyor farkındamısınız? ama forumda 3-5 tane titan kullanıcısı var gordugum kadarıyla.
    hadi onu gectim hi-fi kısmına bakın en ucuz hoparlor seti toplayan 2000-3000 usd den baslıyor, 2 tane kule Klipsch hoparlore 6000 usd veren de var.

nasıl bir hırs bu nasıl bir para odaklı yaşam ki Goldpunch kimsenin dusunmedigini bütçesi dahilinde almış yapmış herkesi bu kadar kasmış. Goldpuncha da bravo iyi yetiştirilmiş kimse ile polemiğe girmemiş

not: goldpunchi tanımam, kendi paramı kazanırım, kendi harcamama bakarım. birisi benden çok harcıyorsa ve harcamasını biliyorsa takdir ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: fthzgr

bu sabah izlemiştim bunu gerçekten çok hoşuma gitti ya,özellikle hue.umarım ileriki zamanlarda fiyatları ucuzlar yaygınlaşır

Fiyatı gerçekten çok pahalı kampanya falan yaparlarsa ucuzlar belki ama çok ışık yaymıyor ortama orası kötü.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ygrammar -- 17 Nisan 2013; 21:01:18 >
  • Paraya bak be!
  • monitör benim bilgisayarı komple alır
  • Süper olmuş

• Işıklandırmayı merak edenler şu siteye baksın.http://www.hedefelektrik.com/products.php?pageNum_products=1&url=4&cid=1&sid=34&bid=128 bende almayı düşünüyorum burdaki ürünler arkadaşın kullandığına benziyor sanırım. Oda mükemmel olmuş. Renk değişikliğine gidebilirsin duvarda. Ben odamda koyu gri kullanıyorum mesela çok süper oluyor gerçekten :).

Şunu buldum.http://enuygunaydinlatma.com/urun/ev-armaturu-ev208-tavan-armaturu-ledli_147.aspx?CatId=158 fiyat çok pahalı :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Majesthion -- 26 Nisan 2013; 16:14:42 >

• Arkadaşlar üçlü uzaktan kumandalı priz seti aldım. Masanın altındaki ledleri yakmak için eğilip adaptörü takmam gerekiyordu. Şimdi uzaktan kumanda ile açıp kapayabiliyorum. Aklımda bazı değişiklikler daha var ama şu sıralar sağlık problemim nedeni ile ilgilenemedim.
  • geçmiş olsun
  • Yakında update geliyor dostlar.

@Hevesli50 teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 2 Mayıs 2013; 19:50:51 >
  • hocam ayıp olmazsa aylık ne kadar kazanıyosun, ne iş yapıyosun. bide karşıyakanın neresindensin @GoldPunch
  • 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.