Şimdi Ara

Teknoloji'nin Yeni Sesi-TeknoNedio.Com

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
417
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Teknolojinin Yeni Sesi Sloganı ile yola çıktık. Türkiye'de abartalı bir rakamla yüzlerce hata binlerce Teknoloji ve Haber kategorisinde site bulunuyor. Bu sitelerin bir çoğu dükkanı kapatmış pes etmiş durumda böyle bir ortamda pes etmeden ileri için geniş kitlere ulaşmak için kaliteli ve düzgün yayıncılık yapabilmek için yola çıktık.

    Tekno Nedio sadece kısa vadede bir heves ile açılmış bir site değildir. Uzun vadede kalıcı ve kaliteli bir teknoloji ve haber sitesi olabilmek için yola çıktı. Bu yolda eleştiriler olacaktır. Olumsuz yorumlar olacaktır. Şevkimizi kırmak isteyenler olacaktır. Ancak bizler tüm bu olumsuz ve moral bozucu yorumlara kulaklarımızı tıkayarak sadece işimizi yapmak kaliteli içerik üretmek ve Türkiye'de kalıcı Haber ve Teknoloji sitelerinden biri olmak istiyoruz.

    Bunun içinde slogan olarak Teknolojin Yeni Sesi tercih ettik. Var olanların içerisinde yeni bir ses yeni bir soluk nefes olmayı hedefliyoruz. Tekno nedio bir çok kategori mevcut olabildiğince geniş kitlelerin aradığını bulduğu bir site olmayı amaçlıyoruz. Bu kategoriler arasında en çok güvendiğimiz "Nasıl Yapılır" kategorimiz bu bölümde birçok insanın arayıp bulamadığı püf noktalarını paylaşıyoruz. Birçok Teknoloji Sitesi için önemsiz olarak görülen konuları paylaşıyoruz. O Siteler için önemsiz olan konu Seksen milyon Türkiye içinde bir kişinin bile işine yaramış olmasını önemsiyoruz.

    Tekno Nedio en kuvvetli yanının gelen ziyaretçilerin bizlerle etkileşim de bulunabilmesi olduğunu düşünüyoruz. Gelen bir kişi bile olsa o kişin onca site içerisinde Tekno Nedio tercih ettiğinin farkında olarak davranıyoruz.

    Tekno Nedio Haber tarafında özelikle güncel haberleri kullanıcının yararına olabilecek Haberleri yayınlamayı tercih ediyoruz. Böylece sayfalar dolusu çöp haber yerine gerçekten işe yarayan haberlerin olmasını istiyoruz. Gelen ziyaretçinin aradığını bularak memnun ayrılmasını amaç ediniyoruz.

    Tüm bunları yaparken kısa vadede olacak demiyoruz. Uzun vadeli ve kararlı bir yürüş yapmak istiyoruz. Koşmak yerine sağlam adımlarla yürümek istiyoruz. Bizden önce açılmış ve kısa vadede aradığını bulamadığı için kapanan Teknoloji ve Haber sitelerinin hatasına düşmek istemiyoruz.

    Tekno Nedio tüm buları yaparken siz değerli ziyaretçilerimizin desteklerini bekliyor. Sizin destekleriniz yorumlarınız fikirleriniz ile üstüne koya koya gitmeyi hedefliyoruz. Umarız sizlerde bu desteği bizlerden esirgemezsiniz.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WolfS42 -- 23 Temmuz 2020; 19:18:23 >







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.