Şimdi Ara

Teknoloji Dünyasının Yeni Sitesi !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Teknolojinin günümüzde hızlı geliştiği hatta gittikçe çağ atladığı zamanlara geldik . Teknolojideki gelişmeleri dünyaya duyurmak için bir çok teknoloji haberleri siteleri açılmıştır.Bizde bu kervana katılmaya karar verdik ve Teknoscope – Teknolojiye Yakınlaş sloganıyla 30 Haziran 2014 ‘de yayın hayatımıza merhaba dedik.

    Teknoscope.com’da Teknoloji,İnternet,Yazılım,Donanım,Mobil uygulamalar ve bir çok teknoloji alanlarındaki merak ettiğiniz konular hakkında sizlere bilgiler sunmaktayız . Teknoscope kaliteli ve özgün yazı yazan yazarlarıyla sizi en kısa ve doğru yoldan bilgiye ulaştıran sizler için çabalayan, gelişime açık ve ileri görüşlü bir sitedir.

    Gündemdeki bir çok haberleri inceleyen Teknoscope ekibinin belirlediği konular gündemde yer alan twitter, facebook ve diğer sosyal paylaşım sitelerinde üzerinde en çok durulan konular olarak bilinmektedir. Android kategorisinde yer alan haberlerimizde teknoloji çağının gereklerini yansıtan akıllı cihazların incelemeleri ve kullanıcıların karşılaştığı sorunları inceleyen konular paylaşılmaktadır. Aynı zamanda en popüler oyun incelemeleri de bu kategori altında yayınlanmaktadır.

    Gündem kategorisinde teknoloji haberlerinin yanı sıra büyük kitleleri ilgilendiren haberler de yayınlanmakta sık sık bu haberlerin içeriğinde gerekli materyaller de kullanıcılara sunulmaktadır.

    Teknoscope ekibi olarak tek bir amacımız var o da sizlere kaliteli olarak teknoloji haberleri duyurabilmektir.

    http://www.teknoscope.com



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CHaKi35 -- 14 Temmuz 2014; 2:15:48 >







  • tanıtım güncelleştirildi .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.