Şimdi Ara

Teknoloji budur dedirten proje; inFORM Dinamik Nesne Oynatıcı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
704
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Kullanıcıların somut bir şekilde dijital bilgi ile etkileşim içinde olmasını ve fiziksel olarak 3D içeriği işleyerek her hangi bir dinamik nesnenin oynatımını sağlayan inFORM farklı bir deneyim sunuyor.

    Tangible Media Group’un tasarımı adeta görenlere "Teknoloji budur" dedirtirken bu sıradışı tasarım ile ekran karşısındaki kişi, inFORM’un arayüzünü kullanarak farklı bir mekandaki diğer cihaz üzerinde, 3 boyutlu olarak nesnelerle etkileşime girebiliyor.

     Teknoloji budur dedirten proje; inFORM Dinamik Nesne Oynatıcı


    inFORM aynı zamanda çevresindeki diğer nesnelerle de etkileşimde olabiliyor. Bu etkileşimin önemli tarafı ise farklı mekanlar içinde nesne ya da araç kullanma deneyimine ulaşılabilir olması.

    Son olarak bu sistem daha küçük pikseller üzerinden ölçeklenebilirse 3 boyutlu olarak farklı bir mekanda olabiliriz. Böylece inFORM hala hayal olarak görünen ışınlanma teknolojisine göz kırpabilir.

    iNFORM'un daha ne kadar geliştirileceği ve projede devam edilmesi gerken yolun nasıl bir şekil alacağı merak konusu. Bahsettiğimiz teknolojiyi daha iyi anlamanız açısından aşağıdaki videoyu arkanıza yaslanarak izleyin ve siz de "Teknoloji budur" demenin tadını çıkarın.








  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.