bunlardan nefret ediyorum arkadaş !! Lafta hepsi müslüman !!! Arkadaşım seni resmen kazıklıyorlar, anakart bozulduysa kendileri bozmuş
bakkal teknik servis, anakarta metal sürttüyse kısa devreden anakartın gitmiş olabilir (en basitinden)
NOT: iş tutturamadığı için bakkaldan teknik servis olan bir çok yer biliyorum.
Benim de korkum o.Bilgisayarı geri alıcam da (tabi 25 euro+kdv arıza tespit bedelini verdikten sonra) anakartın bozuk olmasından korkuyorum,daha doğrusu onların bozmasından.
@kurtmetmet53 yardımın için çok sağol ama ben Kayseri'deyim.Burda klavye bulamadığım için teknik servise yolladım.
bence git biraz bağar çağar dekine, size vermeden önce bilgisayarım tıkır tıkır çalışıyordu sadece klavyedeki büzgülerin düzeltilmesi için verdim ben size..BİLGİSAYARIMI AYNEN VERDİĞİM GİBİ ÇALIŞIR VAZİYETTE, KLAVYEYİDE DEĞİŞTİRMEDEN geri istiyorum de ;) size verirken çalışıyordu. şimdi nolduda anakart yanıyo diye biraz baskı yap :)
İstanbul'da veya Ankara'da Lenovo İdeapad serisi için klavye nereden bulabilirim,bilgisi olan var mı?
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme