Şimdi Ara

Teknik Resim ve Autocad'den anlayanlar bir bakabilir mi? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29
Cevap
0
Favori
2.095
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • DOGRU KARDES emin olabilirsin zamanında az çekmedik bu dersten
    üni birden 4 e kadar tüm dönemlerde ardı bu meret
  • doğru çizmişsin hocam
  • quote:

Orjinalden alıntı: mohican

resim doğru. tebrikler. 100 aldın.

Keşke tek soru bu olsa da 100 alsam

quote:

Orjinalden alıntı: necrovirus
    DOGRU KARDES emin olabilirsin zamanında az çekmedik bu dersten
    üni birden 4 e kadar tüm dönemlerde ardı bu meret

Daha 1. sınıfız bakalım ne halt yiyecez 2 de 3 te...
  • ay ben bu dersten nefret ediyorum burdada karşıma çıktı. 1saat önce sınavdan çıktım. bizede doğrultmaç devresini sormuştu.allahım eğri büğrü çizdik yetiştiremiyecez diye tabi yetişmedi,sınıfça kalacaz bu dersten.sınıfın ortalaması yerlerde sürünüyor
    hayatımda hiç bi dersten bu kadar nefret etmedim,stres yapmadım ya resmen kabusum oldu,dün gece uyuyamadım bile. kalırsam bu dersten seneye tekrar aynı azabı çekecem ya biri beni kurtarsınnnnnnnnnnnnnnn
  • Ölçülendirmede hata yapmadı isen çizim doğru.
  • bende makine-resimden ilk vizeden 80 aldım...2. vizemde iyiydi aslında 70 80 civarı bişey olucaktı ama hoca sınıfta elle yaptığıımız çizmleri siteyince herşey altüst oldu eksik çizimleri yetiştirmeye çalıştım kopya falan çektim hocada anladı tabi en az 70 alacağım sınavdan 42 aldım..ama geçerim makine resmden...önemli olan tasarı bundan da ilk vize 25 2. si 65(buda fazla olurdu da işte çizimler)..bi 70 falan alasam geçecem inş..bizde 2 vize bir final var.2 vize ortalaması 75 olursa finalsiz geçiosun.

• http://img249.imageshack.us/img249/5448/drawing1vb7.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TT -- 17 Ocak 2008; 13:49:10 >
  • Autocadden anlamam ama elimle çatır çutur çizerim bu meretleri Zamanında okulun en hızlı çizim yapanıydım. Hocadan sürekli sende yetenek var bu yöne eğil diye sözler duyuyordum ama işte çizimde ordan daha çok grafik tasarıma eğildik böyle bir halt yedik şimdi farklı işler yapıyoruz ekmek parası diye
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.