Önceden 1 ay önce konu açmıştım ve yeni gelişmeler oldu önce açtıgım konuyu en kısa şekilde özetliyip yeniye baglıyacam Yorum yaparsanız sevinirim.
Okuldan 1 kızla uzun zamandır konuşuyorduk. Önceden umut verdi ve ben bekledim teklif için 3 4 güne kadar da teklif etmiştim. İlkten cafeye davet ettim gelirim ama söz vermiyim dedi ve cafeye gitcegimiz gün geldi pazar günü babam izin vermez dedi dışarı çıkmama. Sonra 5 6 gün daha konuştuk baktım olmuyor mesaj attım daha yakından tanımak istiyorum dedim ve İlkten evet cevabı geldi aradan 10 dk geçti o aradada ben buluşma ayarlamaya çalışıyordum 1 Mesaj geldi ben artık çok yoruldum gibilerinden. Sonra 2 gün mesaj atmadım mesaj geldi bana 2 gün sonra muhabbeti kestik dedi bende hayir senin öyle bir tavrın var gibi dedim devam etti muhabbet.2,5 hafta konustuk yine mesaj geldi İyi geceler rüyanda beni görmen dileğiyle die Bende bu sefer yine bastırdım yine aynı düşüncenmi var dedim önceden de sormuştum nedeni ney die güvensizlik mi evet demişti o da var. Dedi ünüversite gibi sorun var dedi hazırlanıyorum kazanırsan ne olcak diye. Bende dedim sevgi herşeyin üstünden gelir dedim bahane deildir bu mesela kazansam sende sevgi varsa o azmimle gelirsin kazanmazsam beraber hazırlanırız dedim.Öyle bir ikna etmeye çalıştım sonra ben uyucam dedi dedim düşün dedim cevabını bekliyorum. Ki derslerin cok iyi deil bu sene kazanamam gibi geliyor dogu olursa gitmicem zaten ne bilim ilkten pas veriyo sonra neden böyle yapıyo anlamıyorum artık Postayı koyup başka kızlara yönelcem okulum bitcek zaman kaybı yaptırdı bana gibime geliyor
NOT: Bazı arkadaşlar neden yüzüne söylemedin diyebilir nedeni okulda görüştügümüzde dedikodu cok çıkmıştı kıskananlardan o yüzden rahatsız oluyodu o yüzden yüz yüze fazla konuşamıyoduk.
upupup
hiçmi yorum yapcak yok bu kadar insan arasından ciddi...
Vaktimi harcadı diyorsan sevmemişsin, kusura bakma ama tipik ergenler gibi gönül eğlendirme çabasındasın.Boşuna kıza sevgi herşeyin üstesinden gelir mavalını okuma bence Anladığım kadarıyla sen lise son sınıftasın o da 3. sınıfta.Kız nasıl birisi bilmiyorum, seni de tanımıyorum ama yazdıklarından yola çıkarak şunu diyorum ki kızın erkeklere karşı olan güvenini sarsacaksın gibi görünüyor.Yani hevesin geçince ayrılıp gideceksin. Bir de şu var okulda başbaşa geçip konuşuyorsanız herkesin aklına birbirinize yazdığınız gelir.Zaten bu sene üni kazanıp gidersen o ilişki pek ayakta durmaz. Bizden ne gibi bir yorum bekliyorsun, merak ettiğin nedir bilemedim ama genel olarak böyle bi analiz yaptım işte