Şimdi Ara

Tekken 7'den 2 Dakikalık Oynanış Videosu (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
0
Favori
429
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Bundan 2-3 ay falan once tekken 7 nin unrealengine 4 ile yapildigini duyurduklarinda tekken 6 dan sonra mk9, dead or alive 5 ve injustice e gecmis ve yeniden tekkene donmeyi sabirsizlikla bekliyordum. Bu videolardan sonra degil tekkeni almak videolarina dahi bakmam. Neden mi ; oyuna sadece mekan grafigi ve karakterlerden mantiksizca cikan parlak ışık parcaciklari ekledigi icin. Ayni odun gibi hadi odun da demim, tekken 1 den gelen ayni oynanis devam ediyor. Vay aptal kafam bende tekken 7 de ue4 motorunun nimetlerinden yararlanip ter, kan, degisik kombo stilleri ve animasyonlar gelip devrim yapacak falan saniyordum.Yandigim nokta bu tekken 7 nin ue4 aciklamasindan sonra mkx ile ed boon'u baya elestirmistim. Su andan itibaren ed boon'a sadece helal olsun diyorum mk9 dan sonra hem eski nesile hem de yeni nesile yapilmis bir oyun olmasina ragmen ed boon resmen mkx ile devrim yapmis diyorum.

    Son lafim ed boon sen dovus oyunu dunyasinin üstadısın.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dark-Samurai -- 3 Ekim 2014; 21:11:27 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: umut söyler

    quote:

    Orijinalden alıntı: KAKÁ

    Ulen oyuna yenilik getirseler, özünden koptu saçma sapan bir hal aldı dersiniz, özünü korusa yenilik yok bu nedir aynı oyun dersiniz, hasta mısınız nesiniz yahu...<br> <br> Not: Benim Tekken ile işim olmaz fanı falan sanmayın hemen.


    insalar mortal kombatın yeniliklerini görünce harada dan bekletiye girdiler.

    Eee mortal kombati yerden yere vuruyor millet yenilik geldi ozunden koptu diye gir playstation konusuna bak.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KAKÁ -- 3 Ekim 2014; 20:31:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KAKÁ

    <blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: umut söyler<br> <br> <blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: KAKÁ<br> <br> Ulen oyuna yenilik getirseler, özünden koptu saçma sapan bir hal aldı dersiniz, özünü korusa yenilik yok bu nedir aynı oyun dersiniz, hasta mısınız nesiniz yahu...<br> <br> Not: Benim Tekken ile işim olmaz fanı falan sanmayın hemen.</blockquote><br> <br> insalar mortal kombatın yeniliklerini görünce harada dan bekletiye girdiler.<br> </blockquote><br> Eee mortal kombati yerden yere vuruyor millet yenilik geldi ozunden koptu diye gir playstation konusuna bak.


    maalesef.ama insan yine de beklentiye giriyor

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >




  • bir tekken oyuncusu olarak oyunun 1 ve 3'ten ,3 ve 7 kadar uzun süre oynayip deneyim edin aralarindaki farki ancak öyle anlaya biirsiniz. oyun gittikce daha agir basli ve daha rekabetci oldugunu öyle anlaya bilirsiniz. mortal kombat'in stüdyosu o karar scriupt sahneli oyun yapsin bize ne DC ve MK serilerinde ki hepsi Werner Bros Game.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: offbeat_ninja

    Bundan 2-3 ay falan once tekken 7 nin unrealengine 4 ile yapildigini duyurduklarinda tekken 6 dan sonra mk9, dead or alive 5 ve injustice e gecmis ve yeniden tekkene donmeyi sabirsizlikla bekliyordum. Bu videolardan sonra degil tekkeni almak videolarina dahi bakmam. Neden mi ; oyuna sadece mekan grafigi ve karakterlerden mantiksizca cikan parlak ışık parcaciklari ekledigi icin. Ayni odun gibi hadi odun da demim, tekken 1 den gelen ayni oynanis devam ediyor. Vay aptal kafam bende tekken 7 de ue4 motorunun nimetlerinden yararlanip ter, kan, degisik kombo stilleri ve animasyonlar gelip devrim yapacak falan saniyordum.Yandigim nokta bu tekken 7 nin ue4 aciklamasindan sonra mkx ile ed boon'u baya elestirmistim. Su andan itibaren ed boon'a sadece helal olsun diyorum mk9 dan sonra hem eski nesile hem de yeni nesile yapilmis bir oyun olmasina ragmen ed boon resmen mkx ile devrim yapmis diyorum.<br> <br> Son lafim ed boon sen dovus oyunu dunyasinin üstadısın.


    Kusura bakma da öyle üstad eksik olsun.Tekken 3b sevdası yüzünden Mortal Kombat'ın içine etti bıraktı.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >




  • tekken 24 te gelse bu oynanıs ve sacma grafikler devam eder.. pes kafası resmen.. bu uzakdoğulular oyun falan yapmasın arkadaş.. keşke fight night serisini simulasyona kaydırıp yeni nesıl efekltlerle tum platformlar ıcın devam ettirseler

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar ben büyük , fanatik denebilecek bi Tekken Fanıyım burayı MK ,SF fanları basmış ve konuşuyolar o yüzden araya gireceğim ; Grafiksel olarak şuan oyun %50 düşük bence şuanki hatalar : Vuruş yapınca tekkende sadece ufak bikırmızı bi efekt çıkardı bu değişmiş ve her vuruşda ışık hüzmeleri göz alıyor bi tekken oyuncusu bunlara alışık değil , bu kombo olayı zaten tekkenin doğasına aykırı tıpkı SF gibi olmuş BENİM KANIM BU IŞIK HÜZMELERİ VE SF TARZI TEKKEN OYUNCULARININ ALIŞIK OLMADIĞI SAÇMA SABİT KOMBOLAR ÇIKARILMAZSA TEKKEN TEKKEN OLMAKTAN ÇIKAR Tekken komboları kendi kafamızdan çıkardığımı bir oyundur çok saçma yeni hareketler ve graif artışı ve sağlam bir hikaye yeterdi tekkene bu yenilikler derhal gitmeli
  • ölüsü yeter

    her türlü oynanır

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Tekken serisi cidden yerinde sayiyor sf5 gel artik
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BSC Misafiri

    Tekken serisi cidden yerinde sayiyor sf5 gel artik

    ++

    Benim de beklediğim tek dövüş oyunu Street Fighter 5
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KAKÁ

    <blockquote class="quote"><i>alıntı:</i><br><br>Orijinalden alıntı: BSC Misafiri<br> <br> Tekken serisi cidden yerinde sayiyor sf5 gel artik<br> </blockquote><br> ++<br> <br> Benim de beklediğim tek dövüş oyunu Street Fighter 5


    demi , o yüzden cikartamadilar yerinde sayan hangisi acaba ? .
    süper ultra mega ulimate , omage cart curt..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mementopolis -- 5 Ekim 2014; 0:33:49 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Tekken 5 effect edition :D

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Tekken, Mortal Kombat, Street Fighter

    bu 3 oyunu birbiriyle kıyaslayıp kötüleyeceğiniz türde oyunlar değiller.

    3 oyun da kendi evreni içerisinde harika oyunlardır...
  • Tekkenin en iyi yanı oynanışıdır zaten. Niye bunu değiştirsinler ki ? Mükemmel olan bişeyi neden bozsunlar. Sadece ufak defek eklemeler yapıyorlar yeterli oluyor. Tekken'in her oyunu arasında çok fark vardır oynamayan anlamaz bunu. Oyundan keyif alabilmek içinde en az 1 adamla çok çok iyi oynamak lazım karalama oynanacak oyun değil. Turnuvalarıda en heycanlı geçen dövüş oyunu Tekkendir. Kombolar konusunda zaten rakipsiz.

    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >
  • Bu tür oyunlardan favorim mortal kombatdır ve bana göre tekkenden daha güzel ve ünlü bi oyun.Bu arada MKX-ı sabırsızlıkla bekliyorum.
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.