Şimdi Ara

Tekirdağ Çorluda Yaşayan Var mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
6.817
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Çorluda yaşayan forumdan birileri var mıdır?

• Var buyur kardeş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Anılcan buraya.

• quote:

Orijinalden alıntı: Clarsa

Anılcan buraya.
    Ben yaşıyorum hayırdır? Sarayım mı böbrekleri?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hidroian

ekim ayından itibaren çorluda yaşamaya başlayacağım ,tabi hali ile ev gerekli,etrafınızda muhendise ev verecek olan birileri var mıdır?eşyalı olursa çok da guzel olur.

ya da konuk evi vs.. var mıdır,kalabıleceğim*

bir de çorluda yaşam nasıldır?
  • quote:

Orijinalden alıntı: b_sevki

quote:

Orijinalden alıntı: Hidroian

ekim ayından itibaren çorluda yaşamaya başlayacağım ,tabi hali ile ev gerekli,etrafınızda muhendise ev verecek olan birileri var mıdır?eşyalı olursa çok da guzel olur.

ya da konuk evi vs.. var mıdır,kalabıleceğim*

bir de çorluda yaşam nasıldır?

Çorlu küçük yerdir. Bi Çarşı'sı vardır. Herşey ayağının altındadır. Ev konusunu malesef bilemeyeceğim.
  • b_sevki B kullanıcısına yanıt
    Çorlu'ya 1978 yılında göç ettik. Ettiğimizde nüfus 50.000 ise şuan abartmıyorum 500.000 e yaklaşmıştır, tabelada 270 küsür bin olarak gösterdiğine bakmayın. Bunun sebebi çevresine köylerine bir çok fabrika açıldı. Ülkemizin doğusundan buraya bir çok işçi göç etti daha sonra. 2 avmsi var onlarca cafe, pub vb yerler restaurantlar açıldı. Yaşamak için Trakya bölgesinin en güzel ilçelerinden biri diyebilirim sanırım. Yeni yapılan siteler mevcut oralardan kiralayabilirsiniz şayet şehir içlerine girdikçe binaların yaşları bir hayli artıyor. Bunu da not düşeyim yatırım için kesinlikle Çorlu'dan ev alabilirsiniz, gerek kirası olsun gerek mülkün değeri olsun her geçen gün artıyor.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Düzce de oturan varmı ?
    12 yıl önce açıldı
    KUŞADASINDA OTURAN VAR MI?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Haroeris

Çorlu'ya 1978 yılında göç ettik. Ettiğimizde nüfus 50.000 ise şuan abartmıyorum 500.000 e yaklaşmıştır, tabelada 270 küsür bin olarak gösterdiğine bakmayın. Bunun sebebi çevresine köylerine bir çok fabrika açıldı. Ülkemizin doğusundan buraya bir çok işçi göç etti daha sonra. 2 avmsi var onlarca cafe, pub vb yerler restaurantlar açıldı. Yaşamak için Trakya bölgesinin en güzel ilçelerinden biri diyebilirim sanırım. Yeni yapılan siteler mevcut oralardan kiralayabilirsiniz şayet şehir içlerine girdikçe binaların yaşları bir hayli artıyor. Bunu da not düşeyim yatırım için kesinlikle Çorlu'dan ev alabilirsiniz, gerek kirası olsun gerek mülkün değeri olsun her geçen gün artıyor.

aslında nıyetım oturacağım evi almak,ama fabrıkaya alışma çorluya alısma dıye kendıme bellı bır sure verıyorum, o bakımdan kıralık arayısındayım ılk etapta,ev fıyatları bana çok makul geldı,uçmamıs henuz ama anlattıklarınıza bakılırsa uçacak gibi onundekı 5-10 yılda

siz hangı semtesınız,hangı semtten kıralık ev tavsıye edersınız?

• Ben de yerleşmek istiyordum ama içki falan tüketimi cokmus orda.

• b_sevki B kullanıcısına yanıt
    Ben İstanbul'da yaşıyorum son 24 yıldır. Babamlar falan Çorlu'da. Ergene vadisini araştırın yeni yapıldı sayılır ben 1+1 dairemi orada 550 TL ye kiraya vermiştim, aşağı yukarı eşyalı 1+1 800 TL dir yine İstanbul'da boş bir daire kirası etmiyor anlayacağınız. Yeni bir ev alacaksanız kesinlikle bina yaşı maksimum 5 olsun. Sitelerden alırsanız ileride kiracı bulurken kolay oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Beograd

Ben de yerleşmek istiyordum ama içki falan tüketimi cokmus orda.
    Trakyamıza hoş geldin diyorum ilk öncelikle ev konusunda sıkıntı cekmezsin , sıkıntıda yok corluda güzel ve büyük bir yer nüfus baya fazla kimse kimseye karışmaz ulaşım rahattır biraz binaları eski olabilir zaten birden gelişti bizim burada fabrikalar cok amma velakin çerkezköye beklerim buyrun misafirim olun çayımı için
  • Bu bir sorun mu teşkil ediyor?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ZgodaN

Evet tüketiyorum şahsen amma velakin bu kanıyı göstererek gelmemek ne alaka ben onu anlamadım ahbap çoğu ilde görmediğin rahatlığı görürsün alkol tüketiyoruz ama adam dövmüyoruz adam kesmiyoruz gel yani buyur gel

Ek olarak dabruka klarnet org canlı müziğini dinle biz öyle içiyoruz yani keyiften eğlenmek için sen cok yanlıs biliyorsun , merak ettim sen nerelisin ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mq8 F9Brute -- 24 Eylül 2013; 3:30:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mq8 F9Brute

quote:

Orijinalden alıntı: ZgodaN

Evet tüketiyorum şahsen amma velakin bu kanıyı göstererek gelmemek ne alaka ben onu anlamadım ahbap çoğu ilde görmediğin rahatlığı görürsün alkol tüketiyoruz ama adam dövmüyoruz adam kesmiyoruz gel yani buyur gel

Ek olarak dabruka klarnet org canlı müziğini dinle biz öyle içiyoruz yani keyiften eğlenmek için sen cok yanlıs biliyorsun , merak ettim sen nerelisin ?

Alıntıları Göster
    arkadaslar açıklamalar için teşekkurler

• quote:

arkadaslar açıklamalar için teşekkurler

Alıntıları Göster
    Aklıma bu konu geldi

~DH~ TEKİRDAĞ ve ÇEVRE İLÇELİLER TOPLULUĞU

• quote:

Orijinalden alıntı: Siyah.

Aklıma bu konu geldi

~DH~ TEKİRDAĞ ve ÇEVRE İLÇELİLER TOPLULUĞU

Alıntıları Göster
    ne mühendisisin ayıptır sorması bide maaş ne kadar :D

• quote:

Orijinalden alıntı: M.KADiR

ne mühendisisin ayıptır sorması bide maaş ne kadar :D

böbrek durumunuda sor
  • Geldim. Sor bakayım

• quote:

Orijinalden alıntı: .ANILCAN.

Geldim. Sor bakayım

anıl çorluda mı oturuyorsun?bir detay ver bakalım?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: .ANILCAN.

Geldim. Sor bakayım

anıl çorluda mı oturuyorsun?bir detay ver bakalım?

Alıntıları Göster
    Bir şey merak ettim derici misiniz?
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.