Şimdi Ara

Tekerlekli Sandalye Projesi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.523
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Okulda yapmış olduğumuz bir tekerlekli sandalye projesi var ve benim bu proje için bir tanıtım amaçlı afiş tarzında bi görsel yapmam gerekiyor.Görsel için şöyle birşey istiyorlar.Bir tekerlekli sandalye ve bu tekerlekli sandalyenin önemli yerlerine(oturak kısmı,yaslanılan kısım vs.) bildiğimiz mavi plastik su şişesi kapakları ile kaplama tarzı birşey isteniyor.Nasıl yani derseniz oturak ve sırt kısmına birçok mavi kapak resmi ile kaplamak gerekiyor.Buradaki mesaj tekerlekli sandalyenin tamamlanabimesi için biraz daha kapağa ihtiyaç olduğunu vurgulamak ve okuldaki tüm öğrenci,öğretim görevlisi vs. herkesi bu kampanyaya katkıda bulunmasını sağlamak .

İstenilen tasarım resimdeki gibi birşey olacak(istenen bu arkadaşım taslak niyetine yapmış fikir verme amaçlı)

Tüm yardım ve önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar .Teşekkürler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Oğuz06 -- 26 Nisan 2011; 18:51:29 >

• Absürd bir fikir ama tekerlekler yerine kapaklar olsa mesela aşağıdaki gibi. Evet biliyorum, şu anda pek iyi görünmüyor ama zaten 10 dakikalık bir iş.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.