Şimdi Ara

Tekerlekli Sandalye Fabrikadan

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
1.250
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Tekerlekli sandalye ihtiyacı olanlar ve bağış yapmak istiyenler için bulunmaz fırsat niteliğinde bir site, %100 yerli malzeme kullanarak istanbul güngörende Tekerlekli sandalye üretimi yapan firma,kurmuş olduğu web sitesi ile ürünlerini fabrikadan direk olarak alıcısına ulaştırmakta,alıcı siparişi nereden verirse versin ürün ücretsiz kargo ile alıcının adresine gönderilmekte. firma bağış yapacak olan kişiler ve ya kurumlar için ise özel fiyat indirimi ve ürünleri bağış yapılan yere bırakma gibi ayrıcalıklarda sunmakta. firma yerli üretim ürünler dışındabirde satışı yapmakta olduğu ihtal tekerlekli sandalye modelleri bulunmakta. ithal ürünler mauel ve akülü sandalyeler olarak sitede guruplandırılmakta . tekerlekli sandalye fiyatları hakkında bilgi edinmek ve ürün deyataylarına bakmak için siziwww.tekerleklisandalye.info web sitesini ziyaret etmenizi tavsiye ediyoruz.







  • Tekerlekli sandalye satın alırken nelere dikkat etmeliyiz?
    Tekerlekli sandalye satın alırken kişi önce kendi probleminin ne olduğunu tespit etmelidir.Genelde tespit eden hastalarımız ilk önce kilosunu sunarlar.Kilo çok önemlidir.120 kilonun altı standarttır 120 kilo üstü ise standart dışıdır.İkincisi ise kendi engelidir.Eğer hasta gerçekten araca yandan yanaşamayacak kadar sıkıntılı bir durumda ise bu sıkıntıyı çözecek yan kol tarafı çıkabilen modellerimiz vardır.Hastanın eğer uzanmasını gerektiren bir durum olursa sırt tarafı yatabilen modellerimiz mevcuttur.Ya da sandalyede uzun süre oturduğunda hastalığı sebebiyle ayağında ağrı hissediyorsa ayak tarafı istenildiği gibi ayarlanabilen modelleri tercih edebilir.

    Tekerlekli sandalye çeşitleri manuel ve akülü tekerlekli sandalyeler olmak üzere iki çeşittir.Bunlar da kendi aralarında sınıflara ayrılırlar.Akülü tekerlekli sandalyeler,scooterlı tekerlekli sandalyeler ve joystickli tekerlekli sandalyeler olmak üzere ikiye ayrılırlar.Joystickli modeller Türkiye genelinde yaygın olarak kullanılan ve çok satan bir modeldir.Scooterlı modellerin satışları zayıftır ama onun da hastaları özeldir.Manuel araçlar da kişinin kullanımına göre modeller var yan kolları çıkabilen,ayak tarafı ve sırt tarafı ayarlanabilen modeller vardır.Bu modeller hastanın kullanım tarzına göre belirlenir.Bunların arasında ufak fiyat farkları olabilir.Genel olarak da tekerlekli sandalyeler manuel ve akülü olmak üzere iki kısımda incelenebilir.

    Akülü tekerlekli sandalye ile manuel tekerlekli sandalye arasındaki en büyük fark akülü tekerlekli sandalye kullanan hastalarımız kimseye ihtiyaç duymadan bağımsız bir şekilde tüm ihtiyaçlarını görebilirler.Bu özelliği açısından çok kullanışlıdır.

    Tekerlekli sandalyenin fiyatını hangi özellikleri artırır?
    Manuel tekerlekli sandalyelerin fiyatlarını etkileyen şeyler lastiklerinin dolgu teker olup olmayışı , kullanım özelliklerinin pozisyondırılabilir oluşu gibi özellikler fiyatı etkiler onun dışında fiyatı etkileyen bir unsur da kasasının alüminyum ya da demir doğrama oluşudur.
    Tekerlekli Sandalye
    Yürümekte problem yaşayan kişilerin, oturarak ulaşımını rahatça sağlayabilmesi için tekerlekli sandalye modelleri geliştirilmiştir. Tekerlekli sandalyeler, sandalyenin altından bulunan tekerleklere uygulanan kuvvet yardımıyla hareket eder. Manuel tekerlekli sandalye ve akülü tekerlekli sandalye çeşitleri bulunur. Manuel tekerlekli sandalyeler, elle uygulanan kuvvet yardımıyla hareket ederler. Tekerlekli sandalyede bulunan tekerlekler oldukça büyük boyuttadır. Tekerleğin çevresinde, elle tutulabilmesi için bir bölme bulunur, bu yuvarlak halka bölmeye uygulanan kuvvet sayesinde tekerlekli sandalyenin tekerlekleri dönmeye başlar ve sandalye hareket eder. İki elden yardım alarak tekerlekli sandalye hareket ettirilir ve yönlendirilebilir.
    Akülü tekerlekli sandalyelerin kumanda edilebilme özelliği bulunur. Aküden enerji alarak hareket eder ve kumanda yardımıyla kolayca yönlendirilebilir. Tercihe göre manuel tekerlekli sandalye veya akülü tekerlekli sandalye modeli tercih edilebilir. Eğer çok uzun mesafelerde tekerlekli sandalye kullanılacaksa, akülü tekerlekli sandalye tercih edilmesi önerilir. Uzun mesafelerde sürekli kollardan yardım almak, kol kaslarını yorabilir ve kas ağrılarına neden olabilir. Bu durumun yaşanmaması için kumanda ile kontrol edilebilen akülü sandalye kullanımı tercih edilebilir. Akülü tekerlekli sandalye fiyatları, manüel tekerlekli sandalye fiyatlarına göre daha pahalıdır. Wollex, Van Os Medical, Ompex, Plusmed, Tempur-Med gibi birçok marka tarafından üretilen tekerlekli sandalyelerin fiyatları, özelliklerine göre değişiklik göstermektedir.
    Wicromed markası tarafından klozetli tekerlekli sandalye modeli geliştirilmiştir. Bu sandalye sayesinde hareket kısıtlığı yaşayan bedensel engelli kişiler, tuvalet sorununu kolayca halledebilir. Yetişkinler için ve çocuklar için ayrı tekerlekli sandalye modelleri bulunur. Eğer çocukların kullanması için tekerlekli sandalye alınacaksa, çocuk tekerlekli sandalyelerinden birinin tercih edilmesi kullanım kolaylığı sağlayacaktır. Yetişkinler için tasarlanmış bir tekerlekli sandalyede çocuk rahat hareket edemeyebilir. Çocukların sandalyeyi kolayca hareket ettirebilmesi ve sandalyede rahat durabilmesi için, çocuk tekerlekli sandalye modellerinden biri tercih edilebilir. Bazı tekerlekli sandalye modellerinde ayağa kaldırabilme özelliği bulunur. Wollex markası tarafından üretilen tekerlekli sandalye, kişinin ayağa kalkabilmesine yardımcı olur. Çelik gövdeye sahiptir ve uzun süre kullanım imkanı sunar.

    www.medikalbim.com




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.