Şimdi Ara

tekerlek içe doğru? şasi eğriliği?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
7
Cevap
0
Favori
7.205
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar merhaba, aracımın sağ ön tekerleği üst kısımdan içe doğru eğik duruyor, yani önden bakınca lastik yere 90 derece açıyla basar, ama benimki üst kısımdan içe doğru yamuk duruyo, araçta kesik yay vardı bi kaç kez sert çukura girdim, bilgisayarlı rot ayarında usta şaşi eğilmiş dedi, şasiciyi aradım kolay kolay şasiyi eğemezsin dedi, birde amortisörün yüzeyinde hafif bir çöküklük var borusunda. sizce tekerin bu şeklde durması neden olabilir?

• hiç fikri olan yokmu arkadaşlar
  • kamber ayarlarına baktıracaksın. şasiyle ilgili olduğunu sanmıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ES3NT -- 12 Aralık 2009; 14:10:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre.s43

kamber ayarlarına baktıracaksın. şasiyle ilgili olduğunu sanmıyorum

katiliyorum

hangi arabadan bahsediliyor yanliz burda?
  • araç palio, negative kamber şeklinde duruyor teker, rot ayarında düzelmedi, başka bir şeymi yapılmalı?
  • Araç ne zamandır sende. sanırım yeni aldınız bende 1 ay önce kışlıklarımı taktırmaya lastikçiye gittim ve taktırdım rot balansa girince sizdeki sorun bendede vardı çünkü 4 ay önce küçük bir kaza geçirmiştim bir araç benim aracın tam sol ön tekere çarpmıştı bu yüzden direksiyon kutusuna giden bir mil eğilmiş onu değişti ustam tekerdeki yamukluğuda amartisörün orada bir vidayı söktü deliği yarım cm kadar tek taraflı genişletti ve sıkıştırdı yamukluk düzeldi.
  • araç iki yıldan beridir bende, ve kesik helezonla çok sert iki kez çukura düştüm, ve vurdu, bu şasiyimi yamultmuştur yoksa başka bir yerinemi zarar vermiştir onu çözemedim?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.