Şimdi Ara

Tek Tercih Yaptım Pişmanım!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
334
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Mf4 135k, Muğla bilişim sistemleri mühendisliği 153k tek tercihe bunu yazdım, gelir dedim. "Ya gelmezse" diye düşünmedim sıralamam 18k fazla diye. Sizce gelir mi? Bu mühendislik birkaç üni de var puanı artabilir mi?

• Gelir gelmezse gel bana söv

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • risk budder
  • muğla kızları o kadar güzel de değil keşke izmir yazsaydın tek tercih.

• affiliation kullanıcısına yanıt
    Bu puanla ne İzmir i
  • sürpriz maça 500 lira atmışsın :D
    şaka bir yana ben detaylı inceledim kardeşim her sene sıralama geriliyor yerleşirsin rahat ol
  • Riskli iş. Kimse gelir ya da gelmez diyemez. Talep meselesi. Kontenjanında bir değişiklik var mı bu yıl? Bu çok daha önemli.

Yoksa100 k ile de kapatabilir, 200 k ile de. Alternatiflerinizi hazırlasaydınız keşke. Hatta daha yukarlarda bir yerlerde yazmalıydınız.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    TERCİH YAPARKEN STRES OLDUM
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • kardeşim gelir rahat ol.Asıl benim ki bıçak sırtı
    Yıldız Teknik Elektril (28.700)
    benimde tek tercihim sıralamam 26.700da ve bu sene kontenjan azalmış
  • Korkun gelmezse diyeyse gelir kafaya takma keşke başka yer yazsaydım diyorsan olan olmuş kardeş yapacak bir şey yok
  • marsel221 kullanıcısına yanıt
    evet :D
    inş bu senede geriler teşekkürler..
  • Gelir de gelmezse daha hayirli olur bence o siralamalardan yazacagin yerlerden hayir gelecegini kesinlikle dusunmuyorum

• Kontenjan yaklaşık 20 kişi artmış.
    Hocam ben Antalya dayım. İstediğim bölümde bilişim. Ege ve Akdeniz olması gerek. Bu puana anca Muğla oluyor. :) Teşekkür ederim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: walor

kardeşim gelir rahat ol.Asıl benim ki bıçak sırtı
    Yıldız Teknik Elektril (28.700)
    benimde tek tercihim sıralamam 26.700da ve bu sene kontenjan azalmış

Hayırlısı olsun.. Umarım gelir :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yz_Hakan

Korkun gelmezse diyeyse gelir kafaya takma keşke başka yer yazsaydım diyorsan olan olmuş kardeş yapacak bir şey yok

Başka yer istemiyorum hocam gelmezse korkuyorum işte..
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkdrnlp

Gelir gelmezse gel bana söv

Umarım sövmeme gerek kalmaz
  • quote:

Orijinalden alıntı: atikoo12

Gelir de gelmezse daha hayirli olur bence o siralamalardan yazacagin yerlerden hayir gelecegini kesinlikle dusunmuyorum

Sizin gibi düşünmüyorum hocam. Bilişim, teknoloji fakültesinde. Mühendislik fakültesinden fazla staj yapıyorsun ve laboratuvar ağırlıklı. Yani biraz tekniker gibi..

ÇALIŞMA ALANLARI VE İŞ BULMA OLANAKLARI
    Kamu-Özel sektör ayrımı olmaksızın, Bankalar, Sigorta şirketleri, Yazılım hizmeti sunan şirketler, Telekominikasyon şirketleri, Ulaştırma ve Lojistik şirketleri ile bağımsız yazılım sistemi kurmak isteyen tüm şirketlerin bünyesinde bilişim sistemleri mühendisleri çalıştırılmaktadır. Fabrikalarda üretim tezgâhlarının yazılımlarının kontrolü ve yüklemeleri yapabilir. Bilişim Sistemleri Mühendislerinin istihdamında hizmetin niteliği herhangi bir önem arz etmemekte olup bilgisayara dayalı bilgi ve hizmetin sunulduğu tüm sektörlerde çalıştırılmaları mümkündür.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.