Bildirim
Tek-Renk Mücadele (3. sayfa)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
Giriş
-
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Allen Walker
quote:
Orijinalden alıntı: EGEMERT.
quote:
Orijinalden alıntı: Allen Walker
Rival'ı tek pokémon'um ile alt ettim.
Adam hilenin dibine vurmuş.
Hile mi?
İlk oynadığım zamanlarda hile yapardım ama artık zevk almadığım için bunda hile yapmadım.
Açtım tam çözümü oynadım
Tyranitar ve Xatu?
Xatu'yu Ruin valley'da yakaladım.
Larvitar'ı başlangıç pokémon'u olarak başta yaptım, ama Seavault Canyon ya da Sevii Islands'da çıkıyormuş zaten. Bana pek faydası dokunmadı bunun yerine bi' Metapod daha koyardım.
quote:
Orijinalden alıntı: TheGaMeBoy
Son Durum:

Rozetler Tamamlandı.
Pokemonlar:
/>
Dragonair
Level 43
Moves:
Twister
Dragon Rage
Hyper Beam
Surf
/>
Pidgeot
Level 47
Moves:
Wing Attack
Gust
Fly
Steel Wing
/>
Arcanine
Level 37
Moves:
Take Down
Bite
Flamethrower
Fire Blast
/>
Primeape
Level 36
Moves:
Karate Chop
Low Kick
Cross Chop
Seismic Toss
/>
Kadabra
Level 34
Moves:
Recover
Flash
Future Sight
Psybeam
/>
Raticate
Level 31
Moves:
Hyper Fang
Cut
Strength
Super Fang
Nerdeyse Pidgeot ve Dragonair'e lv ağırlığı vermişsin hocam diğerlerinide geliştirseydin
Valla Öğleden Sonra Geldim Eve Hepsi Şuan 50+ Artık Dragonite 60 Level Arcanine 58 Level Pidgeot 53 Level Galiba Kadabra 50 Level Primeape 51 Raticate 50 Şimdi Victory Roaddan Çıktım Gary'e Gidiyorum._____________________________ 3DS FC: 2750-1333-8859
-
quote:
Hmm Fena Değilmiş Açıkcası Bende Ruby'De Takılıyım Bu Renk Grubunu Mavi Hoşuma Gitti Mudkip Swellow Felan Ben Mavi Grup İle Oynamaya Başlarım Az Sonra %1000'De Akşama Biter Herhalde Değilmi ?
Hız ayarı nasıl yapılıyor_____________________________ [ -
quote:
Orijinalden alıntı: umutum9
quote:
Hmm Fena Değilmiş Açıkcası Bende Ruby'De Takılıyım Bu Renk Grubunu Mavi Hoşuma Gitti Mudkip Swellow Felan Ben Mavi Grup İle Oynamaya Başlarım Az Sonra %1000'De Akşama Biter Herhalde Değilmi ?
Hız ayarı nasıl yapılıyor
Ses Kıs %200 e çıkıyor._____________________________ 3DS FC: 2750-1333-8859 -
Ve Bitti.
Tek-Renk Mücadelesi İçinde Neler Yaptım ?
-Bulbasaur İle Başladım.
-Rival Gary'i Bulbasaur İle Yendim.
-Viridian City'e Gittim OAK PARCEL'i Prof OAK'a Götürdüm.
-Rival Gary'İ Route 22'De Yendim.Mankey Yakaladım.
-Pokedex ve Pokeballs Aldım.
-Rattata ve Pidgey Yakaladım Eğittim.
-Pewter City'e Gittim.
-İlk Rozeti Kazandım.
BOULDERBADGE

-MT.MOON'a Gittim Roket Takımı İle Dövüştüm MOON STONE Elde Ettim ve HELIX FOSSIL Aldım.
-Geodude Yakaladım.
-Cerulean City Gittim MISTY İle Dövüştüm Ve İkinci Rozeti Aldım.
CASCADEBADGE

-Rival Gary'İ Tekrar Yendim.
-BILL'i Kurtardım S.S. ANNE Gemsi Bileti Aldım Ayrıca Roket Takımı Üyesi Olduk.
Şehirde Çıktık.
-Vermillion City'e Ulaştık S.S. ANNE'ye Bindim Gene Rival Gary'İ Yendik
HM01 CUT ALDIK.
-HM Öğrettim GYM'ye Girdim Ve Üçüncü Rozeti Aldım.
THUNDERBADGE

-Fan Club Başkanından BIKE VOUCHER Aldım Cerulean'a Döndüm BIKE SHOP'Tan Bisiklt Aldım.
-Route 10'a Gittik ROCK TUNNEL'den Lavender Town Gittim Çıkan Route'de Growlithe Yakaladım Hemen Celadon'a Gittim.
-GYM'ye Girdim Erika'Dan Rozeti Aldım.
RAINBOWBADGE

-Rocket Game Corner'e Girdim Rocket Hideout'u Çökerttik.SILPH SCOPE Aldık.
-Ayrıca 500 COINS Alıp Abra Aldım.
-Lavendere Geri Döndüm Pokemon Tower'Den Mr.Fuji'yi Kurtardım Pokeflute Aldım.
-Snorlax'i Uyandırdım Yendim.
-Fuschia City'e Gittim Kogayı Yendim Rozeti Aldım.
SOULBADGE

-Safari Zone'dan Dratini Yakaladım Geodude'yi Postaladım.
-Celadon'a Geri Döndüm Yaşlı Kadından Çay Aldım Binanın Tepesine Çıktım Eevee Buldum Onuda Aldım.Polise Çay Verip Saffron'a Geldim.
-SILPH CO. Binasına Girdim.
-Rival'İ Gene Yendim Ben Bıktım Bu Bıkmadı.
-Giovanni'yi Yendim Başkandan Master Ball Aldım Çıktım
-GYM'ye Girdim Sabrina'yı Yendim Rozeti Aldım.
MARSHBADGE

-Pallet Town'a Döndüm.
-Surf İle CINNABAR ISLAND'E Gittim.
-Pokemon Mansion'dan Key Aldım.
-Gym'ye Girdim Rozeti Aldım.
VOLCANOBADGE

-BILL İle One Island'e Gittim TRI-PASS Aldım İlk Öce İki Sonra Üçüncü Adaya Gittim Küçük Kızı Kurtardım MOON STONE Aldım CELIO'ya Verdim Ah Boşuna İşey Ramadı Neyse Cinnabar'a Döndüm Viridian'a Uçtum Giovanni'Yi Yendim Aldım Son Rozeti Arkideş
EARTHBADGE

-Rival Gary'İ Route 22'de Gene Yendim Bıktım Bunun Yenmekten Beee.
-INDIGO PLATOSU'na Yol Adım.
-Victory Road'a Baya BiR Kasıldım Ve Çıktım.
-Binaya Girdim Revive Ve FULL Restore Aldım HYPER POTİON Bitmiş Bir Koşu Çıktım Cinnabara Uçtum Onuda Aldım Geldim.
-Lorelei İle Savaştım.

Team:
Dewgong Level 52
Cloyster Level 51
Slowbro Level 52
Jynx Level 54
Lapras Level 54
-Bruno İle Savaştım.

Team:
Onix Level 51
Hitmonchan Level 53
Hitmonlee Level 53
Onix Level 54
Machamp Level 56
-Agatha İle Savaştım.

Team:
Gengar Level 54
Golbat Level 54
Haunter Level 53
Arbok Level 56
Gengar Level 58
-Lance İle Savaştım Gerçekten Zorluydu Bu Battle

Team:
Gyarados Level 56
Dragonair Level 54
Dragonair Level 54
Aerodactyl Level 58
Dragonite Level 62
-Bana Gary'nin Şampiyon Olduğunu Söyleyince İnanamadım Ve Yine Rival Gary İle Buradaki Adı CHAMPION GARY İle Savaştım

Team:
Pidgeot Level 59
Alakazam Level 57
Rhydon Level 59
Exeggutor Level 59
Gyarados Level 61
Charizard Level 63
-Vee... HALL OF FAME
FB1907

Team:
Dragonite Level 63
Arcanine Level 60
Primeape Level 55
Kadabra Level 55
Raticate Level 55
Pidgeot Level 55
Nick:FB1907
Oyun:Pokemon Fire Red
Renk:Kahverengi
_____________________________ 3DS FC: 2750-1333-8859
-
Bende başlıyorummmmm :)
Nick : Muhammet
Oyun :Silver
Renk : Kahverengi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aomine Daiki -- 2 Mayıs 2013; 23:18:19 >_____________________________ -
Abi bence bi konu Başlatalım hepimiz aynı oyun üzeridnen bu Tek- Renk kurallarına uyarak oynayalım bu seçeceğimiz oyun da Gold olabilir resimlerle nereye gittiğimizi paylaşırız . _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: 55voldemort55
Abi bence bi konu Başlatalım hepimiz aynı oyun üzeridnen bu Tek- Renk kurallarına uyarak oynayalım bu seçeceğimiz oyun da Gold olabilir resimlerle nereye gittiğimizi paylaşırız .
Zaten öyle yapıyoruz.Aynı oyun olmasına gerek yok illa Fire Red yapmana gerek yok Gold da oynayabilirsin.Bu konu üzerinde herkes paylaşabilir._____________________________ -
Seriye kaldığım yerden devam ediyorum ve dratini yakalayıp dragonaire evrimleştirdim _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: bloodycheers
quote:
Orijinalden alıntı: EGEMERT.
Golbat, Snorlax ve Butterfree Mavi renk değil.
Gözünüzden hiçbirşey kaçmıyor ama aslında bu saydıkların pure blue snorlax ı atabilirim
Golbat,Snorlax ve Butterfree Mavi renk değil hocam onları çıkarıp devam etmelisin
Golbat mor,Butterfree beyaz ve Snorlax ise siyah grupta yer alıyor.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RookieComedian -- 3 Mayıs 2013; 16:30:12 >_____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: bloodycheers
Seriye kaldığım yerden devam ediyorum ve dratini yakalayıp dragonaire evrimleştirdim
Dragonite Yapmasan İyi Olur Çünkü Dragonite Brown Color Blue Değil O Yüzden 50 Levele Kas 55 Çıkmaz Zaten Elite Four'Da_____________________________ 3DS FC: 2750-1333-8859 -
Kahverenginden sonra sarıyla bir kez daha yapmak istiyorum arkadaşlar.
Oyun içi ismim YELLOW .
Rival'in adı RETARD .
Starter olarak Bulbasaur'ı seçip gereksiz işleri hallettikten sonra ilk pokemonlarımı yakalamak için doğruca Viridian Forest'a yol aldım.Evrim geçirdikten sonra benim renk grubuma uygun hale gelecek bir Weedle ve halihazırda sarı olan bir Pikachu yakaladım.
Pikachu ve Weedle'ı kasıyorum.
Weedle uzun uğraşlar sonucu Beedrill oldu.Teknik olarak ilk gym'e Pikachu ve Beedrill ile girmek zorundaydım.3.denememde rozeti aldım.Pikachu'yu hiç kullanmadım çünkü Quick Attack öğrenmemişti henüz.Beedrill'in efsanevi Harden'i ve Fury Attack'ı sayesinde aldık ilk rozeti I LOVE YOU BEEDRILL

TAKIM :
12 Lvl Willy the Beedrill

Poison Sting
Harden
String Shot
Fury Attack
10 Lvl Pukachi the Pikachu

Thundershock
Tail Whip
Growl
ThunderWave
Kaldığım yer : Pewter City
Rota : Mt.Moon
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RookieComedian -- 3 Mayıs 2013; 17:55:21 >_____________________________
-
Dreamnreal Tek-Renk Challenge defteri Bölüm 6:İki rozet birden?!
Badge:

Rengine göre olmayan pokemonları çıkarttım iyiki saffron şehrinden laprası almışım öncedende shiny diglett ım vardı onları aldım takıma.Şimdi Blaine i yendim fire blast ı hangi pokemona öğretsem diye düşündüm sadece dragonair im öğreniyormuş kalan tmleride pokemonlara dağıttım.
Yer:One island
Pokemon Takımım:

Dragonair
Lv:42
Saldırılar:
Fire Blast/Surf/Slam/Twister

Gloom
Lv:39
Saldırılar:
Solarbeam/Cut/Moonlight/Acid

Blastoise
Saldırılar:
Dig/Brick Break/Bite/Surf

Lapras
Lv:40
Saldırılar:
Ice Beam/Body Slam/Confuse Ray/Blizzard

Dugtrio(Shiny*)
Saldırılar:
Slash/Rock Tomb/Magnitude/Dig
Hedef:Giovanni/Vermilion_____________________________
-
Dreamnreal Tek-Renk Challenge defteri Bölüm 7:Şimdi tam oldu işte
Badge:

3. Adadan Lostelle'yi bulup Viridian City'e geldim ve Giovanni ile son maçımız burada bitiyordu.Dragonair sayesinde 5 pokemonun hepsi tek vuruşta tabanları yağladılar.
Yer:Viridian City
Pokemon Takımım:

Dragonair
Lv:45
Saldırılar:
Fire Blast/Surf/Slam/Twister

Gloom
Saldırılar:
Solarbeam/Cut/Moonlight/Acid

Blastoise
Saldırılar:
Dig/Brick Break/Bite/Surf

Lapras
Saldırılar:
Ice Beam/Body Slam/Confuse Ray/Blizzard

Dugtrio(Shiny*)
Saldırılar:
Slash/Rock Tomb/Magnitude/Dig
Hedef:Victory road
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cemiyette pistim -- 3 Mayıs 2013; 18:17:18 >_____________________________
-
Mt.Moon engelini de aştıktan sonra yoldaki karatecilerden Pikachu'ya Mega Kick öğrettik ve Misty ile karşılaşmak için Cerulean Şehri'ne geldik.Yolda kaya eğitmenlerine karşı zor anlar yaşadık.Ancak Beedrill bu takımın önemli bir parçası olduğunu bir kez daha gösterdi.Harden saldırısının ne kadar işe yaradığını çaresiz duruma düşünce anlıyorsunuz.
Poison Sting ile zehirle,Harden ile defansını yükselt,canın azaldıkça potion iç,karşıdakinin can çekişe çekişe ölüşünü izle
Cerulean'a geldik Rival ile kapıştık , Nugget Bridge'i temizledik.Misty'yi Pikachu ile hallederim diyordum ancak ilk denememde bozguna uğradım Water Pulse minik Pikachu'ma epey vuruyordu.Biraz antrenman sonrası Beedrill Twineedle saldırısı öğrendi Bug type bir saldırı olduğu için Starmie üzerinde kullanabilirdim.Neticede Beedrill tek başına aldı rozeti

TAKIM :

22 Lvl Willy the Beedrill
Twineedle
Harden
Focus Energy
Fury Attack

22 Lvl Pukachi the Pikachu
Thundershock
Quick Attack
Mega Kick
ThunderWave_____________________________
-
Oyunun hikaye kısmını herkes bildiği için her yaptığım şeyi yazmıyorum.Misty'den sonra 3.rozet için Vermilion Şehri'ne doğru yola çıktık.Yolda bir Meowth yakaladık.Adını Felix koydum.Vermilion'a gelir gelmez Route 11'e daldım çünkü orada Drowzee yakalayabilecektim.Neticede yakaladım adını Karen koydum.Oradaki trainerlar ile kastım Drowzee'yi daah sonra gemide kastık,gemide Rival'i yendik.Drowzee Hypno oldu
Kaptandan Cut'ı aldık ve tabi ki Felix'e öğrettik.Gym'e daldık ve Hypno'nun Headbutt'larıyla rozeti aldık.

TAKIM :

25 Lvl Willy the Beedrill
Twineedle
Harden
Focus Energy
Fury Attack

23 Lvl Pukachi the Pikachu
Thundershock
Quick Attack
Mega Kick
ThunderWave

16 Lvl Felix the Meowth
Bite
Scratch
Growl
Cut

28 Lvl Karen the Hypno
Confusion
Hypnosis
Disable
Headbutt_____________________________
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki