Şimdi Ara

Tek portlu modemi 2 ayrı bilgisayara bağlamak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.013
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bende Bir adet Tp-Link TD 8817 KABLOLU Tek Portlu bir Modem var. Ben biladere git Cat5 kablosu al dedim 15 metre aldı geldi şimdi bağladık onunkide çalışıyor benimkide . ben usb den bağlanıyorum. ama internet çok yavaşladı. onun bilgisayar kapalı iken denedim gene yavaş... Bana Port çoğaltıcı lazım lütfen beni masrafa sokmadan çözüm öneren kim var 15 - 20 lira civarı bişey alabilirim anca...

Birde internet kafelerde karşılıklı oyun oynuyorlar Fifa felan birbiriyle onu nasıl oynuyorlar ? Bizim de öyle bi şansımız varmı acaba ?

Lütfen Konuya hakim kişiler cevab yazarsa sevinirim.

• http://www.hepsiburada.com/Liste/inca-8-port-10100200-switch-in-8pw2-/productDetails.aspx?categoryid=121&productid=bd100398

switch işini görür 16 tl şimdilik tabi indirimde

modemden gelen kabloyu bu cihaza takarsınız ondan sonrada her ikinizde bu cihazdan kendi bilgisayarınıza kablo çekersiniz
  • hocam teşekkürler verdiğin bilgi için ama bu nasıl bişey ben anlamadım nerde satılır bu ve tam olarak ne işe yarar biraz daha açarmısın ??
  • Switch port çoklayıcı olarak görev görür.Tek çıkışlı adsl modemin ethernet çıkışını bu switch denen cihaza takarsınız ve switchin port sayısına göre 5-8-16-24 vs.gibi portlara kadar çıkış sağlar.Switchi aldıktan sonra modemin ethernet çıkışından bir kabloyla switche bağlantı yapın.Switchin diğer boştaki herhangi bir çıkışlarından da bilgisayarlarınıza bağlantı kurun.Karşılıklı oyun oynama işine gelince ağ bağlantısı kurmanız gerekiyor.Bilgisayarıma sağ tıklayın özellikler kısmından bilgisayar adı sekmesine tıklayın ve iki bilgisayarında aynı çalışma grubunda olucak şekilde ayarlayın.Ayarladıktan sonra iki makineyede el ile ip ataması yapın.makineleri restart edin çalışma grubu bilgisayarlarında iki bilgisayarda birbirini görecektir.
  • 12 TL fiyatı var 1 portuna modemi bağlayıp 4 tanede bilgisayara interneti dağıtabilirsin..

http://www.novabazar.com/urun/28fe9fbf986d165cfb7d8b99d74abf9b/TP-LINK-TL-SF1005D-5-PORT-10/100-SWITCH
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.