Şimdi Ara

Tek maçlar 100 Liralık 3 Ayrı iddaa kuponu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
541
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Olimpiakos - Siena MS1 Oran:1,7 tahmini kazanç:170TL
    Galatasaray - Beşiktaş İM 1/1 Oran:2,25 tahmini kazanç 225TL
    Trabzonspor Fenerbahçe MS2 Oran 2,30 tahmini kazanç 230

Evet beyler daha oynamadım ama önerilerinize göre oynayacam yorum bekliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: aklındanbirsayıtutanadam

Olimpiakos - Siena MS1 Oran:1,7 tahmini kazanç:170TL
    Galatasaray - Beşiktaş İM 1/1 Oran:2,25 tahmini kazanç 225TL
    Trabzonspor Fenerbahçe MS2 Oran 2,30 tahmini kazanç 230

Evet beyler daha oynamadım ama önerilerinize göre oynayacam yorum bekliyorum

fenerbahce macına var oyna daha banko olsun hocam
  • Maçlar için birşey diyemem ama paranı çıkartabilmen için en az iki maçın tutması gerekiyor. Eğer iki maçın tutacağına inanıyorsan bu kuponlara vereceğin 300 lira ile bu 3 maça sistem 2-3 75 misli oynarsan yine ödersin. 2 maç tutarsa 287, 293 veya 388 lira geri alırsın. Ama 3 maç birden tutarsa 1.628 Lira verir kupon. Sadece 1 maç tutarsa hiç para alamazsın. Ne kadar risk o kadar yüksek kazanç... Bu 3 kupon toplamda 600 Lira veriyor. Gelecek 170-200 Lirayı gözden çıkarıp biraz riske girersen 3 maç da tutarsa 1000TL daha fazla kazanırsın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SebaStianbjK

Maçlar için birşey diyemem ama paranı çıkartabilmen için en az iki maçın tutması gerekiyor. Eğer iki maçın tutacağına inanıyorsan bu kuponlara vereceğin 300 lira ile bu 3 maça sistem 2-3 75 misli oynarsan yine ödersin. 2 maç tutarsa 287, 293 veya 388 lira geri alırsın. Ama 3 maç birden tutarsa 1.628 Lira verir kupon. Sadece 1 maç tutarsa hiç para alamazsın. Ne kadar risk o kadar yüksek kazanç... Bu 3 kupon toplamda 600 Lira veriyor. Gelecek 170-200 Lirayı gözden çıkarıp biraz riske girersen 3 maç da tutarsa 1000TL daha fazla kazanırsın.

aslında cok mantıklı öylede oynayabilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: aklındanbirsayıtutanadam

quote:

Orijinalden alıntı: SebaStianbjK

Maçlar için birşey diyemem ama paranı çıkartabilmen için en az iki maçın tutması gerekiyor. Eğer iki maçın tutacağına inanıyorsan bu kuponlara vereceğin 300 lira ile bu 3 maça sistem 2-3 75 misli oynarsan yine ödersin. 2 maç tutarsa 287, 293 veya 388 lira geri alırsın. Ama 3 maç birden tutarsa 1.628 Lira verir kupon. Sadece 1 maç tutarsa hiç para alamazsın. Ne kadar risk o kadar yüksek kazanç... Bu 3 kupon toplamda 600 Lira veriyor. Gelecek 170-200 Lirayı gözden çıkarıp biraz riske girersen 3 maç da tutarsa 1000TL daha fazla kazanırsın.

aslında cok mantıklı öylede oynayabilirim

bencede öyle oyna.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.