Şimdi Ara

Tek Hero Olarak Tryndamere Oynamak

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
2.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler öncelikle tryndamere'in "noob herosu" diye bi namı olduğunu biliyorum ancak yine de bu hero üzerine yoğunlaşmak istiyorum. Şu "only rengar, only jaximus" gibi tek hero oynayan adamlar gibi yani. Sizce böyle birşey yapmaya değer mi yoksa tek hero oynamak için tryndamere iyi bir seçim değil midir?

Uzun süre adc oynadıktan sonra adc olarak solo que'da oyun taşımanın çok zor olduğuna kanaat getirdiğim için solotop'a odaklanmayı düşünüyorum. Solotop'ta da tryndamere gibi kasarsa ciddi anlamda tehlike yaratabilen, kovalaması ve kaçması iyi olan heroları oynayacağım. Bunlar arasından da tryndamere cazip geldi. Bugün voyboy, wingsofdeath gibi adamların tryndamere gameplay videolarını izledim baya bi, tabi o adamlar gibi oynayamayacağım kesin ama beni cezbeden kısmı snowball potansiyeli oldu. Lane'de aldığı 1 kill bile deli gibi snowball yapmasına sebep oluyor tryn'in, gerisini zaten biliyorsunuz.

Şuan westte plat 5'im ve bu soruyu sorma sebebim solotop hakkında hemen hemen hiçbir bilgimin olmaması, o yüzden gold ve üzeri olup solotop tecrübesi olan arkadaşlar fikirlerini paylaşabilirse sevinirim.

• ccye gg olur try
    only kayle yap her lane git
  • Only vlad yap bence izlerim ben
  • Only jaximus jax banlanmayınca bile jax almıyor yalnız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tryn iyidir bence onda yoğunlaş.

• Tryndamere ozellikle voyboyun lcs maclarinda picklemesiyle tekrar moda oldu , renekton nasus jax picklenince coooooook zorlaniyo , cok farma bakiyor

• bir çocuk varmış sağ kolu yokmuş , babası karete okuluna yazdırmış .ordaki ustası buna cocuğa bir hareket öğretmiş bunda ustalaş demiş çocuğa.
    çocuk yatmış kalkmiş yememiş içmemiş bu harekete calışmış . sonra ustası bunu turnuvaya yazdırmış bu herkese teq atmış ve kazanmış turnuvayì . ustasıda demişki bu hareketin zayıf noktası sag kolu tutmakdır.
    yani anlıcağın try teq atiyor.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Only jaximus un ismi sadece öyle

• quote:

Orijinalden alıntı: AgelX

bir çocuk varmış sağ kolu yokmuş , babası karete okuluna yazdırmış .ordaki ustası buna cocuğa bir hareket öğretmiş bunda ustalaş demiş çocuğa.
    çocuk yatmış kalkmiş yememiş içmemiş bu harekete calışmış . sonra ustası bunu turnuvaya yazdırmış bu herkese teq atmış ve kazanmış turnuvayì . ustasıda demişki bu hareketin zayıf noktası sag kolu tutmakdır.

Böyle komikli şakaları nerden buluyorsunuz yahu, karnım ağrıdı gülmekten.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Enzifer

quote:

bir çocuk varmış sağ kolu yokmuş , babası karete okuluna yazdırmış .ordaki ustası buna cocuğa bir hareket öğretmiş bunda ustalaş demiş çocuğa.

Böyle komikli şakaları nerden buluyorsunuz yahu, karnım ağrıdı gülmekten.

mobildeyim

• kolay gibi görünen ama iyi zamanlama gerektiren bir hero bence pushlamayı iyi bilmek lazım güzel olur bence
  • Westte gold1 arkadaşım var, sadece tryn oynayarak çıktı oraya, taktiğini sana açıklayayım: asla team fight girme, sürekli olarak push yap, karşı takımın inhabitor kulesine kadar girince mid, jungle ve top sürekli seninle uğraşmak zorunda kalıyor bu sırada takımın diğer laneleri pushlarken eğer karşı takım diğerlerini kovalamaya kalkarsa oyunu bitirirsin plat 3 e kadar çalışıyor bu taktik. Ilk item statik, hydra olmalı sonrasıni oyuna göre yaparsın. Karşına riven, jax, malphite, pantheon gelirse bu taktiği uygulayamazsin hatta topta kule bile kaybedersin.

• quote:

ÇÜNKÜ ÇOCUK DARİUSMUŞ
  • quote:

Orijinalden alıntı: Belegost

quote:

ÇÜNKÜ ÇOCUK DARİUSMUŞ

Sebepsizce güldüm.

• quote:

Orijinalden alıntı: NEO_Decadence

Westte gold1 arkadaşım var, sadece tryn oynayarak çıktı oraya, taktiğini sana açıklayayım: asla team fight girme, sürekli olarak push yap, karşı takımın inhabitor kulesine kadar girince mid, jungle ve top sürekli seninle uğraşmak zorunda kalıyor bu sırada takımın diğer laneleri pushlarken eğer karşı takım diğerlerini kovalamaya kalkarsa oyunu bitirirsin plat 3 e kadar çalışıyor bu taktik. Ilk item statik, hydra olmalı sonrasıni oyuna göre yaparsın. Karşına riven, jax, malphite, pantheon gelirse bu taktiği uygulayamazsin hatta topta kule bile kaybedersin.

Haklısın hocam, benim izlediğim streamlerde'de o şekilde oynuyordu adamlar. Sürekli solotop'dan split push yapıyor. Karşıdaki solo oyuncusunu 1v1'de rahatlıkla aldığı için en az 2-3 kişi gelmeleri gerekiyor tryn'a, onun takımı da bu arada diğer lane'leri ittiriyor dragon alıyor vs. İşin garibi de, sen plat 3'e kadar çalışır bu taktik diyosun da, ben bugün voyboy, wingsofdeath gibi diamond 1 in yüksek seviyelerinde oynayan oyuncuların bile bu taktikle oyun kazandığını gördüm. Hatta maçlardan birinde karşısında jax vardı ki jax hardcounter'ı olarak gözüküyor tryndamere'in, ama buna rağmen hem lane'i hem de maçı kazandı adam. Yani aslında iş tamamen oyunculuğa bakıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: Ranz

ccye gg olur try
    only kayle yap her lane git

tek hero oynamak yerine her lanede oynadıgın 2 hero bul bence.soloda irelia kayle midde ahri kayle favorimdir
  • Silverda kolay taşınıyor adc ile özellikle Corki yasal eloboost resmen

• quote:

Orijinalden alıntı: Belegost

quote:

ÇÜNKÜ ÇOCUK DARİUSMUŞ

bunugorenler hep hayata kusmus

• quote:

Orijinalden alıntı: Enzifer

quote:

Orijinalden alıntı: NEO_Decadence

Westte gold1 arkadaşım var, sadece tryn oynayarak çıktı oraya, taktiğini sana açıklayayım: asla team fight girme, sürekli olarak push yap, karşı takımın inhabitor kulesine kadar girince mid, jungle ve top sürekli seninle uğraşmak zorunda kalıyor bu sırada takımın diğer laneleri pushlarken eğer karşı takım diğerlerini kovalamaya kalkarsa oyunu bitirirsin plat 3 e kadar çalışıyor bu taktik. Ilk item statik, hydra olmalı sonrasıni oyuna göre yaparsın. Karşına riven, jax, malphite, pantheon gelirse bu taktiği uygulayamazsin hatta topta kule bile kaybedersin.

Haklısın hocam, benim izlediğim streamlerde'de o şekilde oynuyordu adamlar. Sürekli solotop'dan split push yapıyor. Karşıdaki solo oyuncusunu 1v1'de rahatlıkla aldığı için en az 2-3 kişi gelmeleri gerekiyor tryn'a, onun takımı da bu arada diğer lane'leri ittiriyor dragon alıyor vs. İşin garibi de, sen plat 3'e kadar çalışır bu taktik diyosun da, ben bugün voyboy, wingsofdeath gibi diamond 1 in yüksek seviyelerinde oynayan oyuncuların bile bu taktikle oyun kazandığını gördüm. Hatta maçlardan birinde karşısında jax vardı ki jax hardcounter'ı olarak gözüküyor tryndamere'in, ama buna rağmen hem lane'i hem de maçı kazandı adam. Yani aslında iş tamamen oyunculuğa bakıyor.

Çünkü o voyboy lcs maçlarında ap tryndamere oynayıp ezdiğini hatırlıyorum dyrusu, ona ap janna versende sonuç benzer olurdu, ortalama bir oyuncu için plat 3 normal ama tryn ile 200 oyundan sonra garanti first blood yapanlar var sen bakma noob champ dendiğine proxy singed kadar can sıkıcı, yakalaması zor ve karşı takımın harita hakimiyetini yokeden bir taktik bu

• Only Rengar, Only kayle, Only riven olur ama try olmaz çünkü bu champlerle farklı buildler, fantazik hareketler yapılabilir ayrıca mekanikleride kolay değildir. Try a baktığında bunları çokta yapamazsın. İmkan olsa Only kayle olmak isterim

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.