Şimdi Ara

tek harddiskte iki lineage2

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar belki size salakça gelecek ama tek harddiske 2 tane lineage2 kurabilirmiyim?
    Neden diyebilirsiniz her serverin kendi yaması var birini kur birini kaldır zor oluyor (bir de yamanın inmesini beklemek ölüm) Ben denedim ama yeni kuruluma izin vermiyor ya kurulan yere kurmaya çalışıyor ya da kurulmuş olanı onarmaya çalışıyor başka bir yolu var mı?

• 2 tane lineage kopyala biri ne bir serverin patch ini oteki ne baska serverin patchini kur bende 6 tane lineage yuklu...
  • ne die o kadar şey yapyon ki 6 tane lineage demek çok yer kaplamak demek. onun yerine git system dosyasını kopyala hatta bn şey yaptım aynı systeme iki serverın pathcini koydum oldu bnb we l2 extreme war bnde. lineage i kopyalamk saçma
  • bencede niye öyle bişi yaptınki sanki hepsini aynı anda yönetebilcen oynayabilcen sanki ha
  • bence en iyi yöntem system klasörlerini yedeklemek.server server gezmek için en problemsiz ve hızlı yöntem bu. hele c4 patch yapmayacaksanız sadece system içindeki l2.ini dosyasını yedeklemek bile yeterli.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İki PC yi aynı yerden yönetmek
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.