Redpil metpil bunlar boş iş. Forumda bu kadar gündem edilen daha saçma başka birşey görmedim. Gidin sosyalleşin, kursa yazılın, spora yazılın, insanlara merhaba nasılsınız demeyi öğrenin sosyalleşin. Böyle saçma şeylere ihtiyacınız yok. Doğru insan zaten sizi bulur. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Krone -- 27 Şubat 2022; 14:51:0 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Tek Eşlilik Tuzağı (2. sayfa)

-
-
O söylediğin şeyler redpill zaten
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Benim yazdığım metin ile ne alakası var bunun?
Tavsiyeye gelince; beş para etmez yerli dizileri izlemiyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Türkiye'deki erkeklerin en büyük sorunu bence bi yaşa geldikten sonra kendi anne-baba-hala-arkadaşlarının onlara "evlenmelisin" baskısı yapması sonucu kendi değerlerinin katlanarak düşmekte olduğu algısına kapılıp karşılarına çıkan ilk kızla doğrudan evlilik amaçlı görüşmeye başlamalarıdır (ve zaten çoğu bu karşılarına çıkan ilk kızla evleniyo sonra)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
bide sana alakasını anlatmakla uğraşamam, sen daha ne yazdığının farkında değilsen napım dağlara taşlara açıklarım daha iyi.
dizi değil 1
yerli olunca beş para etmez değil 2
yabancılarda aynı format var 3
ne haliniz varsa görün 4
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
1- bu forum blackpilled incel dolu. onlara bunları anlatman körlere renkleri anlatmak gibi anlamsız
2- türklerin eline düşen her şey rezil olduğu gibi bu red pill muhabbeti de rezil bi hale gelmiş. attığın kanallara baktım iki red pill öğretisi okuyan adam kendini mentor bellemiş. aralarında hala bakir olanların dahi olduğuna iddiaya girerim. ingilizce biliyorsan jocko willink ve jordan peterson (eski yayınları ve dersleri iyiydi şimdi incille kafayı bozdu) izle, bilmiyorsan öğren.
3- hollywood zihniyetiyle ve romantizm propagandalarıyla büyütülmüş düşük testostoronlu milenyum "erkek" neslinin %90'ı bu gerçekleri kabullenmez. adamlar hala bir gün hayatlarının aşkını bulup sonsuza dek mutlu mesut yaşayacaklarını sanıyorlar. bunlar incel olmasa da blue pilled, doğaları öyle değiştiremezsin. ısrar etmene lüzum yok, bırak kendi basit ve cahil dünyalarında takılsınlar
4- erkeklerin tek eşliliğini bastırmak dinin değil toplum mühendisliğinin bir sonucudur. aile demek üremek demek, daha fazla vergi demek, daha fazla işçi ve iş gücü demek. bir erkeğin don juan gibi takılıp aile kurmaması hiçbir bürokratın işine gelmez. aile, şehitlik, ekmek parası vs... gibi kutsallaştırılan bütün beşeri değerlere bakarsan hepsi toplum mühendisliğinin ve manipülasyonların ürünü.
5- zihnindeki ilk duvarı red pill okuyarak kırdığına göre sırada din var. inandığın dini araştır, kutsal kitabı türkçe oku. gerisi kendiliğinden gelecektir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olishernandez -- 28 Şubat 2022; 13:8:21 >
-
agir zirvalik
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Gelen mesajlar da dahil hocam
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X