Şimdi Ara

tek el warrior silahları hakkında

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • kimi warriorlar çift el raptor,glave gibi silahlar tercih ederken kimileri de tek el silah tercih ediyorlar totamic spear,one hand swordlar,giga 1h,deep scar axe gibi.

Peki tek el tercih edenler nedense bir ele spear diğer ele de axe veya sword tercih ediyorlar.Nedense iki ele de sword tercih edene pek rastlamadım mutlaka bir el de spear oluyor onun yanına axe koyuyorlar.Peki 2 el de sword olsa ne değişir bunu merak ediyorum.Bir de silahı sol veya sağ ele alınca atak farkediyor mu?.

• aham güzel bi soru bu tek ele alınan meretlerin attacklarına bi bak. Sağ ele alınan mızrak içlerinde en çok attack verendir. Yani asıl baba silahı sağ ele alıyorlar. Ağır saldırı altındayken sol tarafa kalkanı çekiyorlar. Böyle bi avantajı var.
    Ama şahsen ben bi warrior olarak çift el silahlardan vaz geçemiyorum. Eziklikten kurtulmak için level 51'de rebirth +1 raptor almıştım
    ara sıra bunu yüksek fiyattan pazara koyup. Satmaya çalışırdım satıldığı zaman ucuza bulup tekrar alıyodum. Her neyse rebirth raptora karşı toto-deep takas etmek istiyenlerin fazlalığı ve ısrarı ozamanlar bende tek el silahların pek kullanışlı olmadığına inandırdı. Aynı düşüncem hala da devam ediyor.
  • Toto nun atagı fazla oldugu için tercih ediliyor zaten önemli olanda atak [ +7si 108 ]
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Asas İçin ROL mu - LEGO mu?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.