Şimdi Ara

TEK BAŞINA TAKILMAK, DOLAŞMAK LOSERLIKTIR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
35
Cevap
1
Favori
786
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tamam arada yalnız kalmak istersin dolaşırsın ama sürekli tek gezen insan ağır loserdır. Ulan 15 milyonluk şehirde, 80 milyonluk ülkede, 7 milyarlık dünyada beraber gezebileceğin tek bir insan bulamadın mı? Bir de çiftleri, arkadaş gruplarını görünce kötü hisseder bu sığır.

Özeleştiri içerir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Man In The Wılderness -- 30 Temmuz 2016; 16:07:57 >

• Blokk

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NoNickMan

Blokk

Ama hafifinden cunku buna gore forumdaki herkes luzır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Blokk

Ama hafifinden cunku buna gore forumdaki herkes luzır.

Haksız mıyım kardo, arada tek gezenlerden değil hep tek gezenlerden bahsettim. En son ne zaman bir dişiyle konuştuğumu hatırlamıyorum. Dün akşam sitede otururken yan banka bir kız otururken iyi akşamlar dedi ben de iyi akşamlar dedim, bunu saymazsak 6 7 ay olmuştur bir dişiyle konuşmayalı.
  • Kasma bu kadar herkes loserdır

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • maks 15

değilse de akıl 15
  • quote:

Orijinalden alıntı: Er.Ralp

maks 15

değilse de akıl 15

He yav he. 20 yaşındayım ikile çocuk.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sık sık gerçekleştirdiğim eylem. Tek tabanca diye övünmeyeceğim ama bi ''loser''lık olduğunu da düşünmüyorum. Biraz hareketlerimden ödün versem ben de onca arkadaş sahibi bulup kendimce saçma aktivite düzenleyebiliriz ama lüzumu yok işte. Arkadaşlık konusunda pek bir seçiciyim hayatımda olan 3-5 tane arkadaş İstanbul içinde yetiyor. Üni'ye gittiğimde tek dolaşıyorum. Gerekte yok.

Biraz sözlük yazarı gibi oldu ilk iki cümle ama..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aeronautical Engineering

Sık sık gerçekleştirdiğim eylem. Tek tabanca diye övünmeyeceğim ama bi ''loser''lık olduğunu da düşünmüyorum. Biraz hareketlerimden ödün versem ben de onca arkadaş sahibi bulup kendimce saçma aktivite düzenleyebiliriz ama lüzumu yok işte. Arkadaşlık konusunda pek bir seçiciyim hayatımda olan 3-5 tane arkadaş İstanbul içinde yetiyor. Üni'ye gittiğimde tek dolaşıyorum. Gerekte yok.

Biraz sözlük yazarı gibi oldu ilk iki cümle ama..

Uuuuu çok coolsun.
  • 80milyon kişiyle aynı metre karede yaşamıyoruz istanbuldan hakkariyede arkadaş bulmaya gidemem
  • Nerede oturuyorsun?

edit: Tam okumamıştım İstanbulmuş tamam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Samed Bey -- 30 Temmuz 2016; 19:21:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Samed Bey

Nerede oturuyorsun? edit: Tam okumamıştım İstanbulmuş tamam.

Tokyo xd
  • quote:

Orijinalden alıntı: Transskek

80milyon kişiyle aynı metre karede yaşamıyoruz istanbuldan hakkariyede arkadaş bulmaya gidemem

Tuzla'dan Silivri'ye gider misin? Boş yapma işte demek istediğimi anladın.
  • klasik everybody dance now konusu. Senin okul ne oldu bıraktın mı? tıp mıp istiyordun(mühendislik miydi yoksa)
  • Aeronautical Engineering A kullanıcısına yanıt
    Yazım yanlışınız gözüme çarptı onu düzeltmek isterim izin verirseniz. "Gerekte" olarak yazmışsınız. Doğrusu "gerek de" olacak. Ayrıca iki noktanın yan yana kullanımı söz konusu olamaz ancak birçok insan gibi estetik açıdan kullanıyorsunuz sanırım. Yazıma dikkat ettiğinizi gördüm ve söylemek istedim.
  • He yav he. 20 yaşındayım ikile çocuk.

tek tek okusana kelimeleri

dur sen beceremezsin yardım edeyim

He, yav, he. 20, yaşındayım, ikile, "çocuk."

ne kadar komik değil mi ?

ne kadar komiksin değil mi?
  • yav olum sen bile istemiyorsun kendini millet niye seni istesin
  • quote:

Orijinalden alıntı: RockSharp

Yazım yanlışınız gözüme çarptı onu düzeltmek isterim izin verirseniz. "Gerekte" olarak yazmışsınız. Doğrusu "gerek de" olacak. Ayrıca iki noktanın yan yana kullanımı söz konusu olamaz ancak birçok insan gibi estetik açıdan kullanıyorsunuz sanırım. Yazıma dikkat ettiğinizi gördüm ve söylemek istedim.

Pc'de dikkat etmeye çalışıyorum hocam. Bildiğim kadarıyla işte...
  • quote:

Orijinalden alıntı: sessizliğim

yav olum sen bile istemiyorsun kendini millet niye seni istesin

Kendimi istemediğimi nereden biliyorsun?
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.